Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 11:06:17 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

xatzisavas«Πείτε μας ποιο μοντέλο θέλετε να εφαρμόσουμε. Το γερμανικό; το γαλλικό, το σουηδικό; Δώστε μας και το ελάχιστο αριθμό προσωπικού και πιστώσεων και αφήστε μας να λειτουργήσουμε… Αλλά, δεν μπορεί να λειτουργήσει νοσοκομείο με την χειρουργική κλινική σε καθημερινή εφημερία με δυο γιατρούς…

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 22:53

Μπαίνει σε τάξη το Δικαστικό

ekklhsiastiko-lykeio-kilkisΑν η νέα πρωτοβουλία για στέγαση των υπηρεσιών της Θέμιδας σε ευπρεπείς χώρους στο Κιλκίς  φέρει αποτέλεσμα, είναι πρόωρο να εκτιμηθεί. Ωστόσο η πρωτοβουλία του βουλευτή Γιώργου Γεωργαντά και της προέδρου του Δ.Σ. Ευρ. Αρτόγλου φαίνεται πως θέτει σε ρεαλιστική τροχιά το όλο θέμα.

dimokratiki aristeraΑπό τη Δημοκρατική Αριστερά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αναφορικά με την ανοιχτή επιστολή του «Μετώπου αγώνα ενάντια στα μεταλλεία», που απευθύνεται στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Κουβέλη,

draganidisΣτην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, παρουσιάστηκε ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2011 από την δημοτική αρχή με δώδεκα καλογραμμένες ομιλίες, που κράτησαν περισσότερο από 2 ώρες, αλλά δεν μπόρεσαν να καλύψουν την ανυπαρξία έργου, οράματος και αναπτυξιακής προοπτικής της σημερινής διοίκησης του Δήμου.  

pampontiako-synapanthmaΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «Παναγία Σουμελά» για 14η συνεχή χρονιά το «Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων» στον Ιερό χώρο της Ιεράς Μονής «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»

gkountenoudhsΤην επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Βόλφγκανγκ Χέλσερ – Όμπερμαγιερ δέχθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Γκουντενούδης.

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 22:46

Όχι μόνο ευχές

Μια ακόμη σύσκεψη οργανώθηκε, αυτήν την φορά από την Αντιπεριφέρεια για τα εκκρεμή ή τα αιτήματα που δεν μπήκαν ποτέ σε δρόμο υλοποίησης.

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 22:45

Σαν την τρίτη πτέρυγα

Αλλιώς ο δημόσιος διάλογος θα αποκτά χαρακτηριστικά …νοσοκομείου.
Θυμάστε όταν προ τριετίας διεξήχθησαν τουλάχιστον τρεις συσκέψεις φορέων του νομού για το νοσοκομείο Κιλκίς, τα προβλήματα και τις ανάγκες του.

Στη συνάντηση που οργανώθηκε για την καλύτερη οργάνωση των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στο νομό Κιλκίς, με πρωτοβουλία ΑΝΚΙ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ήταν παρών και ο Βαγγέλης Σανίδας, ιδιοκτήτης της εταιρείας SANIDAS, στη Γουμένισσα, που χρόνια τώρα ειδικεύεται στην κατασκευή-εμπορία αμπελουργικών μηχανημάτων.

papanikolaou-kostasΤο γεγονός πως ο Κώστας Παπανικολάου επανεκλέχτηκε στη διοίκηση της Ενωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κ. Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) δεν αποτελεί είδηση, αφού έχει μια συνεχή παρουσία 30 χρόνων, από το Σεπτέμβριο του 1982 και μάλιστα ως αντιπρόεδρος!