Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 12:34:29 μμ

Ελλάδα

Κύκλωμα που ενέχεται σε χιλιάδες παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων ένας γιατρός, δύο φαρμακοποιοί και ένας συνταξιούχος ιατρικός επισκέπτης.
Μηνύσεις προτίθεται να καταθέσει η Ομοσπονδία των καθηγητών δημόσιων σχολείων (ΟΛΜΕ) για διακοπή της μισθοδοσίας εκπαιδευτικών που είχαν μπει σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Όπως ανακοίνωσε η ηγεσία της ΟΛΜΕ, σε 85 εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας τεχνικής - επαγγελματικής εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τις 22.7.2013, διακόπηκε η μισθοδοσία στις 22.3.2014 «χωρίς να έχει εκδοθεί καμιά διοικητική πράξη».
Με κυνηγετική καραμπίνα απείλησε τη δικαστική επιμελήτρια και τους αστυνομικούς που πήγαν να του κάνουν έξωση 56χρονος καταστηματάρχης, στο κέντρο της Λάρισας.

Σε εκτέλεση σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας, το απόγευμα της Τετάρτης η δικαστική επιμελήτρια μετέβη στο κατάστημα και επέδειξε στον 56χρονο τα σχετικά έγγραφα αποβολής του από το ακίνητο.
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 20:50

Νέες δικαστικές αίθουσες στο Εφετείο Αθηνών

Συντάκτης:
Εννέα νέες δικαστικές αίθουσες στο Εφετείο Αθηνών έκτασης 2300 τ.μ. εγκαινίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου. Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος ο οποίος μίλησα θερμά για το έργο του υπουργού.
Με δύο συσκέψεις, μία του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τη συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα και μία κομματικών στελεχών στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου, άρχισε ο ΣΥΡΙΖΑ την προετοιμασία του για τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 19:50

Απαγόρευση απόπλου για το «Ακουα Τζιούελ» στη Σύρο

Συντάκτης:
Πρόβλημα στην άγκυρα εμφάνισε το πρωί της Πέμπτης το Ε/Γ-Ο/Γ «Ακουα Τζιούελ», με αποτέλεσμα να βγει προσωρινά εκτός γραμμής.

Οπως ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Σύρου ο καπετάνιος του, η δεξιά άγκυρα του πλοίου εμφάνισε μετατόπιση του πίρου της.
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 19:50

Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου την Πέμπτη

Συντάκτης:
Νέα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 9 το βράδυ όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθούν θέματα του ΤΑΙΠΕΔ.

Πηγή: Το Βήμα
Διαμέρισμα στον Βύρωνα όπου φέρεται να εντοπίστηκαν σχέδια επίθεσης σε γνωστό εφοπλιστή αλλά και σε πολυεθνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον Πειραιά, ανακαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης μετά από πολυήμερη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 18:50

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου Κικίλια - αρχηγού ΕΛΑΣ

Συντάκτης:
Εκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσουν στις 18:30 της Πέμπτης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλιας με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Πηγή: Το Βήμα
Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2014 17:50

Φάκελος με εκρηκτική ύλη στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Συντάκτης:
Την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε ο εντοπισμός ύποπτου φακέλου το πρωί της Πέμπτης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. «σήμερα το πρωί στο κτίριο που στεγάζεται η εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.