Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 9:38:15 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, με έντονο χρώμα από Κιλκίς στη νέα διοίκηση: Βασίλης Κωνσταντινίδης και Συμεών Παπαδόπουλος, καθώς και τον ΔημήτρηΤομπρουκίδη στην Εξελεγκτική Επιτροπή.  
Στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα έφθασε ευχαριστήριο-συγχαρητήριο από Σουηδία για την παρουσία των παλαιμάχων του Κιλκισιακού στη Στοκχόλμη.
Ο Χριστόφορος Μ. σχολίασε το ρεπορτάζ μας στην ηλεκτρονική μας πύλη, eidisis.gr, ως εξής:
«Η πρωτοβουλία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ να επισκεφτούν την Στοκχόλμη και να λάβουν μέρος σε αυτό το Ελληνικό τουρνουά έδωσε αμέριστη χαρά σε όλους εμάς τους Έλληνες που ζούμε στην Σουηδία! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!!!».
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:34

Οργανισμός Δήμου Παιονίας

Εξαιρετική δουλειά έγινε από τους υπαλλήλους του δήμου Παιονίας για το νέο οργανισμό του δήμου Παιονίας και αξίζει να καταγράψουμε ποιοι ήταν οι… πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας: Ο προϊστάμενος του δήμου, Μάνθος Καπνόπουλος, ο Απόστολος Καραγιαννόπουλος, η προϊσταμένη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, Σοφία Κατραμάδα και τα στελέχη του τμήματος, καθώς και τα στελέχη του Τμήματος Προγραμματισμού.
Ακόμη ένα παράδειγμα που δείχνει πως σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι όλοι οι δημόσιοι ή δημοτικοί υπάλληλοι τεμπέληδες!
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:34

Ανανεώνει σχέσεις εμπιστοσύνης

Πανταχού παρών και τα πάντα προλαβαίνει ο δικηγόρος Γιώργος Γεωργαντάς. Με ευρύτατο δίκτυο φίλων και με κοινωνική αποδοχή και αναγνώριση που αγκαλιάζει όλο το νομό ο και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν λογαριάζει χρόνο και κόπο για να ανανεώνει τις σχέσεις εμπιστοσύνης του με τους πολίτες.
Το Σάββατο προσκαλεσμένος του Θεόφιλου Μουρατίδη βρέθηκε στο Λαοδικηνό, όπου είδε και μίλησε με πολύ κόσμο.
Την Κυριακή, προσκαλεσμένος του πολιτιστικού συλλόγου Φιλυριάς, τίμησε τη Γιορτή Κερασιού και τους δραστήριους οργανωτές της γιορτής.
Και που να δοθεί η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου…
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:33

Αντάρτης στα 60

Κυκλοφορεί  και ως κουίζ μεταξύ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ: Ποιον εννοούσε ο Τάκης Τερζίδης όταν μονολογούσε «Ακούς εκεί… τώρα στα 60 του να γίνει αντάρτης…»
Ο ευρών κερδίζει μια θέση στο συνδυασμό του Τερζίδη στις επόμενες εκλογές.
(σ.σ.: Και μια διόρθωση: Δεν είναι ακόμα 60 Και μην τον προκαλείς, διότι μπορεί κι εκείνος να κυκλοφορήσει κουίζ, όπως π.χ.: ακούς εκεί στα 50 του να είναι ακόμα ένας συμβιβασμένος αστός. Ποιο θα είναι τότε το χειρότερο;)
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:33

Αποκατάσταση της αλήθειας

Λαμπρή επιτυχία σημείωσε την περασμένη εβδομάδα στο Χέρσο η επετειακή εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Αξίζει όμως και μια αναφορά σε παρέμβαση του Χρίστου Ανθρακίδη σε όσα υποστήριξε ο ομιλητής και πρώην βουλευτής Λευτέρης Κωνσταντινίδης.
Είπε λοιπόν ο Κωνσταντινίδης ότι ο ίδιος μαζί με τον Κατσανέβα έπεισαν τον τότε πρωθυπουργό, αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου για να περάσει από τη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της Γενοκτονίας.
Τότε ήταν που παρενέβη ο Χρίστος Ανθρακίδης για να διορθώσει τον ομιλητή: «Δεν υπήρξατε μόνοι… Εγώ ξέρω ότι το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή υπογράφονταν από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο δικός μας τότε βουλευτής Νίκος Αφεντουλίδης..»
Είπαμε, μπορεί να τους χώρισαν κάμποσα πράγματα τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι και πάμπολλα που τους ενώνουν από τα παλιά…
ethelontismosΑξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθεια, που ξεκίνησε το 2007 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με αμείωτο σθένος, από τον εθελοντή πρασίνου Σιδηρόπουλο Ηρακλή, κάτοικο Ηλιολούστου, για τη φύτευση συνολικά 850 φυτών (και συνεχίζει ακόμη να φυτεύει) στην περιοχή όπου βρίσκεται το φράγμα του χωριού του.
xatzigeorgiadisΤο Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΣΕΕ, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς και αναπλ. Οικον. επόπτης της ΕΣΕΕ, Σταύρος Χατζηγεωργιάδης .
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 21:30

Χασισόδεντρα 1,5 μέτρου

astynomiaΤη Δευτέρα 30 Μαίου  και ώρα 09:00, στο Πολύκαστρο, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 60 ετών, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Κιλκίς/Ο.Δ.Ν., διότι κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του και διαπιστώθηκε ότι είχε καλλιεργήσει στον κήπο του 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,5μ., ενώ εντός της οικίας βρέθηκε ποσότητα κάνναβης σε δύο συσκευασίες 12 γρ. και 19 γρ., καθώς και 7 δισκία “Lonarid” τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.

Με δύο ψηφοδέλτια θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς, τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 6μμ-9μμ & Τρίτη 7 Ιουνίου 12πμ-7μμ στα γραφεία του Συλλόγου. Τα ονόματα των υποψηφίων είναι: