Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 10:39:23 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:59

Συναντήσεις εργασίας της κ. Αθ. Λιάρτση

Συντάκτης:
liartsiΣυνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Πολυκάστρου κ. Χρήστο Χαμουρούδη καθώς και με το Διευθυντή της εν λόγω επιχείρησης κ. Γιώργο Αποστολίδη είχε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας  κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου  στο πλαίσιο των θεσμικών επαφών που έχει ξεκινήσει με σκοπό την ενδελεχή ενημέρωσή της επί των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή.
konstantinidis_theodosisΑπό τον περιφερειακό συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κιλκισιώτη υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Μακεδονίας Θεοδόση Κωνσταντινίδη και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς τον Κώστα Χαλίτσιο ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων νομού Κιλκίς, που είναι οι εξής:
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:56

Kυριακή 17 Οκτωβρίου η ομιλία Ψωμιάδη στο Κιλκίς

Συντάκτης:
psomiadisΣτο πλαίσιο της περιοδείας του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης συνοδευόμενος από τους υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους  επισκέπτεται τους Δήμους και τα Δημοτικά διαμερίσματα του Νομού.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:55

Με Λιάρτση ο Αστ. Τάτσης

Συντάκτης:
tatsisΔήλωση υποστήριξης και καθόδου με την Αθανασία Λιάρτση στο δήμο Παιονίας έκανε ο Αστέριος (Στέλιος) Τάτσης. Στη δήλωσή του αναφέρει:
Στις Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποφασίζουμε για το μέλλον και την προοπτική  του Δήμου Παιονίας.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:52

Με Σαμαρά η Γαρουφαλιά

Συντάκτης:
samarasΛίγο πριν την κρίσιμη μάχη του σταυρού στο Δήμο Παιονίας, όπου είναι υποψήφια με την Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου, είπε να πάρει τις ανάσες της η Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη. Πήρε λοιπόν τις γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Πολυκάστρου ‘’Ευκράντη’’ του οποίου είναι πρόεδρος και πήγε για ένα διήμερο σε Καστοριά και Φλώρινα.  Επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων το Νυμφαίο, τις Πρέσπες, το νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, τους Ψαράδες.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:02

Μπαλάσκας-Τερζίδης προηγούνται με διαφορά

Συντάκτης:
dikoskopisiΜε διαφορά μιας μονάδας προηγείται ο νυν Νομάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος του Καλλικράτειου δήμου Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας του δημάρχου και υποψηφίου Δημάρχου Δημ. Τερζίδη σε δημοσκόπηση  που διενήργησε στο διάστημα από 15 έως 22 Σεπτεμβρίουκαι το δείγμα των 969 ατόμων που ρωτήθηκαν λήφθηκε από  τους εφτά συνιστώντες δήμους (Κιλκίς, Γαλλικός, Πικρολίμνη, Χέρσο, Κρούσια,. Δοιράνη, Μουριές) η εταιρεία to the point κατόπιν παραγγελίας του συνδυασμού «Κιλκίς, Ισχυρός Δήμος» του κ. Τερζίδη.
lapordasΤις βασικές αρχές και τις αξίες που συνέχουν το ψηφοδέλτιο και την υποψηφιότητά του παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Θανάσης Λαπόρδας σε μεγάλη συγκέντρωση το περασμένο Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 10:58

«Το Στρατηγικό μας Σχέδιο πυξίδα των επιλογών μας»

Συντάκτης:
draganidisΠαρουσία εκατοντάδων πολιτών από το Πολύκαστρο και τους δήμους που συγκροτούν το νέο δήμο Παιονίας, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ, τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία – Ενότητα – Δημιουργία» του υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Δραγανίδη.  
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 10:36

Γκουντενούδης : Τα προβλήματα δεν έχουν ταμπέλες

Συντάκτης:
Tην αγωνία  και την ανασφάλεια συναντά συχνά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των πολιτών του νομού ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης καθώς επισκέπτεται όλες  τις περιοχές και τους οικισμούς του νομού καθημερινά. Ατμόσφαιρα που  συναντά συχνά και στις προγραμματισμένες συναντήσεις με τοπικούς φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες του νομού Κιλκίς.
Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010 14:33

Μόνο η Ντόρα μπορεί μια ισχυρή Κεντροδεξιά

Συντάκτης:
kiltidisΟ Κώστας Κιλτίδης το αποκάλυψε στους Κιλκιδιώτες δημοσιογράφους, όταν σχεδόν το σύνολο των αθηναϊκών μμε τον παρουσίαζαν έτοιμο να ενταχθεί στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. «Εγώ θα παραμείνω ανεξάρτητος. Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει η στάση μου αυτή είναι η δημιουργία ενός ισχυρού κεντροδεξιού κόμματος, ικανού να διεκδικήσει την εξουσία» είχε απαντήσει.