Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 8:54:47 μμ

Σχόλια

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:39

Τα εύσημα και στον Κώστα

Συντάκτης:

Συνηθίζεται οι υπουργοί και υφυπουργοί να αποκομίζουν όλη τη δόξα όταν το υπουργείο έχει κάποια επιτυχία.
Στην αναμφισβήτητη όμως επιτυχία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να πληρώσει ταχύτερα από κάθε άλλη χρονιά τις επιδοτήσεις, μερίδιο δόξας ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ κι ένας δικός μας άνθρωπος. Ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κώστας Γιαννόπουλος.

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2008 07:38

Και στα δικά μας

Συντάκτης:

Δόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του δρόμου Θεσσαλονίκης - Σερρών, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Εγνατία αε.
Πρόκειται για τμήμα της καθέτου οδού στην Εγνατία οδό καθώς όπως είναι γνωστό κατασκευάζεται με προδιαγραφές αούτομπαν ολόκληρο το δίκτυο μέχρι τις Σέρρες.
Το αξιομνημόνευτο της ανακοίνωσης είναι πως δόθηκαν στην κυκλοφορία 12 χιλιόμετρα αούτομπαν με έναρξη από το σημείο όπου θα συγκλίνει και η αούτομπαν από το Κιλκίς, κάπου έξω από τον Λαγκαδά.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008 11:38

Ψηφιακή Νομαρχία για πολίτες-επιχειρήσεις

Συντάκτης:

Ολο και περισσότερο κατακτά την καθημερινότητά μας η ψηφιακή τεχνολογία και λειτουργία, κάνοντας τη ζωή μας πιο απλή και  πιο εύκολη. Από αυτήν τη διαδικασία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Νομαρχία Κιλκίς, που αρχίζει να ψηφοποιεί δράσεις της, για να έχουν πρόσβαση σ’ αυτές πολίτες και επιχειρήσεις.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008 11:38

Στο πλευρό των αγροτών ο δήμος Ευρωπού

Συντάκτης:

Με ουσιαστικό τρόπο στέκεται στο πλευρό των αγροτών ο δήμος Ευρωπού, γνωρίζοντας πως η περιοχή του έχει πληγεί σοβαρά από την εγκατάλειψη της καπνοκαλλιέργειας.
Ετσι, πέρυσι χρηματοδότησε με 6000 ευρώ τη συνέχιση της έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πειραματική καλλιέργεια του φυτού Στέβια στο δήμο Ευρωπού.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008 04:35

Οι Σέρρες παίρνουν, η Δράμα όχι

Συντάκτης:

Κυβέρνηση είναι, ότι θέλουν κάνουν.
Γράψαμε πως το ειδικό άρθρο για προσαύξηση μορίων στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ είναι το «σκαλοπάτι» για να διεκδικήσουν οι υπάλληλοι και επίδομα παραμεθορίων περιοχών.
Αλλά το επίδομα δεν καταβάλλεται αυτομάτως. Χρειάζεται νέος αγώναςπρος τον Αλογοσκούφη για να υπογράψει απόφαση και να δώσει το επίδομα.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008 04:34

Κολοβές ρυθμίσεις

Συντάκτης:

Πάνω που χαρήκαμε και κυρίως πάνω που χάρηκαν δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι…
Η τροπολογία Παυλόπουλου στο νομοσχέδιο για την αστυνομία είναι μεν καλή, αλλά όχι πλήρης. Ουσιαστικά αναφέρεται μόνο στα μπόνους που θα έχουν οι υπάλληλοι του νομού για τα αιτήματα μετατάξεων και μεταθέσεών τους.

Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2008 04:34

Την αγαπάμε κι ας μας ξέχασε

Συντάκτης:

Η Ελευθεροτυπία της; Κυριακής είχε ένα πολύ καλό ρεπορτάζ για το σχέδιο των Σκοπιανών να κατασκευάσουν υδροηλεκτρικά φράγματα στον Αξιό.
Με νωπή την ερώτηση του ευρωβουλευτή κ. Τρακατέλλη το ρεπορτάζ εμπλουτίστηκε με στοιχεία για την ταυτότητα των φραγμάτων σε μήκος 200 χιλιομέτρων περί το ρου του ποταμού.
Στο ρεπορτάζ όμως ενσωματώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε  ως χώρα και νομός από την δραματική μείωση των νερών του Αξιού ως αποτέλεσμα της απόφασης να γεμίσουν καλοκαιριάτικα τα φράγματα που έχουν κατασκευάσει υποτίθεται για να αρδεύουν εκτάσεις οι Σκοπιανοί.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:42

Λήξαν το συνέδριο

Συντάκτης:

Από χθες το απόγευμα ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου της ΚΕΔΚΕ στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησαν τρόπος του λέγειν, διότι επί της ουσίας οι εργασίες του συνεδρίου έληξαν την επομένη της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής - την προπερασμένη Δευτέρα- όταν ο κ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε πως χρήμα δεν υπάρχει και επειδή …άνευ τούτου ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων, ας κάνουμε ένα συνέδριο τον Μάρτιο!

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:42

Γενναιοδωρίες

Συντάκτης:

Γενναιόδωρες δεν είναι μόνο οι αποζημιώσεις. Και το άτοκο δάνειο που περιμένουν οι Ενώσεις για να πληρώσουν τις προκαταβολές στους αγρότες τους είναι εξίσου παχυλές.
Υπενθυμίζουμε τις τιμές: Στο σκληρό θα καταβληθούν 20 λεπτά/κιλό, στο μαλακό 14 και στο καλαμπόκι 12 λεπτά/κιλό.
Από το τίποτα καλή κι η Παναγιώταινα, που ισχυρίζεται ο θυμόσοφος λαός μας.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008 08:41

Ένα χαλάζι θα τους έσωζε

Συντάκτης:

Ακούνε και διαβάζουν οι αγρότες των άλλων περιοχών για τις αποζημιώσεις που λαμβάνουν οι συνάδελφοί τους των δήμων Κιλκίς και Χέρσου για τις καταστροφές από χαλαζόπτωση την Άνοιξη και σκέφτονται πως ένα χαλάζι θα τους έσωζε κι αυτούς.
Αλλά δυστυχώς δεν….