Quantcast
Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023, 11:22:31 μμ

Πολιτική

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009 06:04

Η οικονομική κρίση απαιτεί δράσεις παντού

Συντάκτης:

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ ΡΑΔΙΟ 98.9» και στο δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαναγιώτου, έδωσε ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φλωρίδης για τα θέματα της οικονομίας, υπερασπιζόμενος τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Εσάς καταρχήν ποιά τοποθέτησή σας εκφράζει περισσότερο; Αυτή του κ. Πεταλωτή ή του κ. Παπακωνσταντίνου για τον κ. Προβόπουλο;

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2009 05:45

Παρέμβαση ΚΚΕ υπέρ των αγροτών

Συντάκτης:

Ερώτηση προς την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τα προβλήματα μικρομεσαίων κτηνοτρόφων κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, όπου αναφέρουν:
«Εχθρική είναι η πολιτική απέναντι στους μικρομεσαίους κτηνοτρόφους, που μαζί με τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση απειλούνται με νέο ξεκλήρισμα.
Καταχρεωμένοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη προς τράπεζες αλλά και να συνεχίσουν τη δραστηριότητα τους.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 08:39

Σαμαράς για το συμφέρον της Ν.Δ. και του λαού

Συντάκτης:

Ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς τίθεται σημαιοφόρος της υπερψήφισης του Αντώνη Σαμαρά στο ν. Κιλκίς καθώς είναι το πρώτο στέλεχος πρώτης γραμμής- συμμετείχε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και αναδείχτηκε δεύτερος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής- που με δημόσια δήλωσή του προσκαλεί σε υπερψήφιση του Αντώνη Σαμαρά.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 08:38

Προβλήματα υγείας - περίθαλψης στο νομό Κιλκίς

Συντάκτης:

Την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα συζήτησης το επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισης της νέας γρίπης και το πρόγραμμα εμβολιασμού, παρουσία της Υπουργού και της Υφυπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και Φώφης Γεννηματά αντίστοιχα.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 08:34

Που και πως θα ψηφίστε

Συντάκτης:

Ημέρα και ώρα της εκλογής και τυχόν επαναληπτικής εκλογής :
Ημέρα διεξαγωγής της εκλογής για την ανάδειξη του Προέδρου του Κόμματος έχει οριστεί η Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7:00 έως τις 19:00.

Ο Βουλευτής Κώστας Κιλτίδης δεν περίμενε πολύ για να επιλέξει τον υποψήφιο πρόεδρο που θα στηρίξει. Εξάλλου ήταν παγκοίνως γνωστή η προνομιακή σχέση του με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Στη συνέντευξη που του πήραμε ρωτήσαμε όλα όσα θα ήθελε να μάθει ένας νεοδημοκράτης ενόψει της εκλογής νέου προέδρου την προσεχή Κυριακή.
Ιδού το πλήρες κείμενο της συνέντευξης.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009 08:45

Η Μαρία Δαμανάκη νέα επίτροπος της Ελλάδας

Συντάκτης:

Η Μαρία Δαμανάκη θα είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την έκτακτη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, κατά την οποία επιλέχθηκε ο πρώτος πρόεδρος και η υπουργός Εξωτερικών της Ένωσης.

Συλλαλητήριο για την Τρίτη 24 Νοεμβρίου οργανώνει στο Κιλκίς το ΠΑΜΕ, διεκδικώντας μια σειρά θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων. Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Κιλκίς αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι-ες βρίσκονται σήμερα σε μια θύελλα επιθέσεων από την εργοδοσία και της κυβερνήσεις της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου, δηλ. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και των υποζύγιων του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ και ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

Πολύ σύντομα η κυβέρνηση θα ξεδιπλώσει την πολιτική της που θα οδηγεί στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας, τόνισε ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φλωρίδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash, όπου τόνισε:

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 05:07

Που και πως θα ψηφίσουν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας

Συντάκτης:

Ημέρα διεξαγωγής της εκλογής για την ανάδειξη του Προέδρου του Κόμματος ορίζεται η Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7.00 έως τις 19.00. Σε περίπτωση διενέργειας επαναληπτικής εκλογής, αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009, επίσης από τις 7.00 ως τις 19.00. Τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία και στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως της τυχόν διαφορετικής ώρας της χώρας, στην οποία κατοικούν οι ψηφοφόροι.