Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020, 8:40:12 πμ

Σχόλια

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:33

Υπήρξε πρόσκληση σε διάλογο;

Συντάκτης:
Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του δήμου Κιλκίς, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Κοινωνία Πολιτών εξέδωσε τις θέσεις της για την ανάπτυξη του δήμου Κιλκίς.
Και πολύ ορθά έπραξε.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:12

Τρίτοξη η γέφυρα

Συντάκτης:
Πριν λίγο καιρό, ο φίλος Θεόφιλος Παγλαρίδης, γνωστός για το χιούμορ του και διάσημος «ανεκδοτάκιας», αφιέρωσε σε μένα και τον Παναγιώτη Φλωρίδη ένα ανέκδοτο σχετικό τη «θρυλούμενη» τσιγκουνιά των Θρακιωτών.
Σε ανταπόδοση, του αφιερώνω και εγώ με αγάπη, ένα ανέκδοτο  σχετικό με τους Πόντιους.
Σε μια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων, ο Πρόεδρος, θέτει ένα βαρυσήμαντο θέμα.
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2008 09:11

Διοικούν ήδη δυο χρόνια

Συντάκτης:
«Παρά την τρίχρονη καθυστέρηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής…» αναφέρει η δήμαρχος Αξιούπολης Σόνια Συμεωνίδου, ξεκινά η κατασκευή του κτηρίου του ΙΚΑ.
Αν εκτιμά πως η περασμένη διοίκηση καθυστέρησε τρία χρόνια, καλώς και το επισημαίνει η κ. Δήμαρχος. Αλλά μήπως συνάμα θυμίζει στους δημότες πως και η ίδια ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια βάζει μπροστά το έργο;
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 08:06

Προσκλήθηκε ο Μαρινίδης;

Συντάκτης:
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι οργανωτές των εγκαινίων λειτουργίας του αρδευτικού δικτύου της Αρτζάν θυμήθηκαν να προσκαλέσουν τον τέως βουλευτή και γ.γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας Σταύρο Μαρινίδη. Δεν είδαμε τον Σταύρο στην εκδήλωση του Σαββάτου και υποθέτουμε ότι ανειλημμένες υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να παραστεί
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 08:05

Έλεγχοι στην αγορά

Συντάκτης:
Επιτέλους, ύστερα από μήνες είδαμε σε πρατήριο της πόλης τιμή αμόλυβδης κάτω από ένα ευρώ. Οριακά μεν (0,999) αλλά κάτω από το ψυχολογικό όριο του ενός ευρώ. Έτσι και κατέβει το αργό κάτω από 50 δολάρια το βαρέλι, ενδέχεται να δούμε βενζίνη κάτω και από 0.90! Σημειωτέον ότι πριν την άνοδο, όταν η τιμή του βαρελιού ήταν στα 50 δολάρια, η αμόλυβδη ίσα που ξεπερνούσε τα 0.,80 λεπτά.
Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2008 08:05

Στη Σουηδία ο Γ. Φραγγίδης

Συντάκτης:
Στη Στοκχόλμη της Σουηδίας βρέθηκε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του νομαρχιακού συμβουλίου και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φραγγίδης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
Αν υποψιαστούμε, πως ο Φραγγίδης πήγε να μελετήσει το… Σουηδικό μοντέλο Αυτοδιοίκησης, θα πεθάνουμε!
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:27

Εκτός χρόνου

Συντάκτης:
Όταν ο κάμπος του Πολυκάστρου και των γύρω χωριών έσφυζε από ζωή, όταν υπήρχαν και αγρότες και καλλιέργειες (μη αποθαρρυνόμενες) να καλλιεργήσουν, όταν ένα αρδευτικό θα προσέφερε ζωή και θα σταματούσε τη μετανάστευση, εσωτερική και εξωτερική, τότε στην Αρτζάν δεν υπήρχε αρδευτικό δίκτυο.
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:26

Περίμενε απάντηση που δεν ήρθε

Συντάκτης:
Άμεσα αντέδρασε στην αναίτια αντικατάστασή του από την προεδρία της Δημόσιας Βιβλιοθήκης ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τερζίδης, απλά περίμενε την απάντηση (που δεν ήρθε ποτέ) πριν κοινοποιήσει την αντίδρασή του.
Στο σχετικό μας σχόλιο, ο Δήμαρχος Κιλκίς έστειλε την ακόλουθη απάντηση:
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:03

Μπροστάρηδες

Συντάκτης:
Οι γιατροί αγωνίζονται για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς μισθούς.
Το Υπουργείο Υγείας αγωνίζεται να κερδίσει χρόνο καθώς η απόστασή μας από την Ευρώπη μετράται σε ελλείμματα χιλιάδων - ναι, χιλιάδων- γιατρών από το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Αναστέλλει την ισχύ προεδρικών διαταγμάτων, κάνει προσλήψεις με το σταγονόμετρο και κυρίως …προφορικές, μεταθέτει το πρόβλημα στα νοσοκομεία στο μέλλον.
Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008 05:01

Ένας εκλέγεται αν….

Συντάκτης:
Τώρα εξηγούνται όλα. Και κυρίως η όξυνση του κλίματος. Ιδού ο λόγος. Αν συνεχιστεί το ίδιο κλίμα και η Ν.Δ. χάσει την πρωτιά στις εκλογές, τότε ο. δεύτερος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής της, κατά πάσα πιθανότητα, παραμένει απλώς υποψήφιος. Και χάνει την έδρα στη Βουλή.
Αντιληφθήκατε τώρα γιατί επιστρατεύονται όλα τα «μέσα» για να πληγεί ο αντίπαλος παντί τρόπω; Και επιτίθενται τα «μέσα» με …δανεικούς θυμούς;
Θα το κάνουμε λιανά και με παραδείγματα λίαν προσεχώς.