Quantcast
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, 10:09:17 πμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

parastatidis-stefanosΔιαβάζω σε κυριακάτικα ρεπορτάζ για τα πάρτι στο χώρος της υγείας με βάση τα στοιχεία που παραθέτει ο Υπουργός Υγείας και αφορούν σε λίστες με ιατρούς που υπερσυνταγογραφούν, φαρμακεία με υπέρογκους τζίρους, φαρμακευτικές εταιρίες και ύποπτους ασφαλισμένους.

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κιλκίς με τη διοργάνωση του τριήμερου φεστιβάλ, «Κερνάμε Ελλάδα», βρίσκει φιλοξενία και στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, προβάλλοντας θετικά και με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 19:15

Ο Ηλίας δεν συγχωρεί

Σιγά μην άφηνε ασχολίαστες τις δηλώσεις Κιλτίδη ο Ηλίας Θεοδωρίδης από τον Καμπάνη. Είναι γνωστή άλλωστε η …αγάπη του για τον Κ. Κιλτίδη, οπότε και δεν μας εξέπληξε όταν τηλεφώνησε για να δηλώσει πως, “μπορεί αυτοί να συγχωρούν ο ένας τον άλλον, αλλά εγώ δεν συγχωρώ τον Κιλτίδη”.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 19:12

Θα τρίβετε τα μάτια σας…

Ίδωμεν. Διότι όπως μου είπε κι ένας φίλος νεοδημοκράτης, από εκείνους που ξέρουν να αφουγκράζονται τον γαλάζιο λαό: «Θα βγουν τα αποτελέσματα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας…»
Θα σοκαριστούν πολλοί μόλις ανοίξουν οι επόμενες κάλπες…

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 19:05

Θα τρίβετε τα μάτια σας…

Ίδωμεν. Διότι όπως μου είπε κι ένας φίλος νεοδημοκράτης, από εκείνους που ξέρουν να αφουγκράζονται τον γαλάζιο λαό: «Θα βγουν τα αποτελέσματα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας…»
Θα σοκαριστούν πολλοί μόλις ανοίξουν οι επόμενες κάλπες…

kiltidhs-sympilidhsΜπορεί να είναι εκτός Νέας Δημοκρατίας και  τα πολιτικά του ενδιαφέροντα να βρίσκονται εκτός Κιλκίς, αλλά ο πρώην βουλευτής και υπουργός Κώστας Κιλτίδης  βρίσκει τον τρόπο να πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή του νομού με τις κατά καιρούς δηλώσεις του.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 19:01

Πολύς θόρυβος για το τίποτα

gkountenoudhs-ateithΣε άμεση παραχώρηση κατά χρήση και απόδοση της κυριότητας στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας μόλις καταστεί δυνατό από τη Διαχειριστική Αρχή αφού “τρέχει” εργολαβία για την απάλειψη των κακοτεχνιών του, δεσμέυτηκε για το κτήριο του ΤΕΙ

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 18:56

Το 'Rally-saravalaki moy' πάει βόλτα στο Πάικο

xelona-beatle-palioΈνα πρωτότυπο rally αντίκας, πομπή μηχανών, διαδρομή jeep και αγροτικών αυτοκινήτων σε χωμάτινη διαδρομή και άσφαλτο θα ζήσει το Πάικο μετά από πρωτοβουλία εθελοντών του δήμου Παιονίας και με τη φιλοδοξία η εκδήλωση-περιήγηση αυτή να γίνει θεσμός για το Πάικο.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 18:55

Ο Γ. Βέλτσος για Γ. Φλωρίδη

Αναφορά στο Γιώργο Φλωρίδη και ένα εξαίρετο άρθρο του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής κάνει λόγο ο διανοητής Γιώργος Βέλτσος στην ίδια εφημερίδα, την περασμένη Κυριακή, όπου έγγραφε:

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 18:54

Που να τολμήσει να βλάψει το Κιλκίς…

Μια ..ρίζα από το λεκανοπέδιο πάντα μπορείς να βρεθεί, ακόμα κι εκεί που δεν την περιμένεις.
Μόνο συγγενείς, που λέει ο λόγος, δεν βρέθηκαν ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Κ. Βαρσαμίδη.