Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 5:49:19 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 19:39

Εγκαίνια νέας γέφυρας Τερπύλλου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ένα μεγάλο οδικό έργο σε αντιδιαστολή με τον προϋπολογισμό του υλοποιήθηκε από το Δήμο Κιλκίς στην περιοχή της Τερπύλλου.

Πρόκειται για την κατασκευή νέας γέφυρας στον οικισμό η οποία συνέδεσε την έδρα της Δημοτικής Κοινότητας Κρουσσών με επτά χωριά στη δυτική ορεινή πλευρά της. Ειδικότερα εξασφαλίστηκε η ασφαλής οδική πρόσβαση προς τους οικισμούς Πλαγιοχωρίου, Κοκκινιάς, Μελισσουργειού, Παροχθίου, Ποντοκερασιάς, Αγίου Μάρκου και Αγίου Αντωνίου.

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 20:38

Ενημέρωση Βεργίδη για τον αγωγό TAP

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τον υπεύθυνο Ενημέρωσης Τοπικών Κοινωνιών για τον αγωγό Φυσικού Αερίου Trans Adriatic Pipeline (TAP) κ. Απόστολο Λεμονίδη δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου και είχε ως σκοπό την ενημέρωση του κ. Βεργίδη για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του αγωγού και ιδιαίτερα κατά το τμήμα διέλευσης από τον Νομό Κιλκίς.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 23:04

Γκουντενούδης: Πρώτα ο δρόμος και βλέπουμε για διόδια

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τη διοίκηση της ΕΓΝΑΤΙΑ α.ε. θα επισκεφθεί το πρωί (9 π.μ.)  της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης για να ενημερωθεί και επισήμως από την εταιρεία για τις εξελίξεις που δρομολόγησε η ΕΓΝΑΤΙΑ με την προκήρυξη κατασκευής διοδίων στην ΠΑΘΕ, μεταξύ των οποίων και στους Ευζώνους.

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 22:59

Σιωνίδης: Να απαιτήσουμε αυτά που δικαιούμαστε

Συντάκτης: Eidisis.gr

Τα τελευταία χρόνια η περιοχή γύρω από την Ειδομένη και κατά μήκος του Αξιού ''προειδοποιούσε'' για το ανεξέλεγκτο επακόλουθο. Αυτό, φυσικά, αφορά την εμφάνιση ανθρώπων από το πουθενά, οι οποίοι περνώντας από τα γύρω χωράφια ήπλιζαν να διασχίσουν τα χερσαία σύνορα. Η σποραδικότητα των περιπτώσεων πύκνωνε συνεχώς καθώς και τα δελτία της Αστυνομίας για συλλήψεις διακινητών των λαθρομεταναστών.

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 20:29

Απογραφή 2011: Πόσοι δημότες καταγράφηκαν στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από τη Στατιστική Υπηρεσία ανακοινώθηκαν τα αναθεωρημένα αποτελέσματα του νόμιμου πληθυσμού της χώρας, όπως προέκυψαν από την απογραφή που διενεργήθηκε από 10-25 Μαίου 2011, με ημερομηνία αναφοράς την 9η Μαίου 2011, τα οποία και παρουσιάζουν σήμερα οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 21:01

Νοικοκύρεμα ή απραξία;

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η κατά πλειοψηφία έγκριση του ισολογισμού- απολογισμού έτους 2015 του Δήμου Κιλκίς έδωσε την αφορμή να διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους η διοίκηση με την αντιπολίτευση.
Ο Δήμαρχος Δ. Σισμανίδης απέδωσε στο πνεύμα νοικοκυροσύνης που διέπει την υπ’ αυτόν διοίκηση το απόθεμα άνω των 10 εκατ. ευρώ που διαθέτει στο 2016 ο δήμος και καταγράφεται στον ισολογισμό του 2015. Δεν είναι κακό , όπως λένε κάποιοι. Ούτε δημιουργήθηκε ξαφνικά. Το πιο εύκολο είναι να δημιουργείς ελλείμματα. Επιδεικνύουμε σεβασμό στο δημόσιο χρήμα κι έτσι θα συνεχίσουμε. Αν όλοι στην Ελλάδα είχαν τα οικονομικά αποτελέσματα του δήμου Κιλκίς, δεν θα υπήρχε κρίση!  τόνισε.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 20:50

Επέτειος «διασπάσεως Μακεδονικού Μετώπου το Σεπτέμβριο του 1918»

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με όλες τις δέουσες τιμές και την αρμόζουσα για την ιδιαίτερη ιστορική βαρύτητα με την οποία είναι φορτισμένη η επέτειος αυτή, τελέσθηκε την Κυριακή που μας πέρασε (03/10/2016) εκδήλωση για τα 98 έτη από την διάσπαση του Μακεδονικού Μετώπου.

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 20:39

O Γκουντενούδης απαντά στις αιχμές Σιωνίδη

Συντάκτης: Eidisis.gr

Κύριε διευθυντά,
Με έκπληξη ανέγνωσα στο φύλλο της εφημερίδος σας («ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς» - Σάββατο 1 Οκτωβρίου) άρθρο με τις δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτευτικής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας κ. Σιωνίδη, εν είδει προεκλογικής ομιλίας για ενημέρωση των αναγνωστών σας.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 20:05

Έκτακτη χρηματοδότηση Δήμου Παιονίας από το Υπ. Εσωτερικών

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, εισηγήθηκε την έγκριση της αποδοχής της έκτακτης χρηματοδότησης των 100.000 ευρώ που ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών για την ενίσχυση του Δήμου.

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 19:59

Δήμος Κιλκίς: Φρενάρει έργα η κυβέρνηση

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σοβαρά προβλήματα  στον προγραμματισμό των έργων του Δήμου Κιλκίς και στην ίδια τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και εν γένει των υπηρεσιών του Δημοσίου επιφέρει ο νέος Νόμος 4412/16 που αφορά τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.