Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:30:56 πμ

Πολιτική

tsionkisΟι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στον τομέα της εργασίας και με τις οποίες η κοινωνία του Δήμου μας καλείται να συμφιλιωθεί, χωρίς βέβαια και να το επιθυμεί, επιβάλλουν σε μας που διεκδικούμε την εφαρμογή του Καλλικράτη, να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας και προς αυτήν την κατεύθυνση.
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 22:33

Ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό ο Κώστας Κιλτίδης

Συντάκτης:
kiltidisΤη μεγάλη κίνηση στην πολιτική σκακιέρα επιχειρεί ο Κώστας Κιλτίδης  με τη σφόδρα πιθανολογούμενη απόφασή του να κατέλθει στις περιφερειακές εκλογές Κ. Μακεδονίας επικεφαλής  συνδυασμού.
«Το σκέφτομαι εδώ και τέσσερις μήνες, αλλά τώρα έφτασε η ώρα των αποφάσεων.. Πάντως ότι γίνει θα γίνει με τους δικούς μου όρους χωρίς δουλείες σε κόμματα. Διατηρώ ως κόρη οφθαλμού την πολιτική  ανεξαρτησία μου καθώς και τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού» δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση με αφορμή και την διατυπωθείσα θέση του ΛΑΟΣ ότι θα στηρίξει υποψηφιότητα Κιλτίδη στις περιφερειακές εκλογές στην Κ. Μακεδονία.
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 22:23

Δ. Τερζίδης: Ελάτε όλοι μαζί για το Κιλκίς του αύριο

Συντάκτης:
terzidisΚατόπιν της ανακοίνωσης στήριξης του Πα.Σο.Κ. για το αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς στο Δημήτρη Τερζίδη, ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Τερζίδης, δήλωσε τα παρακάτω:
“Οι πολίτες του Κιλκίς μας έχουν τιμήσει όλα αυτά τα χρόνια, επιλέγοντάς μας ως Δημοτική Αρχή, υπεύθυνη για την καθημερινή δικαίωση όλων των προσδοκιών τους, για καλύτερη ζωή, για τη μετατροπή του Κιλκίς σε ένα Τόπο που θέλει κανείς να ζει, να παρακολουθεί τα παιδιά του να μεγαλώνουν, να ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα.
adamopoulosΣε πλήρη και ανεπιφύλακτη στήριξη της υποψηφιότητας της κ. Αθανασίας Λιάρτση στις δημοτικές εκλογές Παιονίας, συμμετέχοντας μάλιστα στο συνδυασμό της,  προέβη με δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου κ. Γιάννης Αδαμόπουλος.
passalidis«Πλήρωσα την συνέπειά μου σε αρχές και αξίες, την πίστη μου στην παράταξη της Ν.Δ. Ας κρίνει ο κόσμος  τη στάση του Π. Ψωμιάδη».  Αυτή την εξήγηση έδωσε ο κ. Παύλος Πασσαλίδης για τον αποκλεισμό του από τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, αποκλεισμός που συνέβη τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη όταν κλήθηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους αντιπε4ριφεριεάρχες των άλλων έξι νομών της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 15:44

Αυτοδιοικητική η επιλογή μου

Συντάκτης:
gkountenoudisΩς καθαρά αυτοδιοικητική χαρακτηρίζει την επιλογή του ο κ. Χρήστος Γκουντενούδης.  Ο υποψήφιος αντιπεριφειάρχης Κιλκίς στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη  σε δήλωσή του στην « Π» τονίζει τα εξής:
«Αισθάνομαι χαρά και ιδιαίτερη τιμή για την επιλογή μου ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. 
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 15:24

Ο Π. Πασσαλίδης αρνήθηκε συμμετοχή με κόντρα τη Ν.Δ.

Συντάκτης:
Τα ονόματα των επτά υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ανακοίνωσε την Τετάρτη 1 Σεπτεμβριου  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησεστη Θεσσαλονίκη. Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν εκπροσωπούν τους επτά νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι δε οι εξής:  
gkountenoudisΕξαρχής είχε ακουστεί το όνομά του ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη παρά τω πλευρώ του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ωστόσο ο χαμηλών τόνων και νυν αντινομάρχης Χρήστος Γκουντενούδης από το Πολύκαστρο, δεν εθεωρείτο από τα φαβορί καθώς άλλα «ονόματα» έπαιζαν για τη θέση.
pasokΟ κύβος έχει ριφθεί για τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κιλκίς. Όπως εκτιμήσαμε από μηνός και πλέον την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να λάβει ο νυν Δήμαρχος Τάκης Τερζίδης. Η επίσημη ανακοίνωση επίκειται κατ' άλλους ίσως και σήμερα, κατ' άλλους την προσεχή Κυριακή όταν και θα ανακοινωθούν οι εκλεκτοί του Κινήματος σε 70 ακόμα δήμους της χώρας.
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 18:30

Διαμαρτυρία Λιάρτση για εξαίρεση επαγγελματιών

Συντάκτης:
liartsiΤην έντονη αντίδραση της υποψήφιας Δημάρχου Παιονίας  κ. Αθανασίας Λιάρτση προκάλεσε απόφαση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης  με την οποία εξαιρούνται μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής του δήμου από τη δυνατότητα ένταξης σε πρόγραμμα εκσυγχρονισμού. Σε επιστολή της προς τη διοίκηση του Επιμελητηρίου η κ. Λιάρτση προσκαλεί να ενώσει το επιμελητήριο την φωνή του με τη φωνή διαμαρτυρίας των θιγόμενων επαγγελματιών.