Quantcast
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, 5:09:14 μμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010 08:13

Οφείλουμε πρώτα να σώσουμε τη χώρα

Συντάκτης:

Εάν η Ελλάδα σήμερα βιώνει μια τεράστια κρίση αναξιοπιστίας -και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό- οφείλεται και στο γεγονός ότι η απελθούσα Κυβέρνηση, ούτε για μια χρονιά, από τα πέντε-πεντέμισι χρόνια που έμεινε στην εξουσία, δεν κατάφερε να παρουσιάσει στοιχεία ακριβή. Αντίθετα, τα στοιχεία απείχαν πολύ από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα σήμερα όταν συμμετέχουμε στις διεθνείς συναντήσεις, να αντιμετωπίζουμε κάποιους που μας κουνάνε το δάκτυλο, ότι «μας λέτε ψέματα διαρκώς».

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010 12:27

Πόλεμος μέχρις εσχάτων

Συντάκτης:

Στη Ρηγίλλης κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα» ενόψει της κατάθεσης του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της υπόθεσης -σκανδάλου της Ζίμενς. Και τούτο διότι ο κ. Μητσοτάκης προειδοποιεί ότι θα αναφερθεί στο ρόλο που διαδραμάτισε το πολιτικό χρήμα στην πτώση της κυβέρνησής του το 1993.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 11:24

Τελικά ο Σάββας αποπέμφθηκε άνευ λόγου και αιτίας

Συντάκτης:

Ήταν Άνοιξη του 2006 όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των ομολόγων, στο οποίο εξαιτίας της φύσης του ήταν μπλεγμένη η ηγεσία του οικονομικού κύκλου της κυβέρνησης. Μόνο που το κατεστημένο της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας   δεν ήταν δυνατό να ενοχοποιήσει ουσιαστικά την κορυφή της κυβέρνησης και επέλεξε τον αδύναμο και …περιφερειακό κρίκο, τον υπουργό Απασχόλησης τότε Σάββα Τσιτουρίδη.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 11:23

Ικανοποίηση Παραστατίδη για Κοινωνικό Φαρμακείο

Συντάκτης:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει την πρωτοβουλία φορέων του νομού για ίδρυση Κοινωνικού Φαρμακείου- Ιατρείου, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Η νέα αυτή μονάδα παροχής πρωτοβάθμιας ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης σε αναξιοπαθούντες πολίτες, θα λειτουργεί σε εθελοντική βάση με τη συμμετοχή τόσο επιστημόνων όσο και πολιτών. Την υλοποίηση του έργου έχουν αναλάβει ο Φαρμακευτικός και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Κιλκίς και το Σωματείο Διανεμητικού ΔΙ.ΛΟ.ΦΑ.ΚΙΛ.

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2010 14:40

Μελετάμε τα προβλήματα του Περιφερειακού Τύπου

Συντάκτης:

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης απάντησε στην αναφορά του βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ., Κώστα Κιλτίδη, η οποία και αφορούσε επιστολή του εκδότη του ν. Κιλκίς Κώστα Τερζενίδη προς τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, για τα προβλήματα και το μέλλον του περιφερειακού Τύπου.

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 09:59

Και τώρα για τα σπίτια μας αγωνιζόμαστε οι Έλληνες

Συντάκτης:

Το περιεχόμενο του νέου πατριωτισμού, συνυφασμένου στις μέρες μας με τη οικονομία, ανέπτυξε ο βουλευτής Γιώργος Φλωρίδης στην ομιλία του το μεσημέρι της Κυριακής με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του πολιτικού του γραφείου.
« Αν αντιμετωπίζαμε μια ένοπλη επίθεση θα υπερασπιζόμασταν όλοι τα σπίτια μας, την πατρίδα μας. Και τώρα, την ίδια απειλή αντιμετωπίζουμε, η κρίση μπορεί να απειλήσει τα σπίτια μας, να χάσουν κάποιοι τα σπίτια τους…

Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2010 09:58

Καθοριστική συνάντηση Πεταλωτή με Ε.Ι.Η.Ε.Ε.

Συντάκτης:

Καθοριστική συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιώργο Πεταλωτή είχε την περασμένη Πέμπτη το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων, σε μια κρίσιμη καμπή για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης, δεδομένου ότι η οικονομική κρίση  έχει δημιουργήσει δυσεπίλυτα προβλήματα στους εκδότες της Περιφέρειας.

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2010 10:50

Περί λύκων, τσοπάνηδων και νέου πατριωτισμού

Συντάκτης:

Μέρες που είναι έχει αξία να καταγράψουμε τις απόψεις ενός δικού μας πολιτικού, του Γιώργου Φλωρίδη, που προσκαλείται από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα καθημερινά για να σχολιάζει κρίσιμες πτυχές του δημόσιου βίου και της πολιτικής επικαιρότητας..
Την  Πέμπτη λοιπόν ο κ. Φλωρίδης από τον «Αθήνα 9,84» έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Βασίλη Πάικο και Μανώλη Κοττάκη.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 09:09

Με τον Αντώνη Σαμαρά o Σάββας Τσιτουρίδης

Συντάκτης:

Οι άριστες σχέσεις που διατηρεί με τη νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Σάββας Τσιτουρίδης επιβεβαιώνονται και από την τελευταία συνάντηση που είχε ο πρώην υπουργός με τον κ. Αντώνη Σαμαρά.  Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου «Ο πρώην Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης είχε συνάντηση την, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα πολιτικά θέματα».

Ο δικηγόρος και νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Γεωργαντάς ύστερα και από την επισκέψεις και το διάλογο που είχε με τους αγρότες του νομού στη Δοϊράνη και τους Ευζώνους, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Χρειάστηκαν μόλις 100 ημέρες για να αποδείξει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι η κοινωνική της ευαισθησία εξαντλείται ενώπιον των τηλεοράσεων με τις  ανέξοδες δηλώσεις των στελεχών της...