Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023, 9:42:00 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (5-12-2023)

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, τα μέλη του Συλλόγου Κομμωτών/Κουρέων προσέφεραν σε περίπου 100 πολίτες δωρεάν περιποίηση της κόμης των μαλλιών τους στον χώρο της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ,, σε μια δράση αλληλεγγύης που συγκέντρωσε απεριόριστο ενδιαφέρον. 

Για την υλοποίηση της δράσης ο σύλλογος συνέπραξε με τους εφημέριους των ιερών ναών Πέντε και Δέκα Μαρτύρων (π. Πολύκαρπος) Κοιμήσεως της Θεοτόκου (π. Νικόλαος) και Αγίου Δημητρίου (π. Επιφάνιος), με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίου, καθώς και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ν. Κιλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνεδρίασε εκτάκτως την 1/12/2023 και ώρα 10:00 και συντασσόμενο με τις από 30/11/2023 αποφάσεις της Ολομέλειας, αποφάσισε:

Στην Ιερά ανδρώα Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς, το καύχημα πάντων των Κιλκισιωτών, ιερούργησε σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, μετά του Ηγουμένου αυτής Παν. Αρχιμ. π. Αρσενίου Ιωάννου, του Ηγουμένου της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς Παν. Αρχιμ. π. Επιφανίου Θεοδωρίδη, Αδελφών της Μονής, Διακόνων και συμπροσευχομένων Κληρικών.

Την Τρίτη 5/12/2023 και ώρα 23:00 ο εκπρόσωπος της  ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Τσερνικούδης Μιχάλης, θα βρίσκεται στο στούντιο της ΕΡΤ3 για να συμμετάσχει στην εκπομπή Τριοτολογίες με την Σύνθια Σάπικα, για το θέμα του πολύπαθου κομματιού της ΠΑΘΕ Πολυκάστρου-Χαλάστρας.

Σε σχετική ανάρτηση της Κίνησης αναφέρονται:

Διακοπή ρεύματος προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ αύριο, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 14:00 σε οδούς της πόλης του Κιλκίς, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

 Ειδικότερα, διακόπτεται η ηλεκτροδότηση στις οδούς Μεσημβρίας από Πολυτεχνείου έως Αθηνών- Προφήτη Ηλία – Ευθυμιάδου – Ακαλανίου – Εθνικής Αντίστασης από Μανωλακάκη έως Μεσημβρίας - Κ. Γαβριηλίδη από Μανωλακάκη έως Μεσημβρίας - 25ης Μαρτίου από Τσιρογιάννη έως Μεσημβρίας – Καραολή Δημητρίου από Μανωλακάκη έως Βυζαντίου, Βυζαντίου από Πλάτωνος έως Μεσημβρίας – Κλειστού – Αισχύλου, από Κλειστού έως Μ. Αλεξάνδρου – Φιλίππου – Ηπείρου, από Φιλίππου έως Καραολή Δημητρίου – Αθηνών, από Μ. Αλεξάνδρου έως Δ. Σολωμού – Σμύρνης – Σάντας – Χαλκέων – Τραπεζούντος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-12-2023)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-12-2023)

Έχουν παραληφθεί από δώδεκα (12) Δημοτικά σχολεία του νομού τριανταπέντε (35) διαδραστικά συστήματα μάθησης που θα εγκατασταθούν στις τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄.

Περιλαμβάνουν:

1. διαδραστική οθόνη προβολής

2. ηλεκτρονικό υπολογιστή

3. λογισμικό σχεδίασης και προβολής διαδραστικών μαθημάτων συνοδευόμενο από ψηφιακά ωριαία σχέδια μαθήματος με διαδραστικό εμπλουτισμό σύμφωνα με τα ισχύοντα προγράμματα σπουδών

4. υλικό επιμόρφωσης στη χρήση του λογισμικού

Ο Δήμος Κιλκίς πενθεί σήμερα για την απώλεια ενός άξιου ανθρώπου που τίμησε όσο λίγοι την αυτοδιοικητική του οικογένεια.

Θρηνούμε τον χαμό του Κοινοτάρχη Νέου Αγιονερίου Γιάννη Μπογιατζίδη ,που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά, τόσο άδικα.

Ο Γιάννης ήταν πρώτα από όλα ένας καλός φίλος και έμπιστος συνεργάτης.