Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 3:07:33 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 11:36

Τελετή λήξης 2022-2023 για τους «Ατρόμητους»

Συντάκτης:

Έπεσε με ιδανικό και  φαντασμαγορικό τρόπο η αυλαία για την αγωνιστική μπασκετική περίοδο 2022 – 2023 για τα τμήματα των «Ατρομήτων».

Το ραντεβού δόθηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου στη φυσική και αγωνιστική έδρα του ομίλου το κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη, σε μια τρίωρη εκδήλωση και γιορτή, οι μικροί καλαθοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση, γονείς και φίλοι γιόρτασαν και έδωσαν ευχές καλοκαιριού.

Με την συμμετοχή  200  περίπου αθλητών ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Ηρώων Κιλκίς που διεξάχθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς για την απελευθέρωση της πόλης. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός την μέρα του αγώνα ήταν ιδανικός και με την βοήθεια των εθελοντών όλα κύλησαν ομαλά. 

Με μεγάλη συμμετοχή σκακιστών και σκακιστριών από πόλεις της Κεντροδυτικής Μακεδονίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 το 1ο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Λευτέρης Ναβροζίδης». Το τουρνουά έλαβε χώρα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Κιλκίς και διοργανωτές ήταν ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.), υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο κατηγορίες: Α’ όμιλος για σκακιστές άνω των 13 ετών και Β’ όμιλος για σκακιστές κάτω των 12 ετών, με ελβετικό σύστημα 7 γύρων. Οι αγώνες αυτοί ήταν οι τέταρτοι από τους συνολικά εννέα της σειράς Grand-Prix 2022-2023 που διοργανώνει η Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. σε διάφορες πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Το Καλοκαίρι επιτέλους ήρθε, η θερμοκρασία σκαρφαλώνει και το Alexandros Sports Center προσφέρεται για μάθηση και διασκέδαση!

Με τα "Παπάκια" και τα "Δελφίνια" να έχουν καθημερινά μαθήματα μπορείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα, πραγματοποιώντας άμεσα τη δική σας εγγραφή στην Γραμματεία του Συλλόγου! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 23410 70313!

Σε δύο ομίλους πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου με πολλή μεγάλη συμμετοχή σε Χαλκίδα και Ελευθερούπολη αντίστοιχα.

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 15:32

ΚΟΥΠΑ Κιλκίς: Τα πρώτα kids basketball & individual basketball camp

Συντάκτης:

Πρώτη φορά στο Κιλκίς ο σύλλογος Α.Π.Σ. ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με τον Γιώργο Δέδα (βοηθός προπονητή στην RYTAS VILNIUS - LITHUANIAN BASKETBALL LEAGUE) και τον Βαγγέλη Μυλωνά (coach του προπονητικού επιτελείου στην RYTAS VILNIUS - LITHUANIAN BASKETBALL LEAGUE) διοργανώνουν τα kids basketball & individual basketball camp από την Τρίτη 27/6/2023 έως 2/7/2023.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Ροδόπης στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο του KomoRun και του συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ.

Πρόκειται για μια απόσταση 21 χιλιομέτρων που διένυσαν περίπου 180 δρομείς. Η διεξαγωγή του αγώνα αποτελούσε μια συνεργασία φορέων και συγκεκριμένα των Rodopi Runners, της ΠΑΜ-Θ, της ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ, του Ηρόδικου και του Δήμου Κομοτηνή,  με τη σημαντική υποστήριξη εθελοντών, του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της ΕΛΑΣ.

Φιλικοί αγώνες Taekwondo διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης στις 27 Μαΐου 2023. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1000 αθλητές-ριες σε μια άρτια διοργάνωση από τον αθλητικό σύλλογο Α.Σ 'Hwarang Μαχητές' με στόχο την γνωριμία των μικρών ηλικιών με τον αγωνιστικό τομέα και των μεγαλύτερων με την εξάσκηση και εφαρμογή των τεχνικών που έχουν ήδη μαθευτεί.

Η χθεσινή ισχυρή βροχόπτωση δεν επιτρέπει την διεξαγωγή του προγραμματισμένου για σήμερα φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της ΕΠΣΚ  και των Celebrity στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς.

Στον προπονητή Παύλο Κοραϊδη είναι αφιερωμένος ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας των παλαιμάχων της ΕΠΣ Κιλκίς και της ομάδας των Celebrity, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 17 Ιουνίου στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.