Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 1:46:25 μμ

Πολιτιστικά

Με πρωτοβουλία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου & Γεννήσεως της Θεοτόκου Σταυροχωρίου, οργανώνεται εκδήλωση για τα 100 χρόνια μνήμης από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (7-9-2022)

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς διοργανώνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ευρωπού, το εργαστήριο «Αργίλου μεταμορφώσεις: χτίζοντας, μαγειρεύοντας και παίζοντας».

Tο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμημάτων παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους και ενήλικες) από έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους.

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:12

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα της Τέχνης Κιλκίς

Συντάκτης:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα καλλιτεχνικής παιδείας στην Τέχνη Κιλκίς.

Η ταινιοθήκη του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου θα μας κρατήσει για λίγο ακόμη συντροφιά με δύο αγαπημένες ταινίες: τα αξιολάτρευτα ‘’Minions 2: Η άνοδος του Γκρου’’και την ‘’Σμύρνη μου αγαπημένη’’, την ακριβότερη παραγωγή στα χρονικά του ελληνικού κινηματογράφου, που θα προβάλλονται από αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο σινεμά ‘’Δημήτριος Ζωηρός’’ στις 20:00 και στις 9:45 αντίστοιχα.

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 19:07

"Τραγίλογοι". Από τη θεατρική σκηνή της Τέχνης Κιλκίς

Συντάκτης:

Η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς  με περηφάνεια παρουσιάζει την παράσταση της θεατρικής σκηνής της Τέχνης με τίτλο «Τραγίλογοι»,  την Κυριακή 11 και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό στις 8.30μ.μ!

Ένα μακρύ ζεστό καλοκαίρι, γεμάτο από τη ζωτική ενέργεια του πολιτισμού και της χαράς φτάνει στη δύση του.

Το ‘’Πολιτιστικό Καλοκαίρι’’ του Δήμου Κιλκίς μας αποχαιρετά, απόψε, με μια μεγάλη μουσική γιορτή, τη συναυλία της Ευρυδίκης και του Μύρωνα Στρατή, που θα δοθεί στις 21:00 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.    

Επανερχόμαστε, δυναμικά, στις δραστηριότητες μας με εξορμήσεις σε πανέμορφους φυσικούς προορισμούς, δίνοντας τη δυνατότητα σε μέλη και φίλους του Συλλόγου να απολαύσουν την υπέροχη, εντυπωσιακή ελληνική φύση, τώρα στις αρχές του φθινοπώρου.

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 10:45

Β. Αθανασιάδης: ΝΑΙ… Η αγάπη υπάρχει!

Συντάκτης:

Έμπρακτη απόδειξη η μεγάλη προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών κατά την διεξαγωγή της 31ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Μελών της Τράπεζας Αίματος Άσπρου-Αξιοχωρίου.