Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 6:28:11 μμ

Μετά τη γενική συνέλευση του ΑΟ Κιλκσιακός και τις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε νέα διοίκηση, με πρόεδρο τον Λάζαρο Μεταλλίδη, η οποία έχει ως εξής:

“Ό,τι μετριέται δεν μετράει πάντα, ό,τι μετράει δεν μετριέται πάντα”, Albert Einstein.

Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την παρουσίαση του κ. Μεταλλίδη Λάζαρου ιδιοκτήτη του Αθλητικού Οργανισμού Ατέρμων που δραστηριοποιείται από το 1999 έως και σήμερα ανελλιπώς, στον χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο.

Η μεγάλη αθλητική εταιρεία του νομού Κιλκίς, το πρότυπο αθλητικό κέντρο «Ατέρμων», φαίνεται πως θα δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα της ιστορικής ομάδας του Κιλκίς, του Κιλκισιακού, χαράζοντας ένα αισιόδοξο μέλλον για τη μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Όπως είναι γνωστό η διοίκηση του Κιλκισιακού αποφάσισε τη διενέργεια έκτακτης γενικής συνέλευσης με μοναδικό θέμα: «Υποβολή παραίτησης του Δ.Σ. – Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου2020 και ώρα 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας, την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στα γραφεία του Συλλόγου και ώρα 19:00.

Στο Κιλκίς, σήμερα 06 Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση (εξ αποστάσεως λόγω κορωνοϊού) το Δ.Σ.του Κιλκισιακού, ύστερα από πρόσκληση του προέδρου κύριου Τζούμα Άγγελου, με μοναδικό θέμα: «Υποβολή παραίτησης του Δ.Σ. – Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

Η Αθλητική Ενωση Πολυκάστρου, που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ και της απόφασής της να διακόψει οριστικά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και κύπελλα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Γράφει ο Τσακιρίδης Κωνσταντίνος, διπλωματούχος προπονητής UEFA B της ΕΠΟ. Αναλυτής Ποδοσφαίρου Performance Video and Data Analyst pierikos f.c.

Με την εισαγωγή των σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων, η ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων έχει γίνει πλέον πραγματικότητα. Αυτή η τεχνολογία και τεχνογνωσία χρησιμοποιείται στην Ευρώπη και κερδίζει ολοένα έδαφος στην Ελλάδα ακόμη και στις μικρές κατηγορίες ομάδων και ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Εν μέσω πανδημίας, καραντίνας και απαγόρευσης κάθε άσκοπης μετακίνησης, στήθηκε αγώνας ποδοσφαίρου στη Νέα Καβάλα του νομού Κιλκίς.

Κάτω από τη μύτη των αστυνομικών του camp Νέας Καβάλας κατέβασαν ολόκληρη εντεκάδα στο γήπεδο της Νέας Καβάλας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ συγκλονισμένο από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών αθλητή, προέδρου και μέλους του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του επίτιμου Προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, και επί σειρά ετών Προέδρου του Α.Ο .Κιλκισιακού, ΛΕΩΝΙΔΑ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, το Δ.Σ της ΕΠΣ Κιλκίς συνεδρίασε εκτάκτως δια  περιφοράς και αποφάσισε ομόφωνα: