
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τα θέματα του Επιμελητηρίου στη βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Ξουλίδου
To Επιμελητήριο του Κιλκίς επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Αυγούστου η βουλευτής Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, συνοδευόμενη απ` τον πρόεδρο της Συντονιστικής Κιλκίς, Βασίλη Μάτσκο και τον πολιτευτή, Βασίλη Σιαμπάνη.
Κινέζοι επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφτηκαν στις 6 Αυγούστου δέκα Κινέζοι επιχειρηματίες προκειμένου να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο Π. Τονικίδη για την παρέμβαση του ΕΒΕ προς την ελληνική πρεσβεία του Πεκίνου έτσι ώστε ν` απλοποιηθούν οι διαδικασίες έγκρισης της απαραίτητης βίζας.
ΔΕΥΑ Κιλκίς υψηλής ταχύτητας
Τα λέμε και τα καλά. Και μακάρι να είναι τόσα πολλά ώστε να μην συνιστούν είδηση. Αργά το πρωί της Τρίτης ενημερώσαμε, χωρίς καν να πούμε την ιδιότητά μας, το τμήμα βλαβών της ΔΕΥΑ Κιλκίς για ένα πρόβλημα στο δίκτυο υδροδότησης του Μεταλλικού.
Χωρίς ηγεμονισμούς η ανασυγκρότηση
Σε τρεις – τέσσερις ημέρες το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ και οι διάφορες συνιστώσες του (Λοβέρδος , Παναγιωτόπουλος κ.ο.κ) θα γιορτάσουν την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη με διάφορες εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει.
Τι θα γίνει με τις Κυριακές;
Στη Θεσσαλονίκη ο αντιπεριφερειάρχης συγκαλεί σύσκεψη των ενδιαφερόμενων φορέων για το ζήτημα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές. Ως γνωστόν ο κεντρικός δήμος της Θεσσαλονίκης τάχθηκε υπέρ της λειτουργίας και τις Κυριακές.
Συναυλία ΑΓΑΠΗΣ με Γιάννη Πλούταρχο με …τρόφιμα αντί εισιτηρίου
Μια θεάρεστη πρωτοβουλία ανέλαβε ανάμεσα στις πολλές που διεκπεραιώνει το παράρτημα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο του Λόφου Κιλκίς οργανώνει μεγάλη συναυλία με ένα από τα πρώτα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τον Γιάννη Πλούταρχο.
Τροχαίο με τρεις νταλίκες στην Καλίνδροια
Αναστάτωση κυκλοφοριακή προκλήθηκε στη διασταύρωση της Καλίνδροιας από τροχαίο ατύχημα.
Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρεις νταλίκες, ευτυχώς χωρίς θύματα, αλλά δημιουργήθηκε για τρεις ώρες κυκλοφοριακό χάος, αφού διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων και από τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου Κιλκίς-Δοϊράνη,
Αλουμύλ: Διευκρινίσεις για τη συμφωνία δημιουργίας μονάδας διέλασης στην Τουρκία
Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη συμφωνία που αφορά στη δημιουργία μονάδας διέλασης στην Τουρκία προέβη σήμερα η βιομηχανία αλουμινίου Αλουμύλ στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα.
Αρχίζουν τα έργα για το δρόμο Κιλκίς- κόμβος Μαυρονερίου
Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής τελικά είχαμε την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για το έργο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά την αναβάθμιση του οδικού τμήματος Α/Κ Μαυρονερίου- Είσοδος Κιλκίς που είναι μέρος του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη-Κιλκίς-Δοϊράνη.
Γραμματέας στο προεδρείο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ο κ. Γ. Γεωργαντάς
Ο βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς εξελέγη γραμματέας στο προεδρείο της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης .