Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 5:04:11 μμ

Πολιτική

floridisΕρώτηση προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσαν από κοινού 18 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φλωρίδης, για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από αγρότες.
Στην ερώτηση αναφέρουν:
Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011 02:30

Ερωτήσεις Κιλτίδη για θέματα υγείας

Συντάκτης:
kiltidisΕρωτήσεις για θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Κώστας Κιλτίδης, με τη μια να συνυπογράφεται από τους βουλευτές που πρόσκεινται στην κ. Μπακογιάννη.
Η ερώτηση του κ. Κιλτίδη αφορά τη λειτουργία των τραπεζών βλαστοκυττάρων» και σ’ αυτήν αναφέρει:
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 02:11

Το ΚΚΕ για το δρόμο Κιλκίς-Πετριτσίου

Συντάκτης:
dromosΕρώτηση προς τους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Οικονομικών και Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Με το αίτημα να κατασκευασθεί ο οδικός άξονας Κιλκίς – γέφυρας Νέου Πετριτσίου, με σύγχρονες προδιαγραφές, κατέθεσαν οι βουλευτές, Αγγελος Τζέκης, Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου.
Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011 02:09

Φλωρίδης : Eτος καμπής

Συντάκτης:
floridisΕίμαστε στη δυσκολότερη χρονιά, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες, από κάθε πλευρά, προβλέψεις. Η Ελλάδα θα δοκιμαστεί ως κοινωνία, οικονομία και πολιτικό σύστημα. Την ίδια περίοδο, η Ευρώπη πρόκειται, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να λάβει καθοριστικές  για το μέλλον της αποφάσεις. Η κρίση είναι βαθιά, πολύπλευρη. Ο φόβος και η ανασφάλεια για τι πρόκειται να προκύψει, για τι μπορεί να αποτελεί λύση και να προσφέρει διέξοδο, είναι παράγοντες που απασχολούν όλους. Οι προϋποθέσεις εξόδου είναι ακόμα ανώριμες.
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 19:40

Συνάντηση του αιρετού με τον κρατικό περιφερειάρχη

Συντάκτης:
psomiadisΤον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Θύμιο Σώκο επισκέφτηκε σήμερα (Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011) ο αιρετός Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, όπως η ομαλή μετάβαση του ΕΣΠΑ στην αιρετή Περιφέρεια (1 Ιουλίου 2011), η διαχείριση των απορριμμάτων, η σχολική στέγη, καθώς και μια σειρά υπηρεσιακών ζητημάτων που απασχολούν και σχετίζονται με την αποκεντρωμένη διοίκηση και την αιρετή περιφέρεια.
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 21:56

Δικαιώνονται οι θέσεις μας για το «πόθεν έσχες»

Συντάκτης:
parastatidis«Φαίνεται να δικαιώνεται η πρωτοβουλία του Βουλευτή Θ. Παραστατίδη, που έχει σχέση με το πόθεν έσχες των πολιτικών και τη διακίνηση του πολιτικού χρήματος. Όπως είναι γνωστό η πρωτοβουλία αυτή είχε εκφραστεί δια μέσου μιας επιστολής, την οποία παρέδωσε αυτοπροσώπως στον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο και τον Γραμματέα της Κ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ., και την οποία συνυπέγραψαν άλλοι 48 Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ» αναφέρεται σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Παραστατίδη..
syrizaΗ Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Κιλκίς καταγγέλλει την επιχείρηση ΕΚΔΟΤΙΚΗ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ (συμφερόντων ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ) με έδρα την Βιομηχανική περιοχή Κιλκίς, για την επιχειρούμενη υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας με μειώσεις μισθών και ημερομισθίων.
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 21:49

Οι προτάσεις για την έξοδο από την κρίση

Συντάκτης:
dimokratiki_aristeraΗ Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ.  του Ν. Κιλκίς εύχεται σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2011 και τονίζει ότι οι πολιτικές και τα νέα μέτρα δεν είναι μονόδρομος. Η χώρα περνάει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Έχει όμως ανάγκη από ένα χαμόγελο και μια αισιοδοξία ότι μπορεί να υπάρξει διαφορετική πολιτική, εναλλακτική πολιτική διεξόδου από την κρίση.
Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2011 17:37

Ισχυρή και δεμένη ομάδα στην Παιονία

Συντάκτης:
lapordasΜε αφορμή τον ορισμό των αντιδημάρχων και τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας σημείωσε ότι η στενή και διαφανής συνεργασία όλων των μελών της διοίκησης αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη της Παιονίας.
Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2011 17:31

Πρωτοβουλίες Ψωμιάδη

Συντάκτης:
psomiadisΕπιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη έστειλε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με την πρόταση του πρώτου για την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα την αγροτική ανάπτυξη και το «Καλάθι Προϊόντων της Περιφέρειας».