Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 8:42:57 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 20:02

Παπανικολάου - Μεταλλίδης - Λυσαρίδης

metallidhs - papanikolaouΤον εραστή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πρώην Γ.Γ. του ΥΠΑΘ, Γιώργο Λυσαρίδη, τίμησε ο Μακεδονικός Δροσάτου και ο πρόεδρός του, Θανάσης Τσιραμπίδης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης είχαν τη χαρά να τα πούνε ο κ. Λυσαρίδης και ο Ντίνος Μεταλλίδης, καλοί συνεργάτες όταν ο πρώτος ήταν πρόεδρος στο Κέντρο Διαφύλαξης Αγιορείτικης Κληρονομιάς και ο δεύτερος διευθυντής του. Ο έτερος της παρέας, Κώστας Παπανικολάου είναι εραστής του ερασιτεχνικού μπάσκετ!

Τα εύσημα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κιλκίς δίνει ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου και δημοτικός σύμβουλος Παιονίας, Γιάννης Αδαμόπουλος, για την άμεση επέμβασή της για την κατάσβεση φωτιάς σε καλαμιές δίπλα στο Πολύκαστρο.
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 20:01

Η καλύτερη έκδοση για την απελευθέρωση

Πραγματικό πόνημα και θησαυρό αποτελεί το βιβλίο που έχει έτοιμο προς έκδοση ο δικηγόρος και συγγραφέας Θεόδωρος Παυλίδης για τους πρόσφυγες που ήρθαν στο νομό Κιλκίς στις αρχές του 20ου αιώνα, από κάθε σημείο της Ανατολής.
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 19:27

Τιμή στον Τσατραφύλλια

Ο Παύλος Τσατραφύλλιας, μέχρι προχθές και για πολλά χρόνια διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, τιμήθηκε προχθές από τους εργαζομένους του Κέντρου για την προσφορά του στο ίδρυμα και στον τόπο. Ηταν μια οφειλόμενη τιμή σ’ έναν άνθρωπο που έδωσε την ψυχή του για καλύτερες συνθήκες υγείας στον ακριτικό μας τόπο.
parastatidis«Καταρχήν, αυτό που πρέπει να κάνουμε σίγουρα είναι να σοβαρευτούμε και να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τη σημερινή κρίση. Θα πρέπει να πείσουμε την κοινωνία πως η κρίση απαιτεί μεταρρυθμίσεις, απαιτεί ρήξεις και τομές».
andreanidisΣτο δέκατο χιλιόμετρο Άρδασας – Αργυρούπολης στρίβουμε αριστερά για την Μούζενα σε υψόμετρο 1500 μέτρα και τα χωριά της.
Από τον Άγιο Ιωάννη  της Μούζενας κατάγονται οι Μαυρονεριώτες με επώνυμο Σαχινίδης και οι Σοροπάντ με επώνυμο Παπαδόπουλος (Αθανάσιος). 
Το σημερινό όνομα παραμένει Αγιέννες όπως έμαθα αλλά δεν κατάφερα να βρω στον χάρτη χωριό-χωριό της Τουρκίας ούτε στο Google earth. Στον χάρτη των ποντιακών οικισμών του 1920 αναφέρεται Αγιάκου πριν φτάσουμε στην Μούζενα με σημερινό όνομα Cebeli  (Τσεμπελί).
ADAMOPOULOSΜε την παρουσία όλων των τοπικών παραγόντων και των μελών της διοίκησής του ο Σύλλογος των Εμπόρων και Επαγγελματιών Πολυκάστρου και περιχώρων έκοψε τη βασιλόπιτά του, στην Λέσχη Φρουράς Αξιωματικών Πολυκάστρου, με τον πρόεδρό του Γιάννη Αδαμόπουλο, να θέτει και τα βασικά προβλήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 19:14

Απόκριες στο δήμο Κιλκίς

apokries- kilkisΣτο τρίπτυχο διασκέδασης, παράδοσης και πρωτοτυπίας θα κινηθούν φέτος οι εκδηλώσεις που οργανώνει στο πλαίσιο της Αποκριάς, ο Δήμος Κιλκίς και ο ΟΠΟΝΓΑ. Η διοργανώτρια αρχή θέτοντας ως βασικό στόχο της να προσελκύσει επισκέπτες και να καταστήσει συμμέτοχους όλους τους Κιλκισιώτες ανεξαρτήτως ηλικίας, έχει προετοιμάσει ένα πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστά δρώμενα.
TSATRAFYLIASΜε ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκεη επετειακή εκδήλωση των εργαζομένων του Κ.Υ Πολυκάστρου για την δεκαπεντάχρονη λειτουργία του (1996-2011), με παράλληλη τιμητική βράβευση στον επί πολλά χρόνια διευθυντή του Κέντρου, Παύλο Τσατραφύλλια.
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 19:10

Τυχερή η Λιάρτση!!

LIARTSHΠεριχαρής η Αθανασία Λιάρτση ανακαλύπτει πως το τυχερό φλουρί της πίτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου, επέλεξε το δικό της κομμάτι. Και να είστε σίγουροι πως ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Αδαμόπουλος, δεν έστησε την όλη διαδικασία! «Αντε και βουλευτής», ευχήθηκαν όλοι στην Αθανασία, η οποία απαντούσε μ’ ένα χαμόγελο…LIARTSH
Περιχαρής η Αθανασία Λιάρτση ανακαλύπτει πως το τυχερό φλουρί της πίτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πολυκάστρου, επέλεξε το δικό της κομμάτι. Και να είστε σίγουροι πως ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Αδαμόπουλος, δεν έστησε την όλη διαδικασία! «Αντε και βουλευτής», ευχήθηκαν όλοι στην Αθανασία, η οποία απαντούσε μ’ ένα χαμόγελο…