Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, 4:44:27 πμ

Εκπαίδευση

giorth-mhteras-meg-bryshΣτα πλαίσια της παγκόσμιας γιορτής της μητέρας, εμείς οι μαθητές του Δ.Σ. Μεγάλης Βρύσης, προτείναμε, συμφωνήσαμε και αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το Ζαχαροπλαστείο η «Γωνία» στην 21η Ιουνίου του Κιλκίς.

mathitiko-sinedrio-pliroforikis-kilkisΤο σχολείο μας – όπως και το 2ο Δ. Σ. Κιλκίς -  επιλέχθηκαν από το Προσυνέδριο Πληροφορικής στο Κιλκίς, να εκπροσωπήσουν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Κιλκίς παρουσιάζοντας τις εργασίες τους στην Κεντρική Σκηνή του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, που έλαβε χώρα την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 στο ΝΟΗΣΙΣ. Το 5ο Δημοτικό σχολείο παρουσίασε την ερευνητική εργασία με θέμα «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» - Κοινωνία των Πολιτών – Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, την οποία εκπόνησαν η εκπαιδευτικός Φ. Α. Αφροδίτη Ντίνου μαζί με τα παιδιά της Στ1.

Πέμπτη, 10 Μαϊος 2012 16:26

Η Βούλα Πατουλίδου στο 9ο Δημ. Σχολείο

Συντάκτης:

9o-dhmotiko-kilkisΣτο 9ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς στις 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον Εθελοντισμό με ομιλήτρια την Ολυμπιονίκη κα Βούλα Πατουλίδου , Τομεάρχη Προαγωγής Εθελοντισμού Ε.Ε.Σ.

eidiko-sxoleioΚεράσματα με χυμούς, τοστ και γλυκά για τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς προσέφερε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος καφέ «Ερωδιός» στον ευχάριστο και ήσυχο πεζόδρομο της οδού Καλούδη.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 16:01

Παραδοσιακό Πάσχα στο 1ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς

Συντάκτης:

1o-dhmotiko-kilkisΤην Παρασκευή 6 Απριλίου το ελληνικό παραδοσιακό Πάσχα αναβίωσε στο 1ο 12/θ Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Αρχικά η Διευθύντρια του Σχολείου Παρθένα Δουλκερίδου αναφέρθηκε στη Μεγάλη Εβδομάδα και το βαθύτερο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού.

Κυριακή, 08 Απριλίου 2012 20:02

Γεύμα για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου

Συντάκτης:

eidiko-sxoleio-kilkisΤα GOODY’S Κιλκίς προσέφεραν στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς δωρεάν γεύμα. Οι μαθητές του σχολείου χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και επισκέφτηκαν το κατάστημα των GOODY’S στο Κιλκίς, στις 22 και 29-03-2012.

Κυριακή, 08 Απριλίου 2012 20:00

Επιθετικότητα και Σχολείο

Συντάκτης:

nhreas-kilkisΤο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» πραγματοποίησε βιωματικό εργαστήρι Δικτύωσης για τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Επιθετικότητα και Σχολείο», σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο ξενοδοχείο “HABITAT”, στο Κιλκίς.

5o-dhmotiko-kilkisΤο τσικνίσαμε στο σχολείο μας την Τσικνοπέμπτη (16/2) με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

keimhliarxeioΕπίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου πραγματοποίησαν ο διευθυντής, οι καθηγητές και οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

5o-dhmotiko-kilkisΠολλές ήταν οι δραστηριότητες που έβαλαν μαθητές,  εκπαιδευτικούς και γονείς  του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς  στο Πνεύμα των Χριστουγέννων τη τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα.