Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 4:33:16 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010 00:50

Ικανοποίηση Ψωμιάδη για συνάντηση με Ραγκούση

Συντάκτης:
psomiadisΤην απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συνάντησής του με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Ραγκούση εξέφρασε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
gkountenoudisΜεσημέρι Κυριακής της 19ης Δεκεμβρίου ορκίζεται η νέα αιρετή ηγεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου ανήκει και ο νομός μας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκλεγμένος  περιφερειάρχης Παν. Ψωμιάδης:
floridis«Τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων» έθεσε ο βουλευτής Γιώργος Φλωρίδης στη συζήτηση στη Βουλή με την ευκαιρία της παρουσίας εκεί του Επιτρόπου Όλι Ρεν.
floridisΤις θέσεις του σε καίρια θέματα που απασχολούν το δημόσιο βίο της χώρας εξέθεσε σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους Γιώργο Κύρτσο και Αγγελική Σπανού από το ραδιοσταθμό Flash την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου  ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φλωρίδης.
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2010 22:18

Λανθασμένη πολιτική στην εμπορία πετρελαιοειδών

Συντάκτης:
kiltidisΕλέγχει την κυβέρνηση στην πολιτική εμπορίας πετρελαιοειδών ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης. Σε ερώτηση που κατέθεσε δια της Βουλής  προς τον Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας αναφέρει τα εξής:
tsionkisΜε αφορμή δημοσιογραφικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το μέλλον της λειτουργίας του Νοσοκομείου Γουμένισσας, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία»  και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Παιονίας Στέφανος Τσιόνκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010 14:36

Κιλτίδης : Γιατί καθυστερήσατε το δασικό νόμο;

Συντάκτης:
kiltidisΤην έντονη κριτική του στον τομέα της δασικής πολιτικής άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Κιλτίδης όταν και συζητήθηκε στη Βουλή σχετική επίκαιρη ερώτησή του.    
Σε ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου αναφέρονται:
omologaΤην παραπομπή σε Προανακριτική Επιτροπή για περαιτέρω διερεύνηση ενδεχόμενω ευθυνών του τότε Υπουργού Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη αποφασίζει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα των δομημένων Ομολόγων. Η Εξεταστική Επιτροπή από την οποία ως γνωστόν αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία, στο πολυσέλιδο πόρισμά της όταν φτάνει στο σημείο με τις ευθύνες του κ. Τσιτουρίδη καταγράφει τα εξής:
tsitouridis«Η απόφαση της Εξεταστικής Επιτροπής με θλίβει, με αδικεί και με προκαλεί.
Με θλίβει κυρίως διότι η Επιτροπή δεν τόλμησε και δεν θέλησε να αναζητήσει την αλήθεια. Με αδικεί, αφού στην δυσάρεστη αυτή υπόθεση ουδεμία ουσιαστική αρμοδιότητα είχα, όπως και ουδείς άλλος Υπουργός Απασχόλησης μπορούσε να έχει. Άλλωστε οι πολύχρονες έρευνες της Δικαιοσύνης και της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος δεν εντόπισαν την παραμικρή ένδειξη εμπλοκής μου.
Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 20:06

Κιλτίδης: Καταργήσατε το Υπουργείο Γεωργίας

Συντάκτης:
kiltidisΣτη συζήτηση του νομοσχεδίου με τίτλο «Κατάργηση & συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών & φορέων του δημόσιου τομέα» που κατέθεσε στη Βουλή το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, συμμετείχε ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης την Τετάρτη 24-11-10.