Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, 11:36:11 μμ

Πολιτιστικά

Η πιο παιχνιδιάρικη θεατρική παράσταση του καλοκαιριού σταθμεύει αυτή τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς για να σκορπίσει γέλιο και σάτιρα! Οι ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά η ‘’Ζωή Μετά’’, ο ‘’Ισοβίτης’’ και ‘’Χαμηλές πτήσεις’’ ράβονται και σμίγουν στη ‘’Ζωή Μετά’’ σε ένα σύνολο χιουμοριστικών καταστάσεων, υποστηριζόμενες από μια ισχυρή ομάδα κωμικών ηθοποιών.

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 20:27

Το Κδαπ Kinesis ευχαριστεί το Eιδικό Δημοτικό σχολείο Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr
Το Κδαπ Kinesis θα ήθελε να ευχαριστήσει τον διευθυντή του ειδικού Δημοτικού σχολείου κ. Ιωάννη Κακουλίδη για την δωρεάν παραχώρηση της πισίνας για τις εκπαιδευτικές εκδρομές των δομών μας. Με αυτήν σας την κίνηση γεμίσατε χαρά τα παιδιά μας και μας προσφέρατε αξέχαστες στιγμές. Σας είμαστε ευγνώμονες λοιπόν. 
Με εκτίμηση εκ της διευθύνσεως
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 14:42

Οι αιτήσεις στα ΚΔΑΠ Κιλκισιακός, συνεχίζονται!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Υπό την εποπτεία του πρώτου ΚΔΑΠ στην πόλη του Κιλκίς, με 6ετή εμπειρία!

Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά σε πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως:

Η πιο convid free χορευτική παρέα της Τέχνης, τα τμήματα swing και latin, έδωσαν μια δροσερή νότα στη βραδιά της πόλης.
Σε ρυθμούς χάλι γκάλι, τσάρλεστον και στρολ τα κεφάτα  μέλη υπό την ακόμη πιο κεφάτη συνοδεία του δασκάλου τουςς, Ηλία Καλπάκα, χορέψαν τηρώντας τις δέουσες αποστάσεις.

Ο Δήμος Κιλκίς αγαπά το θέατρο και στηρίζει τα τοπικά θεατρικά σχήματα που προάγουν την τέχνη της υποκριτικής.

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου φιλοξενεί στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου την ανατρεπτική κωμωδία του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα Ζαν Ζενέ ‘’ Οι δούλες όχι του Ζενέ αλλά του καναπέ’’ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ευθύμιου – Μάκη Ακριτίδη που ανεβάζει η νεοσύστατη Θεατρική Σκηνή Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-7-2020)

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι οι ταινίες ‘’Πρόβατα εναντίον λύκων’’ και ‘’Ένα αξέχαστο καλοκαίρι’’ θα προβληθούν στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ αυτό το Σάββατο 25 Ιουλίου και την Κυριακή 26 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 21:15 και στις 23:15 αντίστοιχα.

Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Εμμανουήλ πένθιμα θα ηχήσουν οι καμπάνες σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητρoπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου για την "δεύτερη άλωση της Αγιάς Σοφιάς" την Παρασκευή 24 Ιουλίου τ.έ. στις 12 το μεσημέρι. Αμέσως μετά θα ψαλλεί ο Ακάθιστος Ύμνος. 

Τον τελευταίο καιρό, κοντά στα άλλα διεθνή και περιφερειακά προβλήματα που επιμερίζονται σε όλους μας, προέκυψαν εκ νέου οι προκλήσεις της γείτονος χώρας στην ΑΟΖ της χώρας μας και της Κύπρου, οι επιχειρήσεις διοχέτευσης μεταναστών και ισοπέδωσης των συνόρων και της πατρίδας μας και οι τωρινές νέες οξείες απειλές για ένα τοπικό διεκδικητικό πόλεμο.

Σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 9:15, θα ανέβει η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, "Αγρια Δύση", στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Κιλκίς.