Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 8:13:26 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 22:51

Τα καλά της κατρακύλας

Το ΠΑΣΟΚ πέμπτο κόμμα, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Προηγούνται η Ν.Δ. το ΚΚΕ, η Δημοκρατική Αριστερά, ο ΣΥΝ.
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 22:50

Εμείς τα γράψαμε…

Μια και το έφερε ο λόγος, ας ευλογήσουμε και τα γένια μας…
Στο πρώτο από τα ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε για το πολιτικό τοπίο στο νομό, καθώς οι εκλογές δεν θα αργούσαν,
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 22:48

Πλούσιο ψηφοδέλτιο.

Να μείνουμε όμως στη Δημοκρατική Αριστερά. Η στήλη θα πεί άλλη μια αλήθεια κι ας στεναχωρηθούν κάποιοι φίλοι. Το μεγάλο όπλο του κόμματος είναι η πολιτική αξιοπιστία του Φώτη Κουβέλη. Όμως σε βουλευτικές εκλογές ο κόσμος ψηφίζει και υποψήφιους βουλευτές. Λοιπόν, αν ενδιαφέρονται να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη του, είναι καιρός να ασχοληθούν με τον εμπλουτισμό του ψηφοδελτίου. Θα τα ξαναπούμε όμως.
tsitouridis«Ύστερα από 2,5 χρόνια που δεν είχαν ανταλλάξει ούτε "καλημέρα" ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πάλαι ποτέ λοχαγός του, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, ύστερα από σχεδόν 2,5 χρόνια, στην κηδεία του Γιάννη Κεφαλογιάννη», αναφέρoυν σε ρεπορτάζ του τα «Παραπολιτικά».
dimarxeio-kilkisΠρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΟΤΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής υπέβαλε ο Δήμος Κιλκίς, η οποία εγκρίθηκε πρόσφατα με την απόφαση Φ.Β1/Ε5.4/338/6 της 9-1-2012 του ΥΠΕΚΑ.
Η εν λόγω πρόταση συγκαταλέγεται στις 106 προτάσεις που αξιολογηθήκαν θετικά από τις 191
ghrokomeio-kilkisΤην ευαισθησία και την ανθρωπιά τους έδειξαν γι’ άλλη μια φορά καθηγητές και μαθητές της ΕΠΑΣ Κιλκίς. Παραμονές των εορτών, οι μαθητές των τμημάτων κομμωτικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της πόλης μας, στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της σχολικής μονάδας και περιποιήθηκαν τους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, αφιερώνοντάς τους όλη την κομμωτική τους τέχνη!
tsirampidhsΜε μια εξαιρετική εκδήλωση, με την παρουσία των παραγόντων του νομού και όλων των αθλητών του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Μακεδονικός Δροσάτου και της Ακαδημίας του, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θανάσης Τσιραμπίδης, έκοψε τη βασιλόπιτα του φορέα.
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 20:09

Αμεση η αντίδραση για τα άρρωστα σκυλιά

Αμεση ήταν η αντίδραση της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, Βούλας Ποζίδου, στο θέμα που ανέδειξαν οι εφημερίδες μας, με το ρεπορτάζ του δικηγόρου Θεόδωρου Παυλίδη, όσον αφορά τα άρρωστα σκυλιά που περιφέρονταν επί μήνες στον αυλόγυρο του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 20:07

Νίκη στα χαρτιά και μια αναβολή!

pontioi-koritsiaΝίκη στα χαρτιά για την ομάδα γυναικών του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ''89, την Κυριακή που μας πέρασε, αφού η αντίπαλός της,  Νέμεσις Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με 5 παίκτριες.
pontioi-agoriaΣε καλό δρόμο αρχίζει να μπαίνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ του Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ ΄΄89, με την  ομάδα των Παμπαίδων και των Μίνι Αγοριών, παιχνίδι με παιχνίδι να δείχνουν και να παίζουν καλύτερο handball και να φαίνεται η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία.