Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 4:57:44 μμ

Πολιτική

floridisΣυνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» και στους δημοσιογράφους Β. Λυριτζή & Δ. Οικονόμου, παραχώρησε ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε:
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011 13:43

Κριτική Δραγανίδη εφ’ όλης της ύλης

Συντάκτης:
draganidis«Κλείνοντας τους πρώτους πέντε μήνες του Δήμου Παιονίας είναι επιβεβλημένο να επισημάνουμε τα θετικά και τα αρνητικά της Δημοτικής Αρχής, θέλοντας να συμβάλουμε ως δημοτική παράταξη στην βελτίωση της εφαρμογής του «Καλλικράτη» και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παιόνων Πολιτεία», Χρήστος Δραγανίδης, και συνεχίζει:

floridisΕίκοσι πέντε και πλέον χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας μού έλαχε χιλιάδες φορές να καταγράψω και να αναπαράγω τις απόψεις πολιτικών και γενικά ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά και εν πολλοίς καθορίζουν την έκβαση των γεγονότων. Είναι σωστό αυτό που λέει ο λαός «μίλησε μια ώρα και δεν είπε τίποτα». Το φαινόμενο Γιώργος Φλωρίδης, που δυστυχώς και πάλι αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, είναι ακριβώς η αντίθετη περίπτωση, όπου από την καταγραφή μισής ώρας ομιλίας του μπορείς να καλύψεις σελίδες εντύπου ή ωρών ραδιοτηλεοπτικού χρόνου.

pame2Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, γυναίκες, νέοι και νέες.
Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι κόλαση για το λαό-παράδεισος για το κεφάλαιο. Φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, κόβουν κάθε δικαίωμα στη ζωή σε μας και στα παιδιά μας, φέρνουν ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα. Έτσι θωρακίζεται η ανταγωνιστικότητα των μονοπωλίων.
onned«Κατανοούμε πως να προτείνει ιδέες μια νεολαία πολιτικού κόμματος θα ξενίσει αρκετούς και ίσως εξοργίσει άλλους. Όμως πιστεύουμε πως κανένας νοήμων Έλληνας πολίτης δεν είναι ευχαριστημένος με την υπάρχουσα κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας και πως όλοι μοιραζόμαστε, αν όχι την ίδια, την αγωνία για το μέλλον που είναι τόσο αβέβαιο. Επειδή λοιπόν πιστεύουμε στην ομαδική προσπάθεια και στην καλή διάθεση όλων των Ελλήνων που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων θέλουμε να δώσουμε ένα ερέθισμα και να πάμε ένα βήμα μπροστά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς.
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:26

Τερζίδης: Ο χρόνος θα μας δικαιώσει

Συντάκτης:
terzidisΟ πρώην δήμαρχος Κιλκίς και δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημ. Τερζίδης προέβη, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, στην ακόλουθη δήλωση:
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:20

Επισκέψεις σε χωριά του Θεόδωρου Πασσαλίδη

Συντάκτης:
passalidis_thodorosΣυνεχίζοντας ο πρ. βουλευτής και πολιτευτής της Ν.Δ. Θεόδωρος Πασσαλίδης την επικοινωνία με τους κατοίκους των χωριών και πόλεων του νομού Κιλκίς αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τα φλέγοντα οικονομικά θέματα της χώρας καθώς επίσης και με τα αγροτικά-κτηνοτροφικά προβλήματα εν όψει του 2013 και με τη νέα ΚΑΠ.
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 17:01

Παραστατίδης: Ασκήστε επιτέλους πολιτική

Συντάκτης:
parastatidisΕνταγμένη στην ανοιχτή διαβούλευση εντός του ΠΑΣΟΚ ενόψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης της 3ης Σεπτέμβρη ήταν η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 27 Μαίου διαδικασία διαλόγου στο Πολύκαστρο με ομιλητή τον κ. Άρη Μουσιώνη.
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 17:00

Δράση στο νομό Κιλκίς ενάντια στην κυβέρνηση

Συντάκτης:
dimokratiki_aristeraΤην περασμένη Πέμπτη 26 Μαΐου συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ. Κατά τη συνεδρίαση αναλύθηκε η επικαιρότητα και οι αποφάσεις της τελευταίας συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2011 12:41

Συγκέντρωση ΠΑΣΟΚ στο Πολύκαστρο με Μουσιώνη

Συντάκτης:
mousionisΣτα πλαίσια των διαδικασιών που θα ακολουθηθούν στην πορεία προς την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου 2011, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς θα πραγματοποιήσει ανοιχτή διαδικασία διαβούλευσης  στον Δήμο Παιονίας.