Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 11:30:15 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Φίλες και φίλοι καρκινοπαθείς του Κιλκίς και της Παιονίας,
Την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 ανοίγει η πλατφόρμα για τις ευπαθείς ομάδες όσον αφορά στον εμβολιασμό κατά του COVID – 19.

Δείτε τ' Αμάραντα και τη Δοϊράνη με πτήση Fpv από τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ὁμιλία πού ἐκφωνήθηκε στό Ἱερό Κοινόβιο Ὁσίου Νικοδή­μου κατά τό τελεσθέν τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο τοῦ πνευματικοῦ μας Πατέρα, μακαριστοῦ Γέροντος Ἀρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου, τήν 1η Μαρτίου 2021.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-3-2021)

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 18:32

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων η Ευκαρπία

Συντάκτης:

Γι’ άλλη μια φορά οι κάτοικοι της Ευκαρπίας έδειξαν την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Η Τοπική Κοινότητα Ευκαρπίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας, τα οποία και παρέδωσαν στο δήμο Κιλκίς για να τα προωθήσει στους ανθρώπους που έχουν πληγεί.

Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 κλιμάκιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, αποτελούμενο από οκτώ μέλη, επισκέφθηκε την πληγείσα από τους σεισμούς περιοχή της Ελασσόνας. 

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη Βασιλική Μαυρογόνατου στα πλαίσια της Κίνησης, «Βάζω τα σκουπίδια στη Θέση τους». Το διαδικτυακό κάλεσμα-πρόσκληση ήταν για το απόγευμα της Κυριακής, στο Λόφο Αγίου Γεωργίου:

Το παλληκάρι από το Κιλκίς είναι γεμάτο συγκίνηση πάνω στον βράχο της Aκρόπολης, ατενίζοντας το σύμβολο του παγκόσμιου πολιτισμού, το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Τιμιώτατοι ἀδελφοί καί τέκνα ἐν Κυρίῳ εὐλογημένα,

         Εἰσερχόμεθα, εὐδοκίᾳ καί χάριτι τοῦ ἀγαθοδότου Θεοῦ, εἰς τήν Ἁγίαν καί Μεγάλην Τεσσαρακοστήν, εἰς τόν δόλιχον τῶν ἀσκητικῶν ἀγώνων.

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 20:03

Στη μνήμη Γιώργου Γεωργούση

Συντάκτης:

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς" ευχαριστούν θερμά τo Σωματείο Μικροπολιτών  Λαϊκών Αγορών, τον Πρόεδρο Δ.Σ και μέλη, που πρόσφεραν αντί στεφάνου 50 ευρώ εις Μνήμη του αγαπητού συναδέρφου, Γεωργούση Γεώργιο.