Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 9:01:46 μμ

Πολιτική

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 17:07

Η νίκη θα έρθει με την ενότητα

Συντάκτης:
skandalidisΕνότητα και νίκη, ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με κύριο ομιλητή τον Κώστα Σκανδαλίδη. Ένα μήνυμα που έστειλαν όλοι οι ομιλητές, με τον δήμαρχο Κιλκίς, Δημ. Τερζίδη, ν ' απευθύνεται ονομαστικά στους Ν. Αφεντουλίδη και Γ. Φαχουρίδη, καθώς και σε πρόσωπα που επέλεξαν να ενταχθούν στον συνδυασμό Μπαλάσκα, για συστράτευση ενόψει του β γύρου των εκλογών.
mpalaskasΟ υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Βαγγέλης Μπαλάσκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είναι πια απολύτως ξεκάθαρο ότι τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών για το Δήμο Κιλκίς, έχουν δημιουργήσει πανικό σ’ εκείνους που διαχειρίζονται τα δημοτικά πράγματα του Κιλκίς εδώ και δώδεκα χρόνια.
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 16:01

Λιάρτση : «Προχωράμε για τη νίκη»

Συντάκτης:
liartsi«Σταθερά προς τη νίκη οδεύει για το δεύτερο εκλογικό γύρο ο Δημοτικός Συνδυασμός ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ με υποψήφια Δήμαρχο την Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού. Αυτή την εβδομάδα η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας έχει πυκνώσει τις επαφές της με τους δημότες επισκεπτόμενη με στελέχη της Δημοτικής της Παράταξης τις πόλεις και το σύνολο των οικισμών του Δήμου Παιονίας.
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 15:56

Μπόλαρης : Δημιουργία 50.000 νέων θέσεων εργασίας

Συντάκτης:
mpolarisΣυγκεκριμένη δέσμευση σε σχέση με το πρόγραμμά του, ανέλαβε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, προτείνοντας ένα στοχευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επεσήμανε μάλιστα με δηλώσεις του, ότι αυτή η ενέργεια είναι και η συνέχεια της δουλειάς που έκανε στη θητεία του στο υπουργείο περιφερειακής ανάπτυξης, σε συνεργασία και με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:19

Σήμερα αποφασίζει ο Αφεντουλίδης

Συντάκτης:
afentoulidisΜόνη εκκρεμότητα ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής στο Κιλκίς αποτελεί η στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός του κ. Αφεντουλίδη.  Το ΚΚΕ συνέστησε ήδη πανελληνίως «άκυρο λευκό» για τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Το βράδυ της Τετάρτης  επρόκειτο να συνεδριάσουν τα στελέχη της  «Κοινωνίας της Δημιουργίας» υπό τον κ. Νίκο Αφεντουλίδη προκειμένου να αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν ενόψει των επαναληπτικών εκλογών.
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010 15:17

Δραγανίδης : «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Συντάκτης:
draganidisΜετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής μάχης της 7ης Νοέμβρη ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» Χρήστος Δραγανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας εμπιστεύτηκε το μέλλον του τόπου μας στο Συνδυασμό μας. Δεν ήταν όμως αρκετό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την εκλογή μας,  σε μια νέα αναμέτρηση. Ωστόσο, μας έδωσε μια ξεκάθαρη εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας από τη θέση της μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό θα κάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η αποχή των πολιτών από τις εκλογές έστειλε σε όλους μηνύματα τα οποία θα λάβουμε  σοβαρά υπόψη.
kiltidisΔύο βουλευτές ανακοίνωσαν την Τρίτη την πρόθεσή τους να ενταχθούν στο κόμμα, την ίδρυση του οποίου αναμένεται να ανακοινώσει η Ντόρα Μπακογιάννη στις 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τους πρώην υπουργούς Χρήστο Μαρκογιαννάκη και Κώστα Κιλτίδη, οι οποίοι μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ALTER επανέλαβαν ότι είναι δεδομένη η επιθυμία τους να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος.
gkountenoudisΣύσσωμος ο Συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στο νομό Κιλκίς, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, αναδεικνύοντάς μας με διαφορά , πρώτη δύναμη στην Περιφερειακή Ενότητα  Κιλκίς. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στις προτιμήσεις σας, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, αλλά και δύναμη ώστε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και το ίδιο μαχητικό πνεύμα να αγωνιζόμαστε για το παρόν και το μέλλον του νομού μας, για το αύριο των νέων και των παιδιών μας.
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 12:54

Ανθρακίδης : Ενωμένοι θα κερδίσουμε

Συντάκτης:
anthrakidis2Ευχαριστούμε όλους τους κιλκισιώτες και τις κιλκισιώτισσες που τίμησαν τον συνδυασμό μας «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης» την πρώτη Κυριακή των εκλογών, πιστεύοντας ότι μπορούμε να τους αντιπροσωπεύσουμε στο νέο θεσμό της αιρετής περιφέρειας. Με την ψήφο των συμπατριωτών μας σε συνάρτηση με τους πολίτες της υπόλοιπης περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αναδείχθηκαν πλειοψηφία οι δυνάμεις εκείνες που κεντρικό τους πρόταγμα έχουν την ανάπτυξη και την απομάκρυνση από ομιχλώδεις λογικές και πρακτικές καθυστέρησης και υπανάπτυξης της περιοχής μας.
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 12:53

Τα αποτελέσματα συνέτριψαν τα δυο μεγάλα κόμματα

Συντάκτης:
kiltidisΟ ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Κιλκίς Κωνσταντίνος Κιλτίδης, με αφορμή τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 έστειλαν πολλαπλά μηνύματα. Η απαξίωση των πολιτικών ηγεσιών εκφράστηκε με την αποχή και την ακόμη σκληρότερη αποδοκιμασία, το λευκό και το άκυρο.