Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 8:29:10 πμ

Πολιτική

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 13:03

Αργά ανακάλυψε ο Βγενόπουλος τα «τοξικά» ομόλογα

Συντάκτης:
tsitouridisΜε αφορμή τα όσα φέρεται να είπε σήμερα, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των ομολόγων, ο κ. Βγενόπουλος, ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο κατά τα λοιπά λαλίστατος κ. Βγενόπουλος ξέχασε να πει σήμερα ότι πουλούσε δομημένα ομόλογα από το 2005, πριν γίνω εγώ Υπουργός Απασχόλησης.
kouvelisΤο Σάββατο 16 Οκτωβρίου ήλθε στο Κιλκίς ο Πρόεδρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ κ. Φώτης Κουβέλης. Συνοδευόμενος από τη Νομαρχιακή Επιτροπή και μέλη του κόμματος επισκέφτηκε το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Τερζίδη, όπου ενημερώθηκε για τα κυριότερα προβλήματα του Δήμου και για τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις του νέου διευρυμένου Δήμου Κιλκίς, όπως αυτός προβλέπεται βάσει του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ». Η συζήτηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα αλληλοκατανόησης.
tsionkisΦίλες και φίλοι
Ζούμε σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών. Τεχνολογικών, οικονομικών, αλλά και πολιτιστικών όπου ανατρέπονται δεδομένα, αλλάζουν σχέσεις παραγωγής, ενισχύοντας το δίκαιο των ισχυρών. Η δημοκρατική πολιτική ζωή είτε υποτάσσεται ή εξαγοράζεται από μεγάλα συμφέροντα, είτε απειλείται από απολυταρχισμούς, φονταμενταλισμούς και ακραίες ιδεολογίες.
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 12:59

Στο Δήμο Δοϊράνης ο Χρ. Γκουντενούδης

Συντάκτης:
gkountenoudisΣτο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης, στις 19/10 το πρωί, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Δοϊράνης όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καλπακίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ποιμενίδης.   
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 12:58

Σε υπηρεσίες της Νομαρχίας Ο κ. Γκουντενούδης

Συντάκτης:
gkountenoudis_nomarxiaΣτο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης πραγματοποίησε επίσκεψη στη  Διεύθυνση Τουρισμού και στο Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων της Νομαρχίας Κιλκίς. Στην Διεύθυνση Τουρισμού η κ. Μαριάννα Σκουλαρικά ενημέρωσε τον Χρήστο Γκουντενούδη  για προγράμματα που αφορούν την λίμνη Δοϊράνη, τις παραλίμνιες περιοχές και την περιοχή των χιλίων δένδρων. Αναφέρθηκε στα προγράμματα που σταμάτησαν ενώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν αναπτυξιακά πολλές περιοχές του νομού.
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 12:57

Στην Παιονία η Λαϊκή Συσπέιρωση

Συντάκτης:
laiki_sispeirosiΟ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» περιόδευσε στο Δήμο Παιονίας του Κιλκίς το Σάββατο 16/10. Μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Κώστα Χαλίτσιο, τον υποψήφιο δήμαρχο Παιονίας Ακη Οργαντζή και υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκαν το Πολύκαστρο, την Αξιούπολη, τον Ευρωπό και τη Γουμένισσα.
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 18:29

Ομοβροντίες Τερζίδη κατά Μπαλάσκα

Συντάκτης:
terzidisΞεχείλισε από κόσμο, καθήμενους και όρθιους, η αίθουσα, το φουαγιέ κι ο περιβάλλον χώρος του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς στη συγκέντρωση του Συνδυασμού «ΚΙΛΚΙΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου. Έτσι, το μήνυμα της μεγάλης νίκης για τον Συνδυασμό του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Τερζίδη, που εξέπεμψαν οι δημότες του Κιλκίς με τη παρουσία τους, ήταν ισχυρό κι έφτασε σε κάθε γωνιά του νέου «καλλικρατικού» Δήμου Κιλκίς.
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 18:27

Θερμή υποδοχή για Β. Μπαλάσκα

Συντάκτης:
mpalaskasΜέσα σε θερμό κλίμα και με την παρουσία πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15/10, το Σάββατο 16/10 και την Κυριακή 17/10, οι πρώτες επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου, Βαγγέλη Μπαλάσκα σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς, που σηματοδότησαν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 18:26

Στην πλημμυρισμένη Αρτζάν η κ. Αθανασία Λιάρτση

Συντάκτης:
liartsiΕπιτόπια θεώρηση στις πλημμυρισμένες αγροτικές καλλιέργειες της Αρτζάν πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β) Πολυκάστρου κ. Χρήστο Αγγελάκη και συνεργάτες της.
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 18:25

Καμιά αύξηση στα τέλη σε όλη την τετραετία

Συντάκτης:
lapordasΤα επίσημα εγκαίνια λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού συνοδεύτηκαν από ουσιώδεις εξαγγελίες του επικεφαλής υποψήφιου Δημάρχου Θανάση Λαπόρδα. Μιλώντας σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδες ακροατήριο ο κ. Λαπόρδας είπε μεταξύ άλλων: