Quantcast
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 6:30:30 μμ

Αυτοδιοίκηση

Η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης ολοκληρώνει  τον  προγραμματισμό των δράσεών της για τη διαχείριση – προστασία των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στην πόλη του Κιλκίς.
Οι δράσεις που έχουν συμφωνηθεί από την Αντιδημαρχία Ανάπτυξης και  από το Φιλοζωϊκό Σύλλογο Κιλκίς, και έχουν την υποστήριξη  του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς,  όπου συζητήθηκε προσφάτως το θέμα, αποσκοπούν:

Όπως ανακοινώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Γκουντενούδης θα επισκέπτεται σε εβδομαδιαία ή δεκαπενθήμερη βάση τα δημοτικά καταστήματα της Αξιούπολης, Γουμένισσας και Ευρωπού τις ημέρες των λαϊκών αγορών.
Στόχος είναι η ακρόαση όλων των δημοτών, η μελέτη των προβληματισμών των τοπικών επαγγελματιών και η άμεση επίλυση ζητημάτων που αφορούν θέματα κρίσιμα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας του δημότη της Παιονίας.

Οι υπηρεσίες δημοτολογίου του Δήμου Κιλκίς,για την εξυπηρέτηση των δημοτών, ετεροδημοτών, αντιπροσώπων των δικαστικών αρχών και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα λειτουργήσουν  όπως παρακάτω:
Στην έδρα του Δήμου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/2015 07:00 έως 21:00,  ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 έως 24:0024/1/2015,  ΚΥΡΙΑΚΗ 25/1/2015 06:30 έως 19:00
Τηλέφωνα εξυπηρέτησης: 23413- 52125, 52124, 52128
Σε όλες τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/2015 07:00 έως 15:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 24/1/2015 10:00 έως 13:00, ΚΥΡΙΑΚΗ 25/1/2015
Τηλέφωνα εξυπηρέτησης:

Το χαρμόσυνο άγγελμα της γέννησης του Θεανθρώπου γιόρτασαν η Διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς μαζί με τους γονείς και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών, την προπαραμονή των Χριστουγέννων.
Η παιδική γιορτή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ''Θέατρο'' και περιελάμβανε όλα όσα ένα παιδί μπορεί να επιθυμήσει: χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιχνίδια συντροφιά με τον Αϊ – Βασίλη και το Μίκυ Μάους, χριστουγεννιάτικα γλυκά, ζαχαρωτές λιχουδιές και αναψυκτικά.

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 19:57

Τα... έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς!

Συντάκτης:

Τα παραδοσιακά κάλαντα έψαλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη εκπρόσωποι πολιτιστικών, στρατιωτικών και κοινωνικών φορέων του Δήμου Κιλκίς την παραμονή των Χριστουγέννων.
Με το δικό τους ξεχωριστό ηχόχρωμα, με φιλαρμονική ή με το  μεταλλικό τριγωνάκι καθώς και με την πατροπαράδοτη φορεσιά τους, όπως απαιτούν τα έθιμα,  οι χριστουγεννιάτικοι επισκέπτες ανήγγειλαν στο Δήμαρχο Κιλκίς τη σωτήρια είδηση για την ανθρωπότητα: ''Χριστός γεννάται σήμερον''. Ο κ. Σισμανίδης κέρασε τους επισκέπτες του μελομακάρονα και κουραμπιέδες και αντάλλαξε μαζί τους θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και για τη νέα χρονιά.

Παρασκευή, 02 Ιανουαρίου 2015 19:09

KIΛΚΙΣ: Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας

Συντάκτης:

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, κατά την τελευταία συνεδρίασή του, (Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014) συγκροτήθηκε Δημοτική Επιτροπή Ισότητας.
Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας ορίστηκε, μετά από πρόταση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, η δημοτική σύμβουλος Άννα Δημάκη, ενώ ως μέλη συμμετέχουν σ' αυτήν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεμιστοκλής Ανθρακίδης και Ιωάννα Ρούσσου.

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 22:43

Β. Ποζίδου: Κι από μακριά θα συνεχίσω να προσφέρω

Συντάκτης:

Την παραίτησή της από το αξίωμα της Δημοτικής Συμβούλου και συνακολούθως από τη θέση της Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) υπέβαλε σήμερα η κα Παρασκευή Αλεξανδρίδου – Ποζίδου.
Οι λόγοι της παραίτησής της εξηγούνται από την κα Αλεξανδρίδου – Ποζίδου στη δήλωση που ακολουθεί:  
''Υπέβαλα σήμερα στο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ''Άνοδος – 7 Πολις'' την παραίτησή μου από το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου και από τη θέση της Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς.

Πλημμύρες, σχολεία και “Βοήθεια στο Σπίτι” στο επίκεντρο

Μέσα σε μια πρωτόγνωρη ένταση, με φωνές και βαρύτατους χαρακτηρισμούς πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.
Οι ελλείψεις πετρελαίου στα σχολεία και η αποκάλυψή μας πως ο δήμαρχος έστειλε αναφορά κατά διευθύντριας σχολείου, πυροδότησαν μια εκρηκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ρούσσου – Σισμανίδη, ενώ το θερμόμετρο ανέβασαν οι απαντητικές επιστολές του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γιάννη Τσογγίδη σε δημοσίευμα του συνεργάτη μας Κώστα Πινέλη, με τον Γιάννη Φαχουρίδη να κάνει λόγο για «ψεύδη» και «συκοφαντίες» του προέδρου!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014, άναψε τα φώτα του και για 15 ημέρες θα φωτίζει με αγάπη, χαρά και διασκέδαση την πόλη μας.
Εκατοντάδες Κιλκισιώτες συμμετείχαν στην εορταστική έναρξη του Χωριού, όπου οι ήχοι μπερδεύτηκαν με τα χρώματα, τα παιδικά χαμόγελα έλαμψαν στην πλατεία Ειρήνης, τα ξωτικά συγκέντρωσαν τις ευχές των μικρών και μεγάλων για Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 21:06

Φωταγωγήθηκε η Παιονία

Συντάκτης:

Η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Παιονίας, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Δεκεμβρίου.
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά από τον Άη Βασίλη, όπως επίσης κρασί και μελομακάρονα, με την συνοδεία των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τις χορωδίες, για την Γουμένισσα ο Σύλλογος Ποντίων και ο Σύλλογος  "Οι Παίονες", για τον Ευρωπό η χορωδία του Μουσικού Συλλόγου, για το Πολύκαστρο η χορωδία του Δήμου.