Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, 7:05:34 μμ

Πολιτική

floridisΣυνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97.8 και στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου έδωσε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, τονίζοντας:
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:39

Αδιαχώρητο και στα χωριά για τον Βαγγέλη Μπαλάσκα

Συντάκτης:
mpalaskasΣτην έναρξη του καλοκαιριού και πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος ο Βαγγέλης Μπαλάσκας με την πρώτη δημόσια εκδήλωση όπου ανήγγειλε την απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία Κιλκίς,  δημιούργησε αίσθηση καθώς η παρουσία των φίλων του στο Συνεδριακό κέντρο Κιλκίς συζητήθηκε για πολλές εβδομάδες, αφού διπλάσιοι ήταν όσοι δεν χώρεσαν στο ασφυκτικά γεμάτο συνεδριακό.
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:38

Με τους ακρίτες ξεκίνησε τον αγώνα της η κ. Λιάρτση

Συντάκτης:
liartsiΑπό τη συνοριογραμμή του Δήμου Παιονίας εγκαινίασε τον κύκλο των περιοδειών της η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου επισκεπτόμενη στις αρχές της εβδομάδας την Ειδομένη, τον Δογάνη και το Χαμηλό. Για λόγους συμβολικούς αλλά και ουσιαστικούς, καθώς οι ακρίτες των συνόρων της χώρας μας, όπως επισήμανε στην επικοινωνία που είχε με τους δημότες,  είναι οι θεματοφύλακες της σύγχρονης ιστορίας μας.
lapordasΣυνάντηση με τον πρόεδρο Λάζαρο Ελευθεριάδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΣ Αξιούπολης είχε την Τετάρτη 20.10.10 ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΑΣ, στην Αξιούπολη, και κατά την διάρκειά της ο κ. Λαπόρδας είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί γιά την γενικότερη κατάσταση της ένωσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε σχέση με τις δραστηριότητες, τις οποίες ασκεί, γενικότερα γιά τα ζητήματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο τους αγρότες, συνεταιριστές και μη, στην περιοχή ευθύνης της, που γεωγραφικώς ταυτίζεται με τα όρια του δήμου Παιονίας.
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:35

Με τον Τερζίδη ο Χρ. Γκουντενούδης

Συντάκτης:
gkountenoudisΣτο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Κιλκίς στις 20/10 το πρωί, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Τερζίδης. Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους, αφού αναφέρθηκαν σε θέματα σχετικά της συνεργασίας ενός  Δήμου με την Περιφέρεια  σε γενικό επίπεδο , συζήτησαν για ειδικά έργα και υποδομές που απασχόλησαν και απασχολούν ακόμη  τον Δήμο του Κιλκίς.
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:33

Άμεσες αποζημιώσεις. Αντιπλημμυρικά έργα

Συντάκτης:
konstantinidis_theodosisΜεγάλα προβλήματα δημιουργήθηκαν μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές και νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Μετ’ εμποδίων γινόταν η κυκλοφορία στο δρόμο Γιαννιτσών – Ν. Χαλκηδόνας. Πλημμύρες προκλήθηκαν στην περιοχή Άσπρου – Αξιοχωρίου, στο Πάικο και αλλού.
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:13

Και μια έρευνα για τον εγκέφαλο…

Συντάκτης:
Την καμπάνα του κινδύνου για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η λίμνη της Δοϊράνης και των συνεπειών από τη μείωση του υδάτινου όγκου της, επισείει έρευνα επιστημόνων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη συμπρωτεύουσα.
Άντε να δούμε πότε θα γίνει και μια έρευνα για τα αίτια που επιτρέπουν την διαιώνιση της υποβάθμισης της Δοϊράνης, όταν με ελάχιστα χρήματα και σε μια εβδομάδα μπορεί να τροφοδοτείται τουλάχιστον επί οχτώ μήνες τον χρόνο με νερό πεντακάθαρο από το Μπέλλες, νερό που τώρα καταλήγει στη λίμνη Κερκίνη, η οποία ούτως ή άλλως γεμίζει από τον Στρυμόνα.
Να διαπιστώσουμε επιτέλους με τη βοήθεια των επιστημόνων πώς λειτουργεί ο εγκέφαλος τόσων καθώς πρέπει ανθρώπων που κατά τα άλλα διαχειρίζονται τις τύχες μας για μια καλύτερη ζωή.
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:07

Διάλογος με τους δημότες για την επόμενη μέρα

Συντάκτης:
terzidisΑπό οικισμούς του σημερινού Δήμου Χέρσου ξεκίνησε τις περιοδείες της προεκλογικής περιόδου, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τερζίδης. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Ηλιόλουστο, το Ελευθεροχώρι και τη Μεγάλη Στέρνα, συνοδευόμενος απ’ τους υποψήφιους δημ. συμβούλους της εκλογικής περιφέρειας Χέρσου, Λιουντμίλα Καρατζαίδου, Γιάννη Κιουρτζίδη, Κώστα Πάταρα και Νίκο Ποζίδη, καθώς και τους υποψηφίους συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων Χέρσου,  Φίλιππο Κοτανίδη, Σάββα Ποτουρίδη, Μαρίνα Σαρίδου, Κώστα Χαλυβόπουλο, Ηλιόλουστου, Γιάννη Γιαννουλίδη, Λεωνίδα Κωνσταντινίδη, Ελένη Τράϊκου καθώς και της Μ. Στέρνας Συμεών Γυμνόπουλο, Αναστασία Λιάβα, Θεόφιλο Σιδερίδη, Μωυσή Σιδερίδη. Ακόμη τον κ. Τερζίδη συνόδευσαν αρκετοί υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι.
floridisΣυνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό NΕΤ 105,8 και στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο», στους δημοσιογράφους Π. Σαράντη και Π. Τσούτσια, έδωσε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, όπου μεταξύ των άλλων τόνισε:
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:05

Προσφυγή Σάββα Τσιτουρίδη στο ΕΣΡ

Συντάκτης:
tsitouridisΟ πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης προσέφυγε, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010, στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έπειτα από μονομερή  κάλυψη των γεγονότων σχετικά με την υπόθεση των ομολόγων από τα κεντρικά δελτία  ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών ANTENNA και ALTER.