Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 8:44:12 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

mhtropoliths-karatasiosΤον Διοικητή κ. Θεμιστοκλή Ανθρακίδη και τον αναπληρωτή Διοικητή κ. Στυλιανό Βαμβίνη του Νοσοκομείου Κιλκίς υποδέχθηκε στο Επισκοπείο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

kounoupia-paioniaΣύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση και καταπολέμηση των κουνουπιών πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη 16 Απριλίου 2013 στο γραφείο του Δημάρχου Παιονίας Αθ. Λαπόρδα παρουσία του γεωπόνου και συμβούλου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρου Παρασκευαΐδη.

gkountenoudhs-rampidhsΤον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κ. Γ. Καρατάσιο, δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Γκουντενούδης.

nhreasΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο Κ.Π. “ΝΗΡΕΑΣ” το τριήμερο βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Παρατηρώντας την επιθετικότητα ως ρόλος και ως εαυτός», το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 17:39

Λεύκωμα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

peaeaΗ επιτροπή περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Εθνικής Αντίστασης, της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ (Πανελλήνια ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας), αξιοποιώντας  τα υλικά φωτογραφικής- εικαστικής έκθεσης,

kinesisΣτο  3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα την περασμένη Κυριακή συμμετείχε το γυμναστήριο Kinesis.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 22:25

Χρήστος Ίντος - Λύσσανδρος Φάσσος

intos-fassosΔυο σημαντικοί Κιλκισιώτες που ο καθένας από την πλευρά του συνεισέφερε τα μέγιστα για να γραφεί η τοπική ιστορία του νομού και των κατοίκων του.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 22:25

Έχει πρόβλημα …μίζας

Την 8η επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ, από την ημέρα της ανάληψης εκ μέρους του της προεδρίας του κόμματος,  ανήγγειλε εσχάτως ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επίσκεψη και συνεργασία με το Επιμελητήριο είχε πρόσφατα στο Κιλκίς ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς, του «Αρματος Πολιτών», όπως αυτοπροσδιορίστηκε με ανακοίνωση του Άρματος Πολιτών.

gask-stivosΜε αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς, Πιερίας – Ημαθίας και Σερρών.