Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 9:34:17 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 23:02

Ερώτηση Παραστατίδη για προστασία κτηνοτρόφων

Συντάκτης:
parastatidisΟ βουλευτής Κιλκίς  Θεόδωρος Παραστατίδης συνυπέγραψε μαζί με άλλους τρεις βουλευτές ερώτηση προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης σχετικά με την προστασία των κτηνοτρόφων της Ζώνης Γάλακτος Βόρειας Ελλάδας από σχηματιζόμενο μονοπώλιο βιομηχανιών γάλακτος.
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011 23:01

Ερώτηση του ΚΚΕ για άσκηση της 71ης

Συντάκτης:
kkeΕρώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας κατέθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ σχετικά με στρατιωτική άσκηση-επίδειξη αντιμετώπισης διαδηλωτών και καταστολή πλήθους στην περιοχή Αργυρούπολης του Κιλκίς. Στην ερώτηση αναφέρουν:
Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2011 21:50

KKE: «Οι λαοί στο στόχαστρο»

Συντάκτης:
kkeH άσκηση εσωτερικής καταστολής και διεξαγωγής επιχειρήσεων σε κατοικημένες περιοχές που έγινε 3-4/2/2011 στην Κορομηλιά υπό την ευθύνη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας που εδρεύει στη Νέα Σάντα [ μονάδες της συμμετέχουν είτε στις δυνάμεις που έχουν συγκροτηθεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Battle Group), είτε στην Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF), είτε στην Ταξιαρχία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIE) ], δείχνει ξεκάθαρα τον επικίνδυνο για τα λαϊκά συμφέροντα προσανατολισμό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2011 22:49

Παρέμβαση Κιλτίδη για θέματα υγείας

Συντάκτης:
kiltidisΟ βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κώστας Κιλτίδης, κατέθεσε στη βουλή ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τα υγειονομικά προβλήματα της περιφέρειας, το σύστημα εφημεριών των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και ειδικά του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».
Στην ερώτησή του ο κ. Κιλτίδης αναφέρει:
Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2011 22:48

Παρέμβαση Φλωρίδη-Καρτάλη για αναπτυξιακά μέτρα

Συντάκτης:
floridisΜε επιστολή τους προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Περιφερειακής Ανάπτυξης οι Βουλευτές ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης και Γιώργος Φλωρίδης επισημαίνουν την ανάγκη «να εξεταστούν ενισχυτικά μέτρα για να στηριχθεί η ανάπτυξη και για να αμβλυνθούν οι συνέπειες από την  συρρίκνωση του ΑΕΠ».
Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011 17:02

Δραγανίδης: Εξετάζουμε την υποβολή έφεσης

Συντάκτης:
draganidisΟ επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παιόνων Πολιτεία» και δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Δραγανίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
tsitouridisΣυνέντευξη στο περιοδικό CRASH του Γιώργου Τράγκα και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντάρα έδωσε πρόσφατα ο ημέτερος Σάββας Τσιτουρίδης. Ξεχωρίσαμε ορισμένα αποσπάσματα και παρουσιάζουμε τις πάντα ενδιαφέρουσες απόψεις του κ. Τσιτουρίδη λόγω και του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν στους πολίτες του Κιλκίς.
Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011 16:53

Φλωρίδης: Ερώτηση για απόδοση αποζημιώσεων σε αγρότες

Συντάκτης:
floridisΕρώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φλωρίδης.
Στην ερώτηση οι βουλευτές αναφέρουν:
parastatidisΕπίκαιρη ερώτηση  κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς Θ. Παραστατίδης προς τον Υπουργό Γεωργίας κ. Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη για τις ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες λόγω πλημμυρών στην περιοχή της αποξηραμένης λίμνης Αρτζάν περιοχής Πολυκάστρου του νομού Κιλκίς καθώς και για τις συνδεδεμένες επιδοτήσεις των βαμβακοπαραγωγών.
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011 23:39

Παρέμβαση ΣΥΝ Κιλκίς σε κλωστοϋφαντουργείο

Συντάκτης:
amanatidou-pasxalidou-litsaΗ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμμανατίδου και αντιπροσωπεία της ΝΕ ΣΥΝ Ν. Κιλκίς συναντήθηκαν με το «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΑΕ - Η ΑΝΕΜΗ» για την εφαρμογή της εκ  περιτροπής εργασία.