Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, 4:49:16 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

ethelontes_perivalontosΤο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 η ομάδα Εθελοντών του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς πραγματοποίησε προγραμματισμένη δράση στην πόλη του Κιλκίς. 10 μέλη της εθελοντικής ομάδας μασκαρεμένοι σκουπιδάνθρωποι, ξεκίνησαν ένα παιχνίδι γνώσεων σε περαστικούς με στόχο την ευαισθητοποίησή τους στο θέμα προσωπική ευθύνη - περιβάλλον – ανακύκλωση.
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 22:58

O Συνήγορος του Παιδιού στο Κιλκίς

Συντάκτης:
sinigoros_tou_paidiouΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Γραφείο Αγωγής Υγείας  σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ  λαμβάνοντας υπόψη:
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 22:56

Δυναμικό ξεκίνημα ομίλου NOTESIS στην Κύπρο

Συντάκτης:
notesisΞεκίνησε δυναμικά την δραστηριοποίησή του στην Κύπρο ο όμιλος NOTESIS, με «αιχμή του δόρατος» την επιχείρηση παροχής υπηρεσιών «Μαρία Ν. Παρδάλη & συνεργάτες» με αντικείμενα την συμβουλευτική κατάρτιση, την πολιτιστική εκπαίδευση και τις δημόσιες σχέσεις.
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 22:12

Ένας περίλαμπρος άγνωστος

Συντάκτης:
nosokomeio_goumenisasΕκεί, καθώς η Γουμένισσα απλώνεται στις υπώρειες του Πάικου και λίγο πριν την έξοδο σκέπει  την πανέμορφη κωμόπολη το Νοσοκομείο της. Διότι, συν Αθηνά και χείρα κίνει. Και μαζί με την Μεγαλόχαρη την Γουμενισσιώτισσα προστατεύει τους κατοίκους ολόκληρης της Παιονίας και κυρίως των χωριών του ορεινού της όγκου και το Νοσοκομείο της.
mpolarisΓια  ανυπαρξία σχεδιασμού και προτάσεων  από πλευράς του  περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη  και της παράταξης του, έκανε λόγο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία -Μέτωπο  Ανάπτυξης» κ. Μάρκος Μπόλαρης . «Ο ‘σχολιαστής’ περιφερειάρχης επιχειρεί με μία βιομηχανία εκδόσεως δελτίων τύπου  να καλύψει την απουσία άποψης , σχεδίου και προτάσεων.
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 22:09

Συνάντηση Λαπόρδα «Ευκράντη»

Συντάκτης:
lapordasΜε την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πολυκάστρου «ΕΥΚΡΑΝΤΗ», Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, τη γραμματέα, Δόμνα Αναγνώστου και άλλα μέλη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας.
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 22:05

Η κιθάρα ήταν μαϊμού

Συντάκτης:
Με «δόλωμα» μια ηλεκτρική κιθάρα που πουλούσαν μέσω Ίντερνετ, επιτήδειοι κατάφεραν να αποσπάσουν 5.500 ευρώ από έναν ανυποψίαστο χρήστη του Διαδικτύου. Ωστόσο, το κόλπο τους αποκαλύφθηκε και συνελήφθησαν από την αστυνομία.
kapnapothikiΜε άμεσες και ταχύτατες ενέργειες της Αντιδημαρχίας Ποιότητας ζωής, Πολεοδομίας, Έργων, Δικτύων και Αστικού Σχεδιασμού, που αφορούν στην τροποποίηση του φακέλου του έργου και κυρίως της στατικής και αρχιτεκτονικής μελέτης, κατατέθηκε πρόταση στις 8/2/2011 από τη δημοτική αρχή Κιλκίς για ένταξη του έργου "Ανακαίνιση και επανάχρηση καπναποθήκης αυστροελληνικής στην πόλη του Κιλκίς", στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013 (ΕΣΠΑ) και συγκεκριμένα στον Άξονα Προτεραιότητας 7 - Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής στην ΠΚΜ (Κωδικός Προτεραιότητας 59-Ανάπτυξη Πολιτιστικών Υποδομών Ο.Τ.Α.), ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
nireasΤο Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Κιλκίς "ΝΗΡΕΑΣ" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Πολυκάστρου «ΕΥΚΡΑΝΤΗ» διοργανώνει βιωματικό εργαστήρι ενηλίκων με θέμα «Συναισθήματα: Ένας Μυστικός Κόσμος Μέσα Μας, Πηγή Ενέργειας» στο Δήμο Παιονίας και συγκεκριμένα στο Πολύκαστρο.
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011 21:20

Εκδήλωση – ενημέρωση για την εξόρυξη χρυσού

Συντάκτης:
eksoriksi_xrisouΣτο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Οικοκοινωνική Δράση Ν. Κιλκίς, με θέμα τις επιπτώσεις από την εξόρυξη -μεταλλουργία χρυσού, πραγματοποιήθηκε  στις 19 Φεβρουαρίου  ομιλία-συζήτηση, σε καφενείο του Δροσάτου.