Quantcast
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, 9:59:08 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Σάββατο, 09 Μαϊος 2009 04:05

Ηταν στραβή η κυβέρνηση, την έφαγε κι η κρίση

Συντάκτης:

Στην Κατερίνη βρέθηκε τη περασμένη Κυριακή 3 Μαϊου ο βουλευτής πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, προσκαλεσμένος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας. Ο Γιώργος Φλωρίδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της Ν.Ε., ενόψει των Ευρωεκλογών. Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, ο π. Υπουργός αναφέρθηκε σε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στη δυσμενή οικονομική συγκυρία και στην τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Αισθάνομαι την ανάγκη ως Έλληνας αλλά ταυτόχρονα και Ευρωπαίος πολίτης με δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις, έχοντας το θάρρος της γνώμης αλλά και  θέλω να πιστεύω και τις σχετικές ενημερώσεις, να εκφράσω δημόσια τις απόψεις μου για τις επικείμενες ευρωεκλογές.
Ο στόχος του σημειώματός μου είναι να προτρέψω τους συμπολίτες μου όχι απλά να είναι παρόντες και να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, αλλά πρωτίστως να αντιληφθούν την κρισιμότητα και το διακύβευμά τους.

Τρίτη, 05 Μαϊος 2009 14:05

ΠΑΣΟΚ-Ελλάδα-Κολοσσαίον

Συντάκτης:

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά βλέπουμε το κ. Καραμανλή με την συμπεριφορά και τα λεγόμενά του να μοιάζει με ένα απομονωμένο ηγέτη που ζει στον κόσμο του, απομακρυσμένος από την ελληνική πραγματικότητα και αγνοώντας την αποδοκιμασία της κοινωνίας.  Απερίσκεπτα και με υποκρισία κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ, για τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα μας, για την κοινωνική, την οικονομική κρίση, για τα σκάνδαλα, για την συμπεριφορά της δικαιοσύνης, θέλοντας να απαλλάξει την κυβέρνηση και τα στελέχη του από τις ευθύνες τους, επιλέγοντας το θέαμα για τις εντυπώσεις και τη συσπείρωση του κόσμου της Δεξιάς.

Καταπέλτης κατά της κυβερνητικής ρύθμισης με την οποία νομιμοποιούνται όλες οι απαιτήσεις εταιρειών και μεσαζόντων για προμήθειες νοσοκομείων με απ’ ευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνισμούς ήταν ο βουλευτής και πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα υγείας Γ. Φλωρίδης στην παρέμβασή του στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων την 29η Απριλίου. Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει το θέμα δημοσιεύουμε ολόκληρη την τοποθέτηση του κιλκισιώτη βουλευτή.

Κυριακή, 03 Μαϊος 2009 07:31

Συνέντευξη Κιλτίδη για τη Φυτοπροστασία

Συντάκτης:

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αριστείδης Ιωάννου, θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, που θα δοθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 12.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργείου (6ος όροφος) για με την 5η Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας.

Σε μια σειρά τοπικών θεμάτων και ερωτημάτων τοπικού ενδιαφέροντος κλήθηκε να απαντήσει ο βουέυτής Σάββας Τσιτουρίδης στη συνέντευξη τύπου που παραχωρησε στους εκπροσώπους τω τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 07:00

Κ. Γκιουλέκας: Το φωτεινό πρόσωπο της κυβέρνησης

Συντάκτης:

«Επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη» προσδιόρισε τον κυβερνητικό στόχο ενόψει ευρωεκλογών ο Υφυπουργός Εσωτερικών Κώστας Γκιουλέκας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους τω τοπικών μέσων ενημέρωσης το περασμένο Σάββατο στο  νέο Διοικητήριο.

Από τη ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκε η σύνθεση της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Στην επιτροπή συμμετέχουν οι δύο Βουλευτές του Νομού, ο Νομάρχης Κιλκίς, οι Δήμαρχοι του Νομού , τα μέλη της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, μέλη ΟΝΝΕΔ και συνδικαλιστικά, επιστημονικά, αγροτικά στελέχη του κόμματος.

«Ακόμα και με τις υστερήσεις ή τα λάθη μας εμείς στη νέα Δημοκρατία είμαστε πολιτικά και επιχειρησιακά καλύτεροι από τους άλλους» διακήρυξε από το Κιλκίς ο πρώην υπουργός, βουλευτής του νομού Σάββας Τσιτουρίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά μ.μ.ε χθες τα μεσημέρι.

Το Σάββατο, 25 Απριλίου 2009, στις 11.00, στο ξενοδοχείο Pallini Beach (Καλλιθέα, Κασσάνδρα, Χαλκιδική) διοργανώνεται ημερίδα με θέμα: «Περιβάλλον & Ελληνική Ύπαιθρος», ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους.  Την ημερίδα Περιβάλλον & Ελληνική Ύπαιθρος οργανώνει ο Δήμος Κασσάνδρας, σε συνδιοργάνωση με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής και τον Τουριστικό Αναπτυξιακό Όμιλο Χαλκιδικής-ΤΑΟΧ, υπο την Αιγίδα του Υπουργείου ΑΑ&Τ, στα πλαίσια της Agro Tourism 2009 (Έκθεση Παραδοσιακών-Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών Χαλκιδικής).