Quantcast
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, 7:24:48 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2007 12:43

Προσκλητήριο σε νέους αγώνες από Στ. Τσιόνκη

Συντάκτης:
Θέλοντας να ευχαριστήσω όλους εκείνους που είχαν το σθένος να αντισταθούν στο απαράδεκτα σκληρό, διπολικό, προσωποκεντρικό και άρα απολίτικο προεκλογικό τερτίπι που γνωρίσαμε
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 10:47

Η εκλογή ενός αρχηγού δεν μπορεί να γίνει “πασαρέλα”

Συντάκτης:
Κύριε Διευθυντά,
Είμαι καθημερινός αναγνώστης της ηλεκτρονικής σελίδας της εφημερίδας σας.
Η καταγωγή μου είναι από τον Ευρωπό, στον οποίον ζούνε οι γονείς μου και οι φίλοι μου, τον επισκέπτομαι συχνότατα  και διατηρώ εκεί τα εκλογικά μου δικαιώματα.
Το ενδιαφέρον μου για την πολιτική ξεκινάει πριν το 1981 μαγεμένος κι εγώ όπως πολλοί φίλοι την εποχή εκείνη από τον αείμνηστο ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:37

Το Κιλκίς υποδέχθηκε τον υφυπουργό του

Συντάκτης:
 Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων Κώστα Κιλτίδη οι πολίτες του νομού Κιλκίς κατά την πρώτη επίσκεψή του στην πόλη του Κιλκίς, τρεις ημέρες μετά την ορκωμοσία του στην κυβέρνηση και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 08:26

Ευχαριστήρια δήλωση του Θ. Πασσαλίδη

Συντάκτης:
Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους ψήφισαν τη Ν.Δ. και μένα προσωπικά.
Έδωσα την καθημερινή μάχη της ενημέρωσης σε όλα τα χωριά και τις πόλεις του Ν. Κιλκίς.
Με ακούγατε ώρες ολόκληρες καθημερινά και όχι μόνο προεκλογικά να μιλάω στα καφενεία του χωριού σας για τα προβλήματα, για τις μεταβολές που έρχονται μετά το 2013, για τις νέες καλλιέργειες, για το σκληρό ανταγωνισμό, σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανεργίας, οικονομίας, αγροτικής πολιτικής κ.α.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 10:55

Η αριθμητική των εκλογών του Θ. Παγλαρίδη

Συντάκτης:
 Μπορεί το βράδυ των εκλογών να πανηγύρισαν κυρίως η Νέα Δημοκρατία και τα κόμματα της Αριστεράς διακριτικότερα, αλλά στο ν. Κιλκίς η αριθμητική των εκλογών ανέδειξε μια διαφορετική γεωγραφία νικητών.
Με βάση λοιπόν τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών όπως εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο Κιλκίς θα επιχειρήσουμε μια σύγκριση με τα αντίστοιχα του 2004.
«Ευχαριστώ θερμά τους Κιλκισιώτες που με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους. Μας αξίζουν συγχαρητήρια που καταφέραμε να μείνουμε μαζί μέχρι την κάλπη σε αυτόν τον εξαιρετικά σκληρό αγώνα, απέναντι στους οργανωμένους μηχανισμούς της συντήρησης», αναφέρει στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κίτης.
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007 04:37

Κλίμα ομοψυχίας στο Αγροτικής Ανάπτυξης

Συντάκτης:
 Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και ενότητας έγινε η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από τον απερχόμενο Υπουργό προς τη νέα πολιτική ηγεσία.
Ο κ. Μπασιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πρώτα από όλα, αγαπητοί φίλοι, θέλω να συγχαρώ το νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέκο Κοντό και το νέο Υφυπουργό κ. Κώστα Κιλτίδη και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων τους.
Τη βαθύτατη δέσμευσή του για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος και την αναβάθμιση των υποδομών στον αγροτικό τομέα εξέφρασε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης, από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του.
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 08:31

Ποιος είναι ο Κώστας Κιλτίδης

Συντάκτης:
Ο Κώστας Κιλτιδης,  νέος υφυπουργός αγροτικής Ανάπτυξης,  γεννήθηκε το 1956 στους Κάτω Αποστόλους από αγροτική οικογένεια.  
Σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε την ειδικότητα του οικογενειακού ιατρού στο περιφερειακό νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και υπηρέτησε. Από το 1985 έως το 2000 υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας ως επιμελητής Α’.
Ευθύς μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή να ορίσει τον κ. Κώστα Κιλτίδη  ως υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κιλτίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για τη θέση που μου εμπιστεύθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης – Τροφίμων. Είναι μεγάλη η τιμή που μου γίνεται να συμμετάσχω στη νέα κυβέρνηση και να συνδράμω στη διαμόρφωση της αγροτικής πολιτικής.