Quantcast
Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023, 3:52:52 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σχετικά με την από 21-2-2023 Εκποίησης Ακινήτων η οποία ορίσθηκε  να πραγματοποιηθεί την εικοστή  (20η) Μαρτίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 - 13.00 μ.μ. στην έδρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ν. Κιλκίς επί της οδού Θεσσαλονίκης 20 στο Κιλκίς και σε περίπτωση που αποβεί άκαρπος θα επαναληφθεί 2 φορές, από μία φορά κάθε επόμενη εβδομάδα δηλαδή την Δευτέρα  27η Μαρτίου 2023 και ώρα 12.00 – 13.00 μ.μ. και την Δευτέρα  3η Απριλίου   2023 και ώρα 12.00 – 13.00 μ.μ. ενημερώνουμε-γνωστοποιούμε ότι  μετατίθεται η εκποίηση του κατωτέρω περιγραφόμενου ακινήτου μόνο και διορθώνεται η τιμή πρώτης προσφοράς από το εσφαλμένο στο ορθό ποσό δηλαδή:

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού  προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων,

Ήταν ο απλός κόσμος, ο κιλκισιώτης νοικοκύρης που βγήκε στους δρόμους και στην Πλατεία να διαμαρτυρηθεί. Οργισμένος από τη σοκαριστική διαπίστωση πως στην Ελλάδα του 2023 δυο τρένα συγκρούονται μετωπικά κινούμενα με αντίθετη φορά πάνω στην ίδια γραμμή! Κι ας περισσεύει η τεχνολογία για να αντιμετωπιστεί ακόμα και το ανθρώπινο λάθος.

Με συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου  και πορεία στη συνέχεια δια της 21ης Ιουνίου στην Πλατεία Δημαρχείου τίμησαν εκατοντάδες Κιλκισιώτες τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη καταγγέλλοντας συνάμα και τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος.

8 Μαρτίου μια μέρα αφιερωμένη στην Γυναίκα. 

Χρόνια Πολλά στο "ασθενές" - δυνατό φύλο!

Σήμερα το γυμναστήριο μας δίνει ένα μικρό δώρα σε όλες εσάς που έχετε την γυμναστική στην καθημερινότητα σας αλλά και σε όλες όσες θέλετε να την εντάξετε. 

Κανονική επιχείρηση μεταφοράς μεταναστών στα σύνορα και περαιτέρω διευκόλυνσης της παράνομης εξόδου τους στο εξωτερικό έστησαν ένα άτομο που συνελήφθη από την αστυνομία και συνεργοί του εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία.

Πενθήσαμε και πενθούμε για όλα τα παιδιά, για όλους τους ανθρώπους που χάθηκαν στα Τέμπη πριν λίγες μέρες.

Αν θέλουμε να μην θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς, αυτή την φορά εδώ, στην περιοχή μας, πρέπει να παλέψουμε, να φωνάξουμε, να ζητήσουμε τα αυτονόητα! Γιατί βλέπετε, τα παιδιά μας, οι γονείς μας, οι φίλοι μας, εμείς οι ίδιοι, είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά το κομμάτι της ΠΑΘΕ, ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ-ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ.

Πανελλαδική απεργία πραγματοποιήθηκε στον ΕΦΚΑ με υψηλά ποσοστά συμμετοχής την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, ενώ το ίδιο υψηλά ήταν και τα ποσοστά συμμετοχής στο κατάστημα του ΕΦΚΑ στο Κιλκίς.

Οι εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ με την πανελλαδική τους απεργιακή κινητοποίηση διεκδικούν:

Καθολική ήταν η συμμετοχή παραγωγών και μικροπωλητών στην κινητοποίηση του Σωματείου Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου και η ιστορική και μεγάλη Λαϊκή Αγορά της Αξιούπολης κυριολεκτικά «νέκρωσε».

Το Σωματείο, όπως είχαμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή, αντέδρασε στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής Παιονίας, θεωρώντας την άδικη και παράνομη για τις αλλαγές που επιβάλει σε χώρους και όρους λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς.  Έτσι, προχώρησε σε επ’ αόριστο αναστολή της, καλώντας τα μέλη του να μην συμμετέχουν την Τετάρτη (σήμερα) στη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Αξιούπολης.

Οι φορείς που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 8 Μαρτίου, στις 6μ.μ, στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς για το δυστύχημα στα Τέμπη:

  1. Επιτροπή για την επανασύσταση της Ένωσης Γονέων Κιλκίς.
  2. Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.
  3. Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.