Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024, 8:08:12 μμ

Πολιτική

Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 10:09

Ομιλία Ψωμιάδη στο Κιλκίς την Κυριακή 17 Οκτωβρίου

Συντάκτης:
psomiadisΣτο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης». Την Κυριακή 17/10/10 στις 11.30 το πρωί, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη  και υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους,  θα επισκεφθεί τον Δήμο Κιλκίς και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 09:46

Σήμερα Ανθρακίδης με Μπόλαρη

Συντάκτης:
anthrakidis2Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας σήμερα ανακοινώνεται από το ΠΑΣΟΚ το ψηφοδέλτιο με τους αντιπεριφερειάρχες των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας στο ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη.
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 09:17

Αγιασμός εκλογικού κέντρου με Χρ. Γκουντενούδη

Συντάκτης:
gkountenoudisΤη Δευτέρα 4/10/10  στις 5.30μμ τελέστηκε ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο Κιλκίς, παρουσία του υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρήστου Γκουντενούδη ,των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων Ανδρέα Βεργίδη,  Παύλου Θωμαΐδη, Κατερίνας Γρηγοριάδου-Μακρή, Νίκου Ταχτσίδη, Γιώργου Φράγκου και λίγων συγγενών και φίλων. Ευχή σε όλους ήταν καλή δύναμη για έναν προεκλογικό αγώνα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους  ίδιους τους υποψήφιους αλλά και τους πολίτες του νομού Κιλκίς.  
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 09:14

Ψήφος κατεύθυνσης και ψήφος καταδίκης

Συντάκτης:
konstantinidis_theodosisΣτις 7 Νοέμβρη ο ελληνικός λαός καλείται να εκλέξει τα νέα όργανα τοπικής διοίκησης, στις 13 περιφέρειες και στους διευρυμένους Δήμους. Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με μικρές τοπικές κυβερνήσεις. Αυτές λοιπόν οι μικρές τοπικές κυβερνήσεις, αυτά τα τοπικά όργανα θα κληθούν να εφαρμόσουν την πολιτική της κυβέρνησης, την πολιτική του μνημονίου στις περιφέρειες και τους Δήμους.
tsionkisΜεγάλη συγκέντρωση στελεχών πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 2 Οκτωβρίου, στη Γουμένισσα, ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Στέφανος Τσιόνκης. Παρουσία 80 ατόμων του συνδυασμού του, ο κ. Τσιόνκης μίλησε για τις αρχές και τους στόχους της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας» Παιονίας, της οποίας ηγείται.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 12:01

Συνάντηση στελεχών Νίκου Αφεντουλίδη

Συντάκτης:
afentoulidisΣυνάντηση στελεχών του δημοτικού συνδυασμού Κιλκίς «Κοινωνία της Δημιουργίας», με επικεφαλής το Νίκο Αφεντουλίδη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, στο εκλογικό του κέντρο, επί της οδού 21ης Ιουνίου 85. Ο υποψήφιος Δήμαρχος έθεσε τους στόχους του συνδυασμού και αναφέρθηκε στις αρχές που τον διέπουν.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:59

Συναντήσεις εργασίας της κ. Αθ. Λιάρτση

Συντάκτης:
liartsiΣυνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Πολυκάστρου κ. Χρήστο Χαμουρούδη καθώς και με το Διευθυντή της εν λόγω επιχείρησης κ. Γιώργο Αποστολίδη είχε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας  κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου  στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών που έχει ξεκινήσει με σκοπό την ενδελεχή ενημέρωσή της επί των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.
konstantinidis_theodosisΑπό τον περιφερειακό συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κιλκισιώτη υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Μακεδονίας Θεοδόση Κωνσταντινίδη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς τον Κώστα Χαλίτσιο ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων νομού Κιλκίς, που είναι οι εξής:
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:56

Kυριακή 17 Οκτωβρίου η ομιλία Ψωμιάδη στο Κιλκίς

Συντάκτης:
psomiadisΣτο πλαίσιο της περιοδείας του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης συνοδευόμενος από τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους  επισκέπτεται τους Δήμους και τα Δημοτικά διαμερίσματα του Νομού.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:55

Με Λιάρτση ο Αστ. Τάτσης

Συντάκτης:
tatsisΔήλωση υποστήριξης και καθόδου με την Αθανασία Λιάρτση στο δήμο Παιονίας έκανε ο Αστέριος (Στέλιος) Τάτσης. Στη δήλωσή του αναφέρει:
Στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποφασίζουμε για το μέλλον και την προοπτική  του Δήμου Παιονίας.