Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 9:46:02 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

spanidhsΜε τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των μικρών κατηγοριών (ΠΠ/Β και ΜΙΝΙ) θα συμμετάσχει ο σύλλογός μας στα ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2012, τα οποία διοργανώνει ο ΟΚΑ Καβάλας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Καβάλας αύριο Τετάρτη 20-6-2012.

nosokomeioΗ διοίκηση του σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς καταγγέλλει τον Διοικητή του ιδρύματος Γρηγόρη Χατζησάββα για την προεκλογική, αναξιοκρατική τοποθέτηση τομεάρχη στο Ψυχιατρικό Τμήμα.

xatzhsavvasΟ Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς Γρηγόρης Χατζησάββας, υπόψη του οποίου θέσαμε το περιεχόμενο της καταγγελίας των εργαζομένων, ζητώντας τη θέση της διοίκησης, υπεραμύνθηκε της απόφασής του και δήλωσε τα εξής:

fotia-oseΠυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά μήκος του σιδηροδρομικού συρμού               Θεσ/νίκης – Ειδομένης και μεταξύ του 65ου και 66ου χλμ. στην θέση "Παλιός Σ.Σ. Παιονίας" με τοπωνύμιο "ΒΑΡΒΑΡΑ" της Δ.Κ. Αξιούπολης.

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 22:04

«Στο πλευρό του λαού»

agathopoulou-eirini2Σε μετεκλογική της δήλωση η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου τονίζει:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κιλκίς και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους μας εμπιστεύτηκαν,

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 22:02

Χωρίς τιμή τα στάρια

sitariaΚάποτε, δεν πάνε πολλά χρόνια πριν, οι αγρότες του ν. Κιλκίς  πουλούσαν τη σοδειά τους εν λευκώ. Δηλαδή χωρίς τιμή στα τιμολόγια ή μάλλον με τιμή μαϊμού, καθώς άλλα συμφωνούσαν κι άλλα έγραφαν.  Ήταν η τακτική των εμπόρων για να ανταγωνιστούν την ΈΑΣ Κιλκίς που συγκέντρωση τον καρπό για λογαριασμό των παραγωγών.

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 19:51

Στο Παρανέστι για εκπαίδευση

5o-dhmotiko-kilkis-paranestiΜε εξαιρετικές εντυπώσεις και νέες εμπειρίες στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Κιλκίς από το Παρανέστι. Στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου στο θεματικό δίκτυο του ΚΠΕ Παρανεστίου

gask-kilkisΤο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο δημοτικό στάδιο των Σερρών.

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 21:47

Είναι σίγουρο

gkountenoudisΚι εκεί που είχε φουντώσει η προεκλογική μάχη, βράδυ Παρασκευής ή Σαββάτου, χτυπάει το τηλέφωνο: Γράψε ένα σίγουρο. Ο Γκουντενούδης κατέρχεται στις εκλογές…

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 21:46

Παρενέργειες

Τώρα που θα συγκυβερνούν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ (και ΔΗΜΑΡ) τις παράπλευρες συνέπειες ποιος θα τις σκεφθεί;
Ειδικά στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κιλκίς, όπου: