Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:53:22 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Χωρίς αξιομνημόνευτες ανατροπές  βρεθήκαμε στην 19η αγωνιστική, όπου το πρωτοπόρο Πολύπετρο απολαμβάνει πάντα την μοναξιά της κορυφής με «αέρα» τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Κεραυνό Χωρυγίου. Αμφότεροι νίκησαν και διατήρησαν τις θέσεις τους, όπως και το τρίτο Ανθόφυτο.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Πολύπετρο -Μεταλλικό  2-0  
Π.Γυν/στρο - Μ.Βρύση   1-4  
ΑΟΚ Π. - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ.  1-0     
Αξιοχώρι -Χωρύγι   0-3   
Γοργόπη -  Μ.Στέρνα  6-0    
Ανθόφυτο - ΑΙΑΣ Πολ.  5-1     
Εύζωνοι - Τούμπα 1-1

Η επόμενη (20η) αγωνιστική
Μ.Στέρνα -  Αξιοχώρι     
ΑΙΑΣ Πολ. -  ΑΟΚ Πολ.      
Χωρύγι -   Π.Γυν/αστρο      
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. -  Πολύπετρο     
Τούμπα - Γοργόπη     
Μ. Βρύση -  Εύζωνοι     
Μεταλλικό - Ανθόφυτο
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 19:36

Γ’ κατηγορία: "Έξι «διπλά»"

Ο θρίαμβος των φιλοξενουμένων καταγράφηκε στην 17η αγωνιστική όπου και στις έξι αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενοι νίκησαν και μάλιστα με τουλάχιστον δυο τέρματα διαφορά. Και καθώς οι πρωτοπόροι έπαιζαν εκτός έδρας, δεν σημειώθηκε καμιά μεταβολή στην κορυφή, όπου ο ΠΑΟΚ Κεντρικού διατηρεί διαφορά ασφαλείας πέντε  βαθμών από το δεύτερο Βαπτιστή.

Μυριόφυτο - Βαπτιστής 0-3     
Πυργωτό -Μουριές  0-3    
Κ.Απόστολοι -Κοιλάδι   1-3  
Ίσωμα  -Πλατανιά   0-3   
Μεσσιανό -Κεντρικό  1-4      
Άσπρος -ΠΑΙΟΝΕΣ Αξ.   0-2     
ΡΕΠΟ ΑΟ Καστανιών

Η επόμενη (18η) αγωνιστική
Πλατανιά -     Άσπρος      
Κεντρικό -     Μυριόφυτο      
ΠΑΙΟΝΕΣ Αξ. - Πυργωτό      
Καστανιές - Κ.Απόστολοι      
Μουριές -     Ισωμα       
Κοιλάδι -  Μεσσιανό    
ΡΕΠΟ ΔΟΞΑ Βαπτιστή

Ο θρίαμβος των φιλοξενουμένων καταγράφηκε στην 17η αγωνιστική όπου και στις έξι αναμετρήσεις οι φιλοξενούμενοι νίκησαν και μάλιστα με τουλάχιστον δυο τέρματα διαφορά. Και καθώς οι πρωτοπόροι έπαιζαν εκτός έδρας, δεν σημειώθηκε καμιά μεταβολή στην κορυφή, όπου ο ΠΑΟΚ Κεντρικού διατηρεί διαφορά ασφαλείας πέντε  βαθμών από το δεύτερο Βαπτιστή.

Μυριόφυτο - Βαπτιστής 0-3     
Πυργωτό -Μουριές  0-3    
Κ.Απόστολοι -Κοιλάδι   1-3  
Ίσωμα  -Πλατανιά   0-3   
Μεσσιανό -Κεντρικό  1-4      
Άσπρος -ΠΑΙΟΝΕΣ Αξ.   0-2     
ΡΕΠΟ ΑΟ Καστανιών

Η επόμενη (18η) αγωνιστική
Πλατανιά -     Άσπρος      
Κεντρικό -     Μυριόφυτο      
ΠΑΙΟΝΕΣ Αξ. - Πυργωτό      
Καστανιές - Κ.Απόστολοι      
Μουριές -     Ισωμα       
Κοιλάδι -  Μεσσιανό    
ΡΕΠΟ ΔΟΞΑ Βαπτιστή

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 19:34

Πύρειος νίκη

pontioi andresΜεγάλη αλλά Πύρρειος η νίκη που πέτυχε η ομάδα αντρών του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89 επί του Α.Ο.Α. Καστοριάς με 37-22 (23-07). Αιτία η άδικη και αυστηρή αποβολή με κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, Λάμπρος Χοτζούδης, από τον κάκιστο διαιτητή, έναν εκ των δύο, Τομίδη Ιωαν., από τα Γιαννιτσά, που όλως παραδόξως διαιτητεύει για τρίτη συνεχή αγωνιστική την ομάδα του Κιλκίς, με την απόδοσή του να είναι και στα τρία παιχνίδια κακή και εχθρική προς την ομάδα  του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89.
mpalaΈχει πλέον τη στόφα της μεγάλης ομάδας ο Αετός Κιλκίς. Μέσα στην Κρύα Βρύση και απέναντι στον τοπικό και ισχυρό Μέγα Αλέξανδρο πήρε πολύτιμη νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την ομάδα της Αριδαίας. Η ομάδα του Κιλκίς πήρε τη νίκη στο «καλάθι» παρά το γεγονός ότι νωρίτερα είχε χτίσει μια διαφορά μέχρι και 10 πόντων, την οποία όμως ροκάνισαν οι γηπεδούχοι.
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 19:28

"Σχεδόν άριστη η συγκομιδή"

Ηρακλής - ΠΑΟΚ Γιαννιτσών
Τριανδρία – Λάκκωμα 2-1
Χέρσο – Καμπανιακός 1-0
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 19:22

Κουρτζανίδης - Λοβέρδος - Δραγαν'ιδης

loverdos-draganidhsΚουρτζανίδης: Υπουργέ κράτα μικρό καλάθι. Ετούτοι οι Γουμενισσιώτες παίρνουν τοις μετρητοίς όσα υπόσχονται οι υπουργοί….loverdos-draganidhs
Κουρτζανίδης: Υπουργέ κράτα μικρό καλάθι. Ετούτοι οι Γουμενισσιώτες παίρνουν τοις μετρητοίς όσα υπόσχονται οι υπουργοί….
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 19:20

Ψηφίζουν χωρίς να… διαβάζουν


Η ομολογία του κ. Χρυσοχοίδη ότι «ψήφισε το Μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει», δε μας προξένησε εντύπωση. Σιγά το νέο, λες και δεν το ξέραμε. Κοινό μυστικό ήταν…
Οι εφημερίδες μας για παράδειγμα (εβδομαδιαία και καθημερινή) που πάντα πρωτοπορούν στις πολιτικές διαπιστώσεις είχαν σχολιάσει το γεγονός.
Για παράδειγμα στη στήλη του συνεργάτη μας, Κώστα Πινέλη, «Βολές κατά ριπάς», που δημοσιεύθηκε στην «Πρωινή» την Τρίτη 19 Απρίλη 2011 υπήρχε, μεταξύ άλλων, το παρακάτω σχόλιο:
«Να θυμηθούμε, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, ότι ο κ. Παραστατίδης είναι από μας βουλευτές που ψήφισαν το «Μνημόνιο», χωρίς να το διαβάσουν. Και μη μου πεις αγαπητέ Θόδωρε ότι το διάβασες, γιατί θα σε εξετάσουμε.
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 19:14

Ο παρ’ ολίγον επενδυτής

Φτηνά τη γλιτώσαμε… Θα θυμάστε πως πριν κάμποσα χρόνια, τότε που ο Κιλκισιακός έψαχνε επενδυτή, εμφανίστηκε (ή τον εμφάνισαν) ο Μάρκος Καραμπέρης για να σώσει την ομάδα μας.  Υποτίθεται μάλιστα πως είχε και σχέδια για να μεγαλουργήσει ο Κιλκισιακός με δικό του αθλητικό κέντρο (μήπως παραχωρήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς και κάποια έκταση;) και τα παρόμοια.
fiska-kilkisΣυνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στη Φύσκα Κιλκίς, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 53 και 57 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Αρχαιοτήτων».
Ειδικότερα, συνελήφθησαν ο 53χρονος Ιερέας και ο 57χρονος Επίτροπος της εκκλησίας γιατί είχαν προχωρήσει σε παράνομη ανασκαφή εντός Ιερού Ναού.
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 23:13

Καλή αρχή ή μια από τα ίδια;

eirinodokeio-kilkisΤα πάντα ρει σε τούτον τον τόπο από αρχαιοτάτων χρόνων. Μόνο η εξεύρεση ευπρεπούς κτηρίου –  αίτημα κατασκευής εξαρχής Δικαστικού Μεγάρου υπό τις σημερινές συνθήκες θα μπορούσε να προκαλέσει την επέμβαση μέχρι και του Δ.Ν.Τ.-  – για τη στέγαση των υπηρεσιών της Θέμιδας  παραμένει στάσιμο ή μάλλον κινείται με ταχύτητα …χελώνας.