Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 2:16:25 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2009 04:25

Περιβαλλοντική ευαισθησία με ...απόδειξη

Συντάκτης:

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας το Τοπικό Συμβούλιο Νέων                 (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) Δ. Κρουσσών, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς, το Γυμνάσιο Ευκαρπίας,  το Δασαρχείο Κιλκίς, ο Δήμος Κρουσσών και οι κάτοικοι της Κορωνούδας  πραγματοποίησαν δενδροφύτευση  στο Δ. Διαμέρισμα της Κορωνούδας την Παρασκευή 27/3.

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2009 04:21

Δάνεια χωρίς εγγύηση σε επαγγελματίες εμπόρους

Συντάκτης:

Χαράς ευαγγέλια για εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες και εν γένει την αγορά. Οι διοικήσεις τω ελληνικών τραπεζών, καθυστερημένα μεν, αλλά υπό το βάρος των ενοχών τους για τη μέχρι τώρα αρνητική στάση τους, αναθεώρησαν τη πολιτική τους και αποφάσισαν να ανοίξουν τις «κάνουλες» του χρήματος.

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2009 04:21

Πρόεδρος των ξενοδόχων ο Δημήτρης Μουζούρης

Συντάκτης:

Την Κυριακή , 15 Μαρτίου 2009 , στις 19.00 μμ , στην αίθουσα του ξενοδοχείου habitat hotel, πραγματοποιήθηκε η επανάληψη της προσπάθειας για συγκέντρωση των 22 ξενοδόχων Ν. Κιλκίς  με σκοπό να εκλεγεί το Δ.Σ. Οι  υποψήφιοι συνήλθαν και  σε κλίμα απόλυτης συμφωνίας  εκλέχθηκαν οι παρακάτω με την εξής σύνθεση:

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2009 04:20

Καταβολή οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΑΕΔ

Συντάκτης:

Αρχίζει από την Τετάρτη 1 Απριλίου 2009 η υποβολή αιτήσεων και η κατάθεση δικαιολογητικών για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων (του Διανεμητικού Λογαριασμού Οικογενειακών Επιδομάτων Μισθωτών - Δ.ΛΟ.Ε.Μ.), όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, μετά από εισήγηση του διοικητή του ΟΑΕΔ Γιώργου Βερναδάκη.

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009 10:26

Ανακαλείται η κατάργηση;

Συντάκτης:

Αίσθηση προκάλεσε στα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν ση συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, παρόντος του Υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, ότι έλαβε διαβεβαίωση από το υπουργείο Άμυνας περί ανάκλησης της απόφασης κατάργησης του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Κιλκίς.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας το απόγευμα της Τρίτης, παραμονής της εθνικής επετείου στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ το θέμα της κατάργησης κυριάρχησε και από τον Νομάρχη Κιλκίς Ευάγγελο Μπαλάσκα ασκήθηκε εντονότατη κριτική για το πολιτικό κόστος που θα έχει, ενόψει μάλιστα των ευρωεκλογών.

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009 10:26

Έλλειμμα ενημέρωσης Αναβολή της απόφασης

Συντάκτης:

Η αντίδραση της επικεφαλής της μειοψηφίας Ντίνας Παλλάδη ήταν αναμενόμενη στην πρόταση της Δημάρχου Αξιούολης Σόνιας Συμερωνίδου να φέρει αιφνιδιαστικά και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος πρόταση ανάθεσης μελέτης για την ανάπλαση των δυο κεντρικών πλατειών (Μ. Αλεξάνδρου και Παύλου Μελά) καθώς και της κυκλοφοριακής ρύθμισης των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Φιλίππου.

Την Παρασκευή  20 Μα;ρτίου  πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας  Κεντρικής Μακεδονίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και στελέχη της Αστυνομίας.

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009 10:24

Είναι πια πραγματικότητα

Συντάκτης:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας, ανακοινώνουμε, την ολοκλήρωση της προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 3 και πλέον χρόνια με πρωτεργάτη τον κ. Δημήτριο Μουζούρη και μια μικρή ομάδα συναδέλφων , για την ίδρυση και θεσμοθέτηση ενός επαγγελματικού σωματείου που θα εκπροσωπεί σε συλλογικό επίπεδο τα ξενοδοχεία του νομού μας.» αναφέρεται στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της Ένωσης.

Την απόφαση κατάργησης του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Κιλκίς (604 Τ.Π) υπέγραψε στις 4 Φεβρουαρίου η στρατιωτική ηγεσία και ο κ. Μεϊμαράκης ως υπουργός Άμυνας. Ο οποίος φρονίμως ποιών απέκρυψε την απόφασή του ακόμα και από τους κυβερνητικούς βουλευτές, (Κιλτίδης, Τσιτουρίδης) εκ των οποίων ο ένας είναι και μέλος της κυβέρνησης.

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2009 10:16

Κινητοποιήσεις κατόπιν “εορτής”

Συντάκτης:

Ιδού τι αναφέρει ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, παραμονή της εθνικής επετείου
“Σε ειδική σύσκεψη που συγκάλεσε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου συζητήθηκε το σοβαρό ενδεχόμενο όχι μόνο της αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Κιλκίς, αλλά και το οριστικό κλείσιμο του στρατοπέδου «Καμπάνη».