Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 1:12:13 πμ

Πολιτική

Την εβδομάδα που μας πέρασε,  μέλη της συντονιστικής και ο επικεφαλής μας Ζησάκος Βασίλης βρέθηκαν και συζήτησαν με πολίτες των χωριών του πρώην Δήμου Γουμένισσας και συγκεκριμένα στην Καστανερή, στην Γρίβα, στην Φιλυριά και στην Γερακώνα.
Σε ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται:  Η αίσθηση μας είναι ότι η υποδοχή του κόσμου είναι ζεστή και το ενδιαφέρον γνήσιο. Εισπράξαμε μεγάλη ενθάρρυνση και αποδοχή. Είναι εντυπωσιακή η στάση τόσο των νέων πολιτών όσο και των μεγαλύτερων.
Το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι ακόμα και αυτοί που είτε από πεποίθηση, είτε λόγω των γνωστών 'υποχρεώσεων' που έχουν να στηρίξουν άλλους συνδυασμούς, μας αποχαιρετούν λέγοντας : ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!
Ο συνδυασμός ευχαριστεί για την υποδοχή, δεσμεύεται πως θα φτάσει μέχρι το τέρμα, δεν έχει καμιά υποχρέωση σε κανένα και τα μέλη του θα παραμείνουν «ανεξάρτητοι από μηχανισμούς κομματικούς με νέες ιδέες».
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:50

Πρώτα ονόματα από Σ. Συμεωνίδου

Συντάκτης:
simeonidou_soniaΤα πρώτα ονόματα συνεργατών της και υποψηφίων συμβούλων της έδωσε στη δημοσιότητα η δήμαρχος Αξιούπολης και υποψήφια δήμαρχος Παιονίας Σόνια Συμεωνίδου, συνεχίζοντας τη δράση και τις επαφές της για τη συγκρότηση του συνδυασμού της.
mpolaris1Αν από την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Μάρκου Μπόλαρη στο Κιλκίς ανέμενε κάποιος τα ονόματα των υποψηφίων αντιπεριφερειάρχη και συμβούλων στο υπό συγκρότηση συνδυασμό του, τότε μάταια ανέμενε.
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:46

Ερώτηση Κ. Κιλτίδη για δασικούς συνεταιρισμούς

Συντάκτης:
kiltidisΕρώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης προς την Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Κλιματικής Αλλαγής για τη λειτουργία των δασικών συνεταιρισμών, στην οποία αναφέρει:
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:16

Μεγάλη συγκέντρωση Δραγανίδη στο Πολύκαστρο

Συντάκτης:
draganidhsΠροσκλητήριο νίκης και ενεργούς συμμετοχής σε όλους τους δημότες του νέου δήμου Παιονίας απηύθυνε χθες το βράδυ από το Πολύκαστρο ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δραγανίδης.
psomiadhs«Η Κεντρική Μακεδονία μπορεί και επιβάλλεται να γίνει ατμομηχανή ανάπτυξης για τη χώρα και τα Βαλκάνια. Χρειάζεται όμως διάθεση και δουλειά. Απαιτείται πολιτική βούληση», τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 19:11

Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα Και το μνημόνιο

Συντάκτης:
gkoundenoudisΓια μένα και οι πέντε είναι εκλεγμένοι. Είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις ώστε θα χρειαστούμε τη συνδρομή όλων για να ανταπεξέλθουμε στην εντολή του λαού του ν. Κιλκίς για ανάπτυξη και πρόοδο.
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 22:45

Με 13 νέα έργα ο δήμος Αξιούπολης

Συντάκτης:
simeonidou_soniaΜε 27 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Παρασκευή το δημοτικό συμβούλιο Αξιούπολης, στις 7 το απόγευμα.
purosvestikhΤην Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010, στις 12 το μεσημέρι, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χ. Γκουντενούδης θα παρουσιάσει τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού "Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Παναγιώτης Ψωμιάδης" για το νομό Κιλκίς στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού (21ης Ιουνίου 197).
tsionkisΤην υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Παιονίας ανακοινώνει με ανακοίνωσή του ο Στέφανος Τσιόνκης, αναφέροντας: