Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 3:30:44 πμ

Πολιτική

Ο Ακίνδυνος (Άκης) Οργαντζής, υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» περιόδευσε το προηγούμενο διάστημα, μαζί με τον Κώστα Χαλίτσιο υπ. Αντιπεριφερειάρχη και υπ. Συμβούλους, στις παρακάτω περιοχές:
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:17

Συνεννόηση μηδέν

Συντάκτης:
pasokΓράφαμε στο φύλλο της Παρασκευής ότι η διαδικασία διαβούλευσης επί σκοπώ κοινής καθόδου των ΠΑΣΟΚων υποψηφίων Χρ. Δραγανίδη και Στ. Τσιόνκη στις εκλογές του Δήμου Παιονίας  είναι μεν …θεάρεστη, αλλά θα αποδεικνύονταν ατελέσφορη λόγω μεγάλης καθυστέρησης.
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:16

Το ψηφοδέλτιό του παρουσίασε ο Μάρκος Μπόλαρης

Συντάκτης:
mpolarisΤην παρουσίαση του βασικού κορμού του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης», πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες είναι οι εξής:
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:15

Με δυναμική νίκης

Συντάκτης:
mpalaskasΜέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη συνάντηση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ, που ουσιαστικά σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, τόνισε την ιδιαίτερη δυναμική που εμφανίζει ο συνδυασμός σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου Κιλκίς και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η εκλογή μπορεί να επιτευχθεί από την πρώτη Κυριακή.
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:14

Συνάντηση Λιάρτση με δήμαρχο Ευρωπού

Συντάκτης:
liartsiΕπίσκεψη στο Δήμαρχο Ευρωπού πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας  κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ευρωπού κ. Ευθύμιος Κουρτζανίδης  ενημέρωσε λεπτομερώς την υποψήφια Δήμαρχο Παιονίας για τις οικονομικές και διοικητικές λειτουργίες του Δήμου Ευρωπού, δίνοντας έμφαση στα έργα υποδομής που έχουν προετοιμαστεί με μελετητική επάρκεια,  κατά τη θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής, και μπορούν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Ως τέτοια ανέφερε μεταξύ άλλων την εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων σε Άγιο Πέτρο και Τούμπα, τα Πολιτιστικά Κέντρα Πολυπέτρου και Τούμπας, έργα αγροτικής οδοποιίας κ.α.  
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:11

Οι υποψήφιοι Οικολόγοι με Τρεμόπουλο από Κιλκίς

Συντάκτης:
tremopoulos«Έχουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κίνησης «Οικολογία-Αλληλεγγύη» Δαμιανός Ανδρέου, 18 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων, ανοίγοντας την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Κίνησης στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης.
Το 1997 μπήκα στο χώρο των Ατόμων με Αναπηρία. Κύριος σκοπός μου ήταν και είναι η κοινωνική ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία, η αλληλοαποδοχή τους από την κοινωνία και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Ως Γεν.Γραμ. στο Σύλλογο για τρία χρόνια και από το 2000 μέχρι   σήμερα ως Πρόεδρος.Επίσης από το 2003 εως σήμερα είμαι μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, που έχει έδρα την Αθήνα.
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 10:16

Δήλωση Αφεντουλίδη

Συντάκτης:
afentoulidisΑπό τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς, Νίκο Αφεντουλίδη, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση. Η δημοσιευθείσα σε μερίδα του τοπικού εντύπου και ηλεκτρονικού τύπου δημοσκόπηση για το νέο δήμο Κιλκίς, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά και απορίες. Παράλληλα, βέβαια ενισχύει την ήδη υπάρχουσα ανησυχία για την ποιότητα του πολιτικού αγώνα.
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010 10:15

Συνάντηση Δραγανίδη - Τσιόνκη με στελέχη της Παιονίας

Συντάκτης:
pasokΑφού το κεντρικό ΠΑΣΟΚ απαξίωσε να ασχοληθεί με το Δήμο Παιονίας, αφήνοντας να περάσει άπρακτο ολόκληρο το καλοκαίρι κι ο Σεπτέμβριος, ένα δεκαήμερο πριν την τελευταία προθεσμία κατάθεσης των συνδυασμών, εδέησε να αναλάβει πρωτοβουλία  μήπως και πετύχει την ενιαία κάθοδο στις δημοτικές εκλογές.
anthrakidis2Ύστερα από μακρά καθυστέρηση, οφειλόμενη κυρίως στη δυστοκία εξεύρεσης υποψηφίου αντιπεριφρειάρχη στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μάρκος Μπόλαρης ανακοίνωσε το μεσημέρι χθες Πέμπτη τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες των νομών της Κ. Μακεδονίας. Στο ν. Κιλκίς υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο δήμαρχος Χέρσου Χρίστος Ανθρακίδης, εκ των ιστορικών στελεχών του Κινήματος στο νομό με δράση από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ τον Σεπτέμβριο του 1974.