Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 2:25:07 πμ

Πολιτική

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 12:13

Ερώτηση Κιλτίδη προς τον Πρωθυπουργό

Συντάκτης:
kiltidis«Συνειδητή Επιλογή της Κυβέρνησης είναι η αναρχία και ανομία στην Δασική Πολιτική;», αναφέρει ο βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης σε επίκαιρη ερώτησή του προς τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.
«Με τον νόμο 3818/10 (ΦΕΚ 17/Α) καταργήθηκαν διατάξεις του εκτελεστικού νόμου 3208/03 (ΦΕΚ 303/Α), του αναθεωρημένου Συντάγματος 2001  και του τροποποιηθέντος  Ν. 998/79 (ΦΕΚ 289/Α).
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 12:04

Περιοδεία στην Παιονία της Λαϊκής Συσπείρωσης

Συντάκτης:
laiki_sispeirosiΣε χωριά της Παιονίας περιόδευσε την Κυριακή24/10, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στο κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ήταν επίσης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κώστας Χαλίτσιος και ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Άκης Οργαντζής.
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 11:42

Ενθουσιασμός για Λιάρτση

Συντάκτης:
Με ενθουσιασμό και συνθήματα νίκης υποδέχθηκαν στους ορεινούς οικισμούς της Αξιούπολης την υποψήφια Δήμαρχο Παιονίας Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου οι κάτοικοι της περιοχής στην περιοδεία που πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη σε Κούπα, Σκρα, Φανό και Πλάγια. Χαρακτηριστικό όλων των συγκεντρώσεων, η μαζική συμμετοχή και η πρωτοφανής δυναμική τους.  
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 11:42

«Η δημοτική αρχή υπηρέτης του πολίτη»

Συντάκτης:
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Θανάσης Λαπόρδας, με μία πρωτοποριακή κίνηση επέδειξε το μοντέλο διοίκησης που θέλει να ακολουθήσει: Άκουσε «από πρώτο χέρι» τις απόψεις των πολιτών, αφουγκράστηκε τις αγωνίες τους αναφορικά με την πορεία εκτελουμένων έργων αλλά και γενικότερα για την πορεία του τόπου τους, και ταυτοχρόνως έγινε κοινωνός τους σε επίπεδο διεκδίκησης αλλά και εφαρμοσμένης πολιτικής.
draganidisΤις περιοδείες του στα δημοτικά και τοπικά Διαμερίσματα του νέου δήμου Παιονίας συνέχισε τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δραγανίδης στο πλαίσιο των επαφών του με τους  πολίτες. Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού «Παιόνων Πολιτεία» Ενότητα – Δημιουργία, συναντήθηκε με δημότες στα καφενεία και στις λαϊκές αγορές, συζήτησε μαζί τους και τους παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματός του που αφορά την πολύπλευρη ανάπτυξη και τη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης σε υποδομές και κοινωνικές υπηρεσίες, όπου θα στηριχτεί η νέα πορεία προόδου της περιοχής.
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 09:53

Σε κάθε γωνιά του νομού ο Χρ. Γκουντενούδης

Συντάκτης:
gkountenoudisΣτο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεών του ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος  Γκουντενούδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Γαλλικού την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Θεοδωρίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Χολίδης.
mpolarisΤους ανοιχτούς ορίζοντες που παρουσιάζει ο θεσμός της αιρετής περιφέρειας, επεσήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης, στην ομιλία που πραγματοποίησε στο κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου. Τον επικεφαλής του συνδυασμού «Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης» προλόγισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς, κ. Γιώργος Φλωρίδης και κ. Θόδωρος Παραστατίδης, καθώς και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού στην περιοχή, κ. Χρήστος Ανθρακίδης.
anthrakidis2Πολιτική δεν γίνεται μέσα από πρωινάδικα τηλεμαγκαζίνα ούτε από την καρέκλα του κριτή σε tallent show.
Πατριωτισμός δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται οι άναρθρες καυγές περί της αυτονόητης ελληνικότητας της Μακεδονία μας.
Πολιτικός πολιτισμός δεν είναι οι αγοραίοι χαρακτηρισμοί και οι αναιδείς προσωπικές επιθέσεις στον αντίπαλο.
Πολιτική άποψη που μεταβάλλεται ανάλογα με το "δελτίο καιρού" δεν είναι αυτή που μπορεί να μας βγάλει από τα αδιέξοδα.
floridisΣυνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97.8 και στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου έδωσε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, τονίζοντας:
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:39

Αδιαχώρητο και στα χωριά για τον Βαγγέλη Μπαλάσκα

Συντάκτης:
mpalaskasΣτην έναρξη του καλοκαιριού και πριν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος ο Βαγγέλης Μπαλάσκας με την πρώτη δημόσια εκδήλωση όπου ανήγγειλε την απόφασή του να διεκδικήσει τη δημαρχία Κιλκίς,  δημιούργησε αίσθηση καθώς η παρουσία των φίλων του στο Συνεδριακό κέντρο Κιλκίς συζητήθηκε για πολλές εβδομάδες, αφού διπλάσιοι ήταν όσοι δεν χώρεσαν στο ασφυκτικά γεμάτο συνεδριακό.