Quantcast
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, 12:43:30 πμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 08:40

Επέμεινε και έπεισε και το κόμμα του

Συντάκτης:

Σε πολιτικά σενάρια ερήμην της ουσίας όσων διαμείφθηκαν στη Βουλή αναμείχθηκε το όνομα του Κώστα Κιλτίδη, με αφρμή τις θέσεις που εξέφρασε κατά τη συζήτηση και την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αναδασώσεις σε καμένα το 2009  εδάφη της Αττικής. Ο κ. Κιλτίδης αρχικά και χωρίς να υπάρχει σαφής άποψη στη Ν.Δ. και προπάντων συνεννόηση δήλωσε ότι θα καταψηφίσει επί της αρχής  το νομοσχέδιο. Ωστόσο η επίσημη Ν.Δ. ανακοίνωσε ότι θα το υπερψηφίσει

Υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, στον τομέα της δασικής πολιτικής, ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή του σχεδίου νόμου με θέμα «Προστασία δασών και δασικών εκτάσεων του Νομού Αττικής & λοιπές διατάξεις» που κατατέθηκε από το νεοσύστατο Υπουργείο  Περιβάλλοντος.

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010 08:33

«Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει τους αγρότες»

Συντάκτης:

Επισκεπτόμενος το Σάββατο 23/1/10 τους αγρότες στα μπλόκα της Δοϊράνης και των Ευζώνων ο Βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Κιλτίδης, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε:

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 14:23

ΠΑΜΕ απεργία

Συντάκτης:

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 10 Φλεβάρη απευθύνει το ΠΑΜΕ Κιλκίς και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Ειρήνης. «Απαντάμε: Δε θα ματώσουμε άλλο, εμείς και τα παιδιά μας, για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών. Με το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι, παίρνουμε μέρος στον εργατικό ταξικό αγώνα για να αποκρούσουμε τα νέα χειρότερα μέτρα σε βάρος μας, που μας επιβάλλει η κυβέρνηση για να δώσει νέες χρηματοδοτήσεις στην πλουτοκρατία.

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Βουλευτή νομού Κιλκίς, Θεόδωρου Παραστατίδη, με θέμα τις 100 πρώτες ημέρες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο Κιλκίς.
Στην ομιλία - χαιρετισμό του ο κ. Παραστατίδης είπε μεταξύ άλλων:
Είναι η πρώτη μαζική συγκέντρωση μετά τις τελευταίες εκλογές του 2009, που  μου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί σας.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 10:11

Ο ΣΥΝ στο πλευρό των αγροτών

Συντάκτης:

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΝ Κιλκίς περιόδευσαν την περασμένη Παρασκευή στα αγροτικά μπλόκα του νομού Κιλκίς (στους συνοριακούς σταθμούς της Δοϊράνης και των Ευζώνων) και συνομίλησαν με τους αγρότες, οι οποίοι εξέφρασαν τη δικαιολογημένη αγανάκτηση αλλά και την αγωνία τους για το μέλλον της ελληνικής γεωργίας.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010 10:08

Οι Γαλάζιοι σε πορεία συνεδρίου

Συντάκτης:

Παραγωγική και άκρως  ενδιαφέρουσα ήταν η διάσκεψη των προέδρων των ΝΟΔΕ όλης της χώρας στην Αθήνα, σύμφωνα με τον κ. Πρόδρομο Πεντζερετζή, πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κιλκίς που συμμετείχε στη διάσκεψη με θέμα όλα όσα συνθέτουν την νέα πορεία του κόμματος υπό τον κ. Αντώνη Σαμαρά.

Την πρώτη του τοποθέτηση για το θέμα της ελληνικής ιθαγένειας ξεκαθάρισε ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, μετά και τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να διαφοροποιείται:
«Είχαμε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στην οποία συμμετέχω, ακρόαση του Συνηγόρου του πολίτη. Εκεί λοιπόν στη διαδικασία, επειδή άνοιξε και το θέμα της ιθαγένειας και μάλιστα άνοιξε νομίζω με παρέμβαση του προέδρου της επιτροπής, του κ. Παπαϊωάννου, με ερώτημα προς στο Συνήγορο, υπέβαλα στο Συνήγορο του Πολίτη δύο ερωτήματα, εγώ δεν τοποθετήθηκα, δύο ερωτήματα υπέβαλα:

Η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών του νομού μας. «Οι αγρότες κινητοποιούνται από την αγανάκτηση για τα απούλητα σιτηρά που συσσωρεύονται στις αποθήκες, από την καθυστέρηση καταβολής των επιδοτήσεων του 2009 και από τις άδικες εκτιμήσεις για την ξηρασία του 2007. Καλούμε την κυβέρνηση να ικανοποιήσει άμεσα τα δίκαια αιτήματα των αγροτών του νομού Κιλκίς.

Σοβαρά και συσσωρευμένα χαρακτήρισε τα προβλήματα των αγροτών και απαιτείται διάλογος και χρόνος για να επιλυθούν, τόνισε ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φλωρίδης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84.
Στη συνέντευξή του ο κ. Φλωρίδης σημείωσε: