Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 1:33:49 μμ

Πολιτιστικά

 Ένα τριήμερο (13 – 14 – 15 Αυγούστου 2022) έντονης Ιστορικής Μνήμης, Ποντιακής μουσικής έξαρσης   και Παραδοσιακής Φιλοξενίας έζησαν και γεύτηκαν  όσοι παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων,  που   διοργανώθηκαν με την ευκαιρία των Θεοτοκίων, τον εορτασμό δηλαδή του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου του οικισμού.

Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής για παιδιά περιμένει για άλλη μια χρονιά του/ις μικρούς/ές μας φίλους/ες για όμορφες εικαστικές εμπειρίες, ταξίδια στο χρώμα και στη φαντασία.

Οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό συνεχίζονται με μια ξεκαρδιστική κωμωδία με μια από τις πιο απολαυστικές σταρ της νέας γαλλικής κινηματογραφικής γενιάς.

Ο Δήμος Κιλκίς τιμά την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή με  μια μοναδική μουσική παράσταση μνήμης, που παρουσιάζεται αύριο Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κιλκίς με χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών στις 1-10-2022 & 2-10-2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ηabitat.

Οι εγγραφές στα παιδικά τμήματα των Αργοναυτών Κιλκίς, αλλά και στα τμήματα χορού όλων των ηλικιών ξεκίνησαν.
Η γραμματεία θα λειτουργεί για νέες εγγραφές όλο τον Σεπτέμβριο τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Οι εγγραφές στα παιδικά τμήματα των Αργοναυτών Κιλκίς, αλλά και στα τμήματα χορού όλων των ηλικιών ξεκίνησαν.
Η γραμματεία θα λειτουργεί για νέες εγγραφές όλο τον Σεπτέμβριο τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-9-2022)

Οι ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, γεμάτες από  ζωηρόχρωμες εικόνες της μεγάλης οθόνης και μουσικές, κεντημένες με κλωστές χαράς αλλά και συγκίνησης, φτάνουν στο τέλος τους!

Τη ‘’Σταχτοπούτα’’, ένα από τα πιο αγαπημένα κλασικά παραμύθια, που έγραψε ο Γάλλος συγγραφέας και λαογράφος  Charles Perrault, θα..ξεφυλλίσουν θεατρικά τα παιδιά αυτό το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου.