Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021, 2:55:04 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 20:27

Κιλκίς-Παιονία, 2021 ευχές για Καλή Χρονιά!

Συντάκτης:

Κιλκίς-Παιονία, 2021 ευχές για Καλή Χρονιά!

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 13:10

Δημήτριος: Από καρδιάς σε όλους για τη νέα χρονιά

Συντάκτης:

Με την εθελοταπείνωση της άκρας φιλανθρωπίας Του, συμμέτοχος στον πόνο και την απόγνωσή μας για τα μεταλλαγμένα αδιέξοδα του αυτάρεσκου βίου μας, ο ενανθρωπισμένος Θεός μας Ιησούς Χριστός γεμίζει τις ψυχές μας με τη βεβαιότητα της τρισσοφαούς χάριτός Του αποκρινόμενος στο λατρευτικό μας εορτασμό των αγίων ημερών.

Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο γενικότερα έχασε έναν άξιο και ευσυνείδητο υπάλληλο. Μόλις 52 ετών την Τετάρτη 23-12-2020 έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο υπάλληλος της ΠΕ Κιλκίς Μιχάλης Γκουντενούδης.

Πρόγραμμα Ακολουθιών Ενοριών και Ιερών Μονών της πόλης του Κιλκίς για την Πρωτοχρονιά - 1 Ιανουαρίου 2021.

Την έμπρακτη και αδιάλειπτη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς στους ωφελούμενους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, επανέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Βεργίδης στην πρόεδρο του Κέντρου Μιχαηλία Καραμισάκη, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, στην έδρα της ΠΕ Κιλκίς.

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώθηκε και φέτος εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα.

Τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Μιχάλη Γκουντενούδη εκφράζουν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι ΠΕ Κιλκίς.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 20:45

Μαύρα πουλιά, πουλιά της δυστυχίας

Συντάκτης:

Η εξαιρετική φωτογραφία του Πέτρου Στεφανίδη, μέλους της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς, στο δρόμο Κιλκίς – Δοϊράνη, σκορπά την ανατριχίλα της κλασικής ταινίας του Άλφρεντ Χίτσκοκ, Τα Πουλιά.

Την Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Αρχαιολογικές εργασίες 2020 για την ανάδειξη της αρχαίας Μορύλλου (νυν Άνω Απόστολοι) Π.Ε. Κιλκίς», προϋπολογισμού 25.000,00 €, υπέγραψε, σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων των Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Κιλκίς και της  Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Κιλκίς, Γεωργίας Στρατούλη.

Με δωρεά υγειονομικού υλικού ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς ‘ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ’ το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.