Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, 7:02:02 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:01

Καλό χειμώνα

Συντάκτης:
Τώρα είναι ο καιρός να αλληλοευχόμαστε «καλό χειμώνα» κι όχι κατακαλόκαιρο με 38 βαθμούς Κελσίου  επειδή τελείωναν οι διακοπές μας.
Το πρωί η θερμοκρασία κατεβαίνει αρκετά κάτω από τους 10 βαθμούς και ήδη τα πρώτα χιόνια ομόρφυναν τις κορφές του Μπέλλες και της Τζένας.
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 15:37

Πέστε κι έναν καλό λόγο…

Συντάκτης:
Για την κριτική Συμπιλίδη τα είπαμε. Τα ίδια και χειρότερα - χωρίς προσωπικές αιχμές όμως- είπε και ο Κ. Χαλίτσιος. Ο δε Γ. Φραγγίδης τον ψήφισε μεν τον προϋπολογισμό, αλλά κι αυτός ελεεινολόγησε τα φτωχά κονδύλια, τη διαχειριστική λογική λόγω της κυβερνητικής πολιτικής να περικόπτει κονδύλια κλπ.
Οπότε ο Αντινομάρχης Αν.Αμανατίδης είπε το παράπονό του «Περίμενα να πείτε κι έναν καλό λόγο…Δίνουμε πολλά λεφτά για τις μετακινήσεις των μαθητών... επιδοτούνται υπάλληλοι της Νομαρχίας που παντρεύονται…τα στελέχη της Νομαρχίας εργάστηκαν πολύ καλά …. περίμενα να πείτε κι έναν καλό λόγο» παραπονέθηκε ο γιατρός, αλλά μάταια.
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 15:37

Ο έρωτας είναι εξακολουθητικός

Συντάκτης:
Κι όσοι νομίζουν ότι ξεθύμανε ο έρωτας των δυο συγχωριανών, λίαν κακώς το νομίζουν. Αγαπιούνται κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν οι κ. Συμπιλίδης και Μπαλάσκας.
Ιδού πως έκρινε ο επικεφαλής της μείζοντος μειοψηφίας Γιώργος Συμπιλίδης τον κατατεθέντα προς ψήφιση προϋπολογισμό του 2009. « Ο προύπολογισμός είναι πλασματικός, χωρίς προοπτική για τη Νομαρχία και το νομό. Εκφράζει και εξυπηρετεί μια μίζερη διαχείριση που αντανακλά στο πρόσωπο του Νομάρχη!»
Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2008 15:36

«Επαγγελματική ευαισθησία»

Συντάκτης:
Περί πιστώσεων για την κατασκευή έργου μεταφοράς νερού σε σταβλικές εγκαταστάσεις στη Μ.Βρύση ο λόγος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και η συζήτηση πήρε να «ανάβει» ύστερα και από συνεχείς ερωτήσεις της μείζονος μειοψηφίας
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:39

Ανοίγει το διάλογο ο Κουρτζανίδης

Συντάκτης:
Μιας και ο λόγος για το δήμο Ευρωπού, να επισημάνουμε πως είναι ο πρώτος που ανοίγει το διάλογο με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία για το νέο «Καποδίστρια».
Ο δήμαρχος Ευθύμης Κουρτζανίδης πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη διοικητική μεταρρύθμιση, προσκαλώντας Τοπικά Συμβούλια και φορείς, όπου παρουσίασε όλα τα δεδομένα και άκουσε τις προτάσεις και σκέψεις των ανθρώπων του δήμου του.
Αναγκαίος και χρήσιμος ο διάλογος για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:38

Τυχερός ο δήμος Ευρωπού

Συντάκτης:
Περιχαρής είναι ο δήμαρχος Ευρωπού Ευθύμης Κουρτζανίδης, που βλέπει τρία βασικά του προβλήματα και αιτήματα να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης, δίνοντας προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή του, που τόσο πολύ την έχουν ανάγκη τα χωριά του δήμου του.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:37

Διαφορά μιας πολυθρόνας

Συντάκτης:
Τι να πω κι εγώ με όσα παθαίνω στο σπίτι μου στο Μεταλλικό. Όταν κάθομαι στην τριθέσια πολυθρόνα του σαλονιού μου επικοινωνώ τηλεφωνικά μέσω του δικτύου της «Ματσεντόνια». Και για να επιστρέψω στο δίκτυο του COSMOTE μετακινούμαι στη διθέσια!
Βάλαμε στα σπίτια μας τον …Γκρούεφσκι.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:36

Η «Ματσεντόνια» σας καλωσορίζει

Συντάκτης:
Δέκτες παραπόνων πολλών πολιτών - συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας γίναμε κατ’ επανάληψη. Στο μισό νομό η επικοινωνία γίνεται μέσω του δικτύου της ΠΓΔΜ. Και θεωρούν προσβλητικό καθώς ταξιδεύουν στο οδικό δίκτυο του νομού να τους καλωσορίζουν με μήνυμα από τη «Ματσεντόνια».
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:22

Κιλτίδειον Πάθος

Συντάκτης:
Μεγάλο τμήμα των ανακοινώσεων του Κ. Κιλτίδη προς τους δημοσιογράφους των τοπικών μ.μ.ε. ήταν αφιερωμένη στην πολιτική του επί των δασών.  Μιλούσε με πάθος ο κιλκισιώτης πολιτικός και μερικές φορές, επειδή καταλάβαινε πως όσα έλεγε μπορούσαν να εκληφθούν και ως «ευλογία της ημετέρας γενειάδας» έσπευδε προκαταβολικά να ζητήσει την κατανόηση μας.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:21

Αισιοδοξία Κιλτίδη

Συντάκτης:
Την παρουσίαση μεγάλων αγροτικών έργων, που προωθήθηκαν πρόσφατα και φέρουν τη σφραγίδα τους, για το νομό Κιλκίς παρουσίασε ο υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης, στην τακτική συνέντευξή του στα τοπικά ΜΜΕ.
Ξεκίνημα για Αρτζάν και επέκταση του αρδευτικού δικτύου της, νέα φράγματα σε Πάικο, Πλατανιά Πολυκάστρου και Κρούσια, αξιοποίηση των Χιλίων Δένδρων και δάσους Πεδινού, κ.λπ.