Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 1:06:06 μμ

Πολιτιστικά

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 12:27

Πρωταγωνίστριες οι αμαζόνες του Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς διοργάνωσε στο Ράντσο Κιλκίς, Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ιππικής Αντοχής, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.  Τρεις αμαζόνες του ΙΟΚΙΛ αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι 2020 στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 σε λιτή εκδήλωση, λόγω της τήρησης των προληπτικών μέτρων αποφυγής του κορωνοϊού εορτάσθηκε στην πόλη της Γουμένισσας η 108η επέτειος της Απελευθέρωσης της Παιονίας από τον τουρκικό ζυγό.

Προς τους ευλαβείς ορθοδόξους χριστιανούς της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.
Μετά από συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι μας με μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Κιλκίς, για μία ακόμη φορά, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν πράξαμε με σχετικές Εγκύκλιους, παρακαλούμε άπαντες τους Εφημερίους και τους πιστούς χριστιανούς μας να τηρούν ευλαβικά πάντα τα υπό των αρμοδίων φορέων για την περιφρούρηση της Δημόσιας Υγείας θεσπισμένα μέτρα κατά της διασποράς της επιδημίας του κορωνοϊού.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση αλληλεγγύης υπέρ των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας που διοργάνωσε ο σύλλογός μας.

https://www.youtube.com/eidisisgr
Γίνε φίλος της webTV του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΕΙΔΗΣΕΙΣ του ν. Κιλκίς.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα υπενθύμισης της αντίστασης της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και των αγώνων των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη επισημότητα, προκειμένου να τονισθεί η εξέχουσα σημασία τους στην ιστορική πορεία του Έθνους.

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 20:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η τακτική Γ. Συνέλευση των μελών του.

Την εβδομάδα που διανύσαμε στις δομές του ΚΔΑΠ kinesis for kids κύρια θέση στις θεματικές των δραστηριοτήτων κατείχαν τα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (22-10-2020)

 

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου τ.ε εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Κιλκίς και η Ιερά Πανήγυρις του θα τελεστεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.