Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023, 3:11:27 μμ

Πολιτική

tsionkisΣυνεχίζεται δυναμικά η προεκλογική δραστηριότητα του υποψηφίου δημάρχου Στέφανου Τσιόνκη, σε ολόκληρο το νέο δήμο Παιονίας.
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 20:15

Εκδήλωση παρουσίασης διακήρυξης από Αφεντουλίδη

Συντάκτης:
Εκδήλωση παρουσίασης της προγραμματικής διακήρυξης του δημοτικού συνδυασμού «Κοινωνία της Δημιουργίας», του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Νίκου Αφεντουλίδη,
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:26

Συνεργασία Δ. Τερζίδη με τον Δήμαρχο Κρουσίων

Συντάκτης:
terzidisΜε την επίσκεψη του στον Δήμο Κρουσίων ολοκλήρωσε τη περιοδεία του στους Δήμους που θα συνενωθούν μ’ αυτόν του Κιλκίς μέσω «Καλλικράτη», ο Δήμαρχος Δ. Τερζίδης.
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:14

«Η εθνική μας ταυτότητα δεν διαπραγματεύεται»

Συντάκτης:
psomiadisΣτην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου του δήμου Παιονίας όπου παραβρέθηκαν περισσότερα από 500 άτομα μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:12

Αισιοδοξία νίκης στο συνδυασμό Λιάρτση

Συντάκτης:
liartsiΑγωνιστικό παλμό, δύναμη και αέρα νίκης απέπνεε η πρώτη συγκέντρωση των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης της 23ης Σεπτεμβρίου στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού στο Πολύκαστρο.
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:09

Με τον Θανάση Λαπόρδα ο Δημήτρης Κουλίνας

Συντάκτης:
lapordasΙσχυροποιείται και μπαίνει με φιλοδοξίες στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου ο συνδυασμός του κ. Θανάση Λαπόρδα, καθώς πέραν της αυτοτελούς δυναμικής που ανέπτυξε τις τελευταίες ημέρες συμπαρατάχθηκαν μαζί του ο πρώην Δήμαρχος Πολυκάστρου Δ. Κουλίνας και σχεδόν όλα τα στελέχη του.
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:08

Χαλαράαααα η Ιπποκράτους

Συντάκτης:
«Σπεύδε βραδέως» είναι το δόγμα που καθορίζει τις αποφάσεις της Ιπποκράτους. Χωρίς καμιά εξαίρεση. Σαράντα μέρες  πριν τις κρίσιμες περιφερειακές εκλογές  και στο ΠΑΣΟΚ ακόμα δεν επέλεξαν  τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και συνακόλουθα τα πέντε μέλη του συνδυασμού Μπόλαρη στο ν. Κιλκίς.
Η τακτική «σε λίγες ημέρες…. Στις αρχές της εβδομάδας…στα τέλη της εβδομάδας…» καλά κρατεί και όπως είναι ευνόητο έχει αποκαρδιώσει τα στελέχη που ενδιαφέρονταν καθώς δεν εξασφαλίζει τον απολύτως απαραίτητο χρόνο για μια αξιοπρεπή προεκλογική εκστρατεία.
Παρά τη υπόσχεση Μπόλαρη την Παρασκευή από το Κιλκίς  ότι σε μια δυο μέρες θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, από την Αθήνα δεν ακούγεται ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Χωρίς να συνυπολογίζουν οι εν Αθήναις κοιμώμενοι ότι θα απαιτηθεί χρόνος να πειστούν πέντε στελέχη να πλαισιώσουν ένα συνδυασμό για μια προεκλογική εκστρατεία τριών τεσσάρων εβδομάδων.
Έτσι οι κ. Γιώργος Ζώτος, Χρίστος Ανθρακίδης, Ευθύμης Κουρτζανίδης και Μαρία Αμανατίδου περιμένουν στο ακουστικό τους. Ένας από αυτούς θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Ενδεχομένως και ο «ήρωας εθελοντής».
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:08

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Δραγανίδη

Συντάκτης:
draganidisΤην Παρασκευή 1 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Δραγανίδης θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού του «Παιόνων Πολιτεία, Ενότητα – Δημιουργία»
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:06

«Οργώνει» τα χωριά του νομού ο Χρ. Γκουντενούδης

Συντάκτης:
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης συνοδευόμενος από τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους  επισκέπτεται όλους τους οικισμούς και τα δημοτικά διαμερίσματα του Νομού.
Ο κ. Γκουντενούδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα τα χωριά του Δ. Κιλκίς : Ζαχαράτο , Ξηρόβρυση, Κορομηλιά  και Πλαγιά
Την Τρίτη 28/9 επισκέφθηκε  τα χωριά του Δ. Κιλκίς Σταυροχώρι , Ηλιόλουστο, Καστανιές και Βαπτιστή
Το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις ακόλουθες επισκέψεις:
- Την Τετάρτη 29/9  θα επισκεφθεί τα χωριά του Δ. Γαλλικού : 6.00μμ Χρυσόπετρα και Φανάρι , 7.00μμ Πυργωτό, 7.30μμ Περιστέρι  και  8.00μμ Μάνδρες
- Την Πέμπτη  30/9 θα επισκεφθεί  τα χωριά του Δ. Κιλκίς :  6.30μμ Μεταλλικό , 7.00μμ Μ. Βρύση  και 7.30μμ Χωρύγι
Την εβδομάδα που μας πέρασε,  μέλη της συντονιστικής και ο επικεφαλής μας Ζησάκος Βασίλης βρέθηκαν και συζήτησαν με πολίτες των χωριών του πρώην Δήμου Γουμένισσας και συγκεκριμένα στην Καστανερή, στην Γρίβα, στην Φιλυριά και στην Γερακώνα.
Σε ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται:  Η αίσθηση μας είναι ότι η υποδοχή του κόσμου είναι ζεστή και το ενδιαφέρον γνήσιο. Εισπράξαμε μεγάλη ενθάρρυνση και αποδοχή. Είναι εντυπωσιακή η στάση τόσο των νέων πολιτών όσο και των μεγαλύτερων.
Το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι ακόμα και αυτοί που είτε από πεποίθηση, είτε λόγω των γνωστών 'υποχρεώσεων' που έχουν να στηρίξουν άλλους συνδυασμούς, μας αποχαιρετούν λέγοντας : ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!
Ο συνδυασμός ευχαριστεί για την υποδοχή, δεσμεύεται πως θα φτάσει μέχρι το τέρμα, δεν έχει καμιά υποχρέωση σε κανένα και τα μέλη του θα παραμείνουν «ανεξάρτητοι από μηχανισμούς κομματικούς με νέες ιδέες».