Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 12:25:30 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 09:17

Αγιασμός εκλογικού κέντρου με Χρ. Γκουντενούδη

Συντάκτης:
gkountenoudisΤη Δευτέρα 4/10/10  στις 5.30μμ τελέστηκε ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Κιλκίς, παρουσία του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστου Γκουντενούδη ,των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων Ανδρέα Βεργίδη,  Παύλου Θωμαΐδη, Κατερίνας Γρηγοριάδου-Μακρή, Νίκου Ταχτσίδη, Γιώργου Φράγκου και λίγων συγγενών και φίλων. Ευχή σε όλους ήταν καλή δύναμη για έναν προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους  ίδιους τους υποψήφιους αλλά και τους πολίτες του νομού Κιλκίς.  
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 09:14

Ψήφος κατεύθυνσης και ψήφος καταδίκης

Συντάκτης:
konstantinidis_theodosisΣτις 7 Νοέμβρη ο ελληνικός λαός καλείται να εκλέξει τα νέα όργανα τοπικής διοίκησης, στις 13 περιφέρειες και στους διευρυμένους Δήμους. Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με μικρές τοπικές κυβερνήσεις. Αυτές λοιπόν οι μικρές τοπικές κυβερνήσεις, αυτά τα τοπικά όργανα θα κληθούν να εφαρμόσουν την πολιτική της κυβέρνησης, την πολιτική του μνημονίου στις περιφέρειες και τους Δήμους.
tsionkisΜεγάλη συγκέντρωση στελεχών πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στη Γουμένισσα, ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Στέφανος Τσιόνκης. Παρουσία 80 ατόμων του συνδυασμού του, ο κ. Τσιόνκης μίλησε για τις αρχές και τους στόχους της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» Παιονίας, της οποίας ηγείται.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 12:01

Συνάντηση στελεχών Νίκου Αφεντουλίδη

Συντάκτης:
afentoulidisΣυνάντηση στελεχών του δημοτικού συνδυασμού Κιλκίς «Κοινωνία της Δημιουργίας», με επικεφαλής το Νίκο Αφεντουλίδη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, στο εκλογικό του κέντρο, επί της οδού 21ης Ιουνίου 85. Ο υποψήφιος Δήμαρχος έθεσε τους στόχους του συνδυασμού και αναφέρθηκε στις αρχές που τον διέπουν.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:59

Συναντήσεις εργασίας της κ. Αθ. Λιάρτση

Συντάκτης:
liartsiΣυνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Πολυκάστρου κ. Χρήστο Χαμουρούδη καθώς και με το Διευθυντή της εν λόγω επιχείρησης κ. Γιώργο Αποστολίδη είχε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας  κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου  στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών που έχει ξεκινήσει με σκοπό την ενδελεχή ενημέρωσή της επί των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.
konstantinidis_theodosisΑπό τον περιφερειακό συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κιλκισιώτη υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Μακεδονίας Θεοδόση Κωνσταντινίδη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς τον Κώστα Χαλίτσιο ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων νομού Κιλκίς, που είναι οι εξής:
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:56

Kυριακή 17 Οκτωβρίου η ομιλία Ψωμιάδη στο Κιλκίς

Συντάκτης:
psomiadisΣτο πλαίσιο της περιοδείας του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης συνοδευόμενος από τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους  επισκέπτεται τους Δήμους και τα Δημοτικά διαμερίσματα του Νομού.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:55

Με Λιάρτση ο Αστ. Τάτσης

Συντάκτης:
tatsisΔήλωση υποστήριξης και καθόδου με την Αθανασία Λιάρτση στο δήμο Παιονίας έκανε ο Αστέριος (Στέλιος) Τάτσης. Στη δήλωσή του αναφέρει:
Στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποφασίζουμε για το μέλλον και την προοπτική  του Δήμου Παιονίας.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:52

Με Σαμαρά η Γαρουφαλιά

Συντάκτης:
samarasΛίγο πριν την κρίσιμη μάχη του σταυρού στο Δήμο Παιονίας, όπου είναι υποψήφια με την Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου, είπε να πάρει τις ανάσες της η Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη. Πήρε λοιπόν τις γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Πολυκάστρου ‘’Ευκράντη’’ του οποίου είναι πρόεδρος και πήγε για ένα διήμερο σε Καστοριά και Φλώρινα.  Επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων το Νυμφαίο, τις Πρέσπες, το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, τους Ψαράδες.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:02

Μπαλάσκας-Τερζίδης προηγούνται με διαφορά

Συντάκτης:
dikoskopisiΜε διαφορά μιας μονάδας προηγείται ο νυν Νομάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος του Καλλικράτειου δήμου Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας του δημάρχου και υποψηφίου Δημάρχου Δημ. Τερζίδη σε δημοσκόπηση  που διενήργησε στο διάστημα από 15 έως 22 Σεπτεμβρίουκαι το δείγμα των 969 ατόμων που ρωτήθηκαν λήφθηκε από  τους εφτά συνιστώντες δήμους (Κιλκίς, Γαλλικός, Πικρολίμνη, Χέρσο, Κρούσια,. Δοιράνη, Μουριές) η εταιρεία to the point κατόπιν παραγγελίας του συνδυασμού «Κιλκίς, Ισχυρός Δήμος» του κ. Τερζίδη.