espa pkm

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, 6:52:59 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 11:01

Ξεκινάει το ΤΟ.ΣΥ.Ν.

 Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Κιλκίς με επικεφαλής τον Χρήστο Χ. Καναρόπουλο έχουν ξεκινήσει μια ενημερωτική εκστρατεία για τον θεσμό του Τοπικού Συμβουλίου Νέων.
Την περασμένη Κυριακή, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κιλκίς, με αφορμή το 4ο Φεστιβάλ Τοπικών Rock Συγκροτημάτων, που έγινε στο τέλος του Αυγούστου, συναντήθηκαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην δράση του Φεστιβάλ και πραγματοποίησαν την αξιολόγηση της.
 Με αγώνες κλασσικού αθλητισμού της κατηγορίας Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β’ κατηγορίας και Μίνι ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο της Κρύας Βρύσης η αγωνιστική χρονιά για τον κλασσικό αθλητισμό από τον ΓΑΣ Κιλκίς.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν με επιτυχία από την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς και σ’ αυτούς πήραν μέρος όλα τα σωματεία της δύναμης της με ότι καλύτερο διέθεταν στα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες τους.
 Σε εξαιρετική φόρμα φαίνεται ότι ο βρίσκεται ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων του ΓΑΣ Κιλκίς Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο Παπαδόπουλος που από τον Αύγουστο γυμνάζεται στην Βοστώνη των Η.Π.Α. λόγω σπουδών (είναι μεταπτυχιακός υπότροφος στη δημοσιογραφία), αγωνίστηκε την Κυριακή στον αγώνα ανωμάλου δρόμου 16 χιλιομέτρων στην πόλη Χάρβαντ με την ονομασία Applefest και τερμάτισε στην 18η θέση με επίδοση 55’’09 μεταξύ εξακοσίων και πλέον αθλητών που αγωνίστηκαν!
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 10:52

Αχρείαστη και επιζήμια αδράνεια

Ο γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Κιλκίς καταγγέλλει και ως αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας - επικαλείται μάλιστα τις σχετικές εγγραφές στο βιβλίο συμβάντων του ιδρύματος - ότι πριν λίγους μήνες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του συνδέοντας το θλιβερό αυτό γεγονός και με τη «λευκή απεργία» του προσωπικού του ΕΚΑΒ.
Η καταγγελία του μάλιστα έφτασε με επιστολή μέχρι τον πρωθυπουργό, ειπώθηκε στην τελευταία κινητοποίηση των δημοσίων υπαλλήλων του νομού μας παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Παπασπύρου και των τοπικών βουλευτών μας, ενώ προσφάτως καταχωρίστηκε και σε μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες.
Κύριε Διευθυντά,
Είμαι καθημερινός αναγνώστης της ηλεκτρονικής σελίδας της εφημερίδας σας.
Η καταγωγή μου είναι από τον Ευρωπό, στον οποίον ζούνε οι γονείς μου και οι φίλοι μου, τον επισκέπτομαι συχνότατα  και διατηρώ εκεί τα εκλογικά μου δικαιώματα.
Το ενδιαφέρον μου για την πολιτική ξεκινάει πριν το 1981 μαγεμένος κι εγώ όπως πολλοί φίλοι την εποχή εκείνη από τον αείμνηστο ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 10:45

Ζητείται (επιτέλους) υπευθυνότητα

Αν η καταπόνηση εκατοντάδων πολιτών και δεκάδων δικαστικών και νομικών καθημερινά δεν είναι ένα τόσο σοβαρό θέμα, θα μπορούσαμε  χωρίς κανένα ενδοιασμό να ισχυριστούμε ότι στο νομό και στην πόλη μας διαδραματίζεται μια αξεπέραστη σε πλοκή και σε …πλάκα φαρσοκωμωδία.  
Φαρσοκωμωδία και υπό τις δυο εκδοχές της. Είτε με Δικαστικό Μέγαρο στις δίδυμες καπναποθήκες, είτε με Δικαστικό Μέγαρο στην  Μεραρχία.
Η Νομαρχιακή Υπηρεσία Αλιείας κάνει γνωστό ότι οι επαγγελματικές άδειες αλιείας σκαφών στα εσωτερικά νερά, που λήγουν στις 31-12-2007, θα πρέπει να ανανεωθούν κατά το χρονικό διάστημα από 01-10-2007 μέχρι 31-12-2007. Παρακαλουνται οι αλιείς όπως προβούν έγκαιρα στην ανανέωση των παραπάνω αδειών.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:58

Εκπαίδευση ενηλίκων σε Νέες Τεχνολογίες

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκπαίδευσης Ενηλίκων γνωστοποιεί ότι το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων στις Νέες Τεχνολογίες (ΗΡΩΝ) συνεχίζεται και για την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Για την εγγραφή των ενδιαφερομένων δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία και όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς (Πόντου 5, στο ισόγειο).
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:39

Ισχύει και για την ίδια

Η πρώτη κουβέντα είναι συνήθως και η ακριβέστερη.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη δήλωση της κ. Άννας Διαμαντοπούλου ήταν περίπου πως το κάθε στέλεχος πρέπει να έχει επίγωνση των ορίων του και να διακρίνεται για την αυτογνωσία του.
Και φυσικά ισχύει για καθέναν και καθεμιά στο ΠΑΣΟΚ.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:39

Ο δρόμος προς τα Μνημεία της Δοϊράνης

Τη Μάχη της Δοϊράνης τίμησαν την περασμένη Κυριακή ο δήμος Δοϊράνης και η Μεραρχία Σερρών, στα Ελληνικά Πολεμικά Κοιμητήρια Δοϊράνης, τα οποία ευτυχώς αναμόρφωσε η Μεραρχία.
Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο αντιδήμαρχος Δοϊράνης Γ. Δήμπαλας, ο οποίος έκλεισε εύστοχα, προβάλλοντας το αίτημα προς τον παριστάμενο αντινομάρχη Ν. Ορφανίδη, για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από τη Δοϊράνη μέχρι τα Μνημεία.