Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 8:58:54 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 11:05

Ο δήμος Παιονίας ευχαριστεί την Unismack SA

Συντάκτης:

O Δήμος Παιονίας ευχαριστεί θερμά, την εταιρεία Unismack SA για την πολύτιμη δωρεά  με  προϊόντα της στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Τέτοιες πράξεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποτελούν παράδειγμα  προς μίμηση.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 10:29

Ο ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς ευχαριστεί την ACS Κιλκίς

Συντάκτης:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το επιστημονικό προσωπικό του ΝΗΡΕΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά  την ACS Κιλκίς για την δωρεάν διανομή του Ημερολογίου Προσωπικής Ενδυνάμωσης σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του νομού.

Την Παρασκευή 05/02/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργου Γεωργαντά και των νέων μελών του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-2-2016)

Το έμφυλο χάσμα στην έρευνα και την τεχνολογία μεταφράζεται σε επιστημονικές  ανακαλύψεις που δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

Εννέα Περιβαλλοντικές Οργανώσεις χαιρετίζουν τα συμπεράσματα πρόσφατης επιστημονικής έρευνας σχετικά με τη χωροθέτηση των χερσαίων Αιολικών Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) στην Ελλάδα για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές χωρίς σημαντικές επιπτώσεις στη βιοποικιλότητα.

Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Κιλκίς ανακοινώνουν την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων-σεμιναρίων 2020-21 με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία-Λαογραφία-Παράδοση-Τέχνη-Πολιτισμός και προσκαλούν στην επόμενη εισήγηση την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ώρα 18.00 έως 19.00 με τίτλο: "Αρχιτεκτονική και Πολιτισμός του Πόντου".

Ένα χιλιόμετρο νότια από τον επισκέψιμο αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ευρωπού, σημαντικής πόλης κατά την αρχαιότητα (6ος/5ος αι. π.Χ. έως 6ο αι. μ.Χ.), γενέτειρας του Σελεύκου Α’ Νικάτορα, του σπουδαιότερου των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και σε διακριτό φυσικό αναβαθμό δυτικά του Αξιού ποταμού, από τον οποίο διερχόταν ο οδικός άξονας Ευρωπού-Πέλλας, δεσπόζει ένας ταφικός τύμβος διαμέτρου 32,0 μ και ύψους 5,0 μ, ‘τηλεφανές σήμα’ - σύμβολο της οικονομικής, πιθανότατα και της πολιτικής ισχύος επιφανούς μέλους της αριστοκρατικής τάξης της περιοχής κατά τον ύστερο 4ο αι. π.Χ. ή/και τον 3ο αι. π.Χ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (10-2-2021)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-2-2021)