Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 1:58:57 μμ
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 21:18

Κούπα Κιλκίς: Ας μιλήσουμε λίγο για μπάσκετ (μέρος 2ο)

Συντάκτης:

Κείμενο, Φωτογραφίες: Γιάννης Σιταρίδης.

Πρόκειται για τη ραχοκοκαλιά της ομάδας. Συμμετέχουν, βρίσκονται παντού, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της μηχανής της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς. Ίδρωσαν όσο κανείς τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι που αγωνίστηκαν, δίνοντας ό τι είχαν προκειμένου να ανταπεξέλθουν. Οι εποχές άλλωστε που άντεχαν περισσότερο από 40 λεπτά στον ίδιο ρυθμό έχουν περιέλθει προ πολλού. Είναι ωστόσο γερά σκαριά και αντέχουν.

Το KilkisiakosTV εγκαινιάζει την πιλοτική του λειτουργία με την φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πλαγιάς την Κυριακή 13-9-2020 και ώρα 18:00!

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 10:15

KilkisiakosTV και πρώτη μετάδοση την Κυριακή με την Πλαγιά

Συντάκτης:

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία του KilkisiakosTV! Έπειτα από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση της διασποράς του COVID-19, σας φέρνουμε στο γήπεδο και κοντά στους παίκτες της αγαπημένης σας ομάδας, μέσω του KilkisiakosTV!!! Έτσι θα μπορείτε να απολαμβάνετε τους αγώνες της ομάδας της πόλης μας, μέσω διαδικτύου!

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 22:25

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Συντάκτης:

Στους 5ους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας συμμετείχε ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς με εξαιρετικές επιδόσεις, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα:
Στην κατηγορία Ε Αρχαρίων Παίδων
- η Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου με τον ίππο Kassandra, 6η θέση.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2020 15:53

Αναβολή αγώνων και κλήρωσης ΕΠΣ Κιλκίς

Συντάκτης:

Από την επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΣ Κιλκίς αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

Αναβάλλεται ο προγραμματισμένος αγώνας κυπέλλου για το Σάββατο 12/9/2020   ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΤΟΤΟΠΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΤΕΡΠΥΛΛΟΥ.

Σύμφωνα με το ισχύον  υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ οι προγραμματισμένοι φιλικοί αγώνες   να μην πραγματοποιηθούν με ευθύνη των ομάδων.

Σας ανακοινώνουμε πως Μέγας Χορηγός της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκσιακού, είναι πλέον η μεγάλη εταιρεία Γαλακτοκομικών Προϊόντων TORRE COOPERLAT!!!

Ευχαριστούμε την TORRE COOPERLAT για την έμπρακτη στήριξή της στην προσπάθεια που θα καταβάλει για την άνοδο και καταξίωσή της στις Πανελλήνιες Κατηγορίες Γυναικείου Ποδοσφαίρου η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού!

Στην Αναγέννηση Πλαγιάς, συμφώνησαν και θα αγωνίζονται, την νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας, ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Και τυπικά, καθώς χθες οριστικοποιήθηκε η απόκτηση τους, (ήρθαν τα σχετικά έγγραφα) πρόκειται για τους:

Ξεκίνημα και εγγραφές για την Ακαδημία Handball Κιλκίς του Α.Μ.Σ. Ποντίων

Μεγάλη επιτυχία για τον σύνδεσμο διαιτητών  Καλαθοσφαίρισης Ν. Κιλκίς αφού στις εκλογές της Ο.Δ.Κ.Ε. που έλαβαν χώρα στον Πειραιά την 06/09/2020  νέος γ.γ της είναι ο Κιλκισιώτης αστυνομικός  Ελευθεριάδης Παντελής.

Στα θετικά αποτελέσματα των εκλογών ήταν και η εκλογή του μέλους του συνδέσμου Κιλκίς ΔΕΠΟΥΔΗ Παναγιώτη στην εξελεγκτική επιτροπή της ομοσπονδίας.

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 22:26

Τα νέα του "Αλέξανδρου" Κιλκίς (7-9-2020)

Συντάκτης:

Φιλική ισοπαλία για την «Ίντερ»

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπήκε και η "Ίντερ" το Σάββατο, μιας και έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη αντιμετώπισε την Κ14 του "Ντίνου Κούη", και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν μόλις στο πρώτο λεπτό το σκορ.