Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 4:57:06 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Για 7 με 8 μέρες θα έχουμε αυξημένες θερμοκρασίες και στα νησιωτικά αλλά κυρίως και στα ηπειρωτικά τμήματα της Ελλάδας και μάλιστα στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και στο νομό Κιλκίς ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 41-42 βαθμούς Κελσίου.

Για τρίτη χρονιά στην καρδιά της πόλης των Αθηνών, στο ΖΑΠΠΕΙΟ  διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της χώρας. Για τέσσερις ημέρες , από Πέμπτη 7 έως Κυριακή 10 Ιουλίου, συγκεντρώθηκαν οι σπουδαιότεροι εκπρόσωποι  της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής και χιλιάδες λάτρεις του καλού φαγητού.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-7-2022)

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουλίου μέσα σε δασικές ρεματιές κοντά στο χωριό Κάτω Ποταμιά Κιλκίς.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς στο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε στις 29.06.22 το σεμινάριο με θέμα «Πρώτες βοήθειες και βασική υποστήριξη της ζωής (ΚΑΡΠΑ) σε ενήλικες και παιδιά».

Για μία ακόμη χρονιά, αναγνώριση γευστικής ανωτερότητας για όλες τις συμμετοχές της εταιρίας στα Διεθνή Βραβεία Ανώτερης Γεύσης στις Βρυξέλλες.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) και η κυβέρνηση του Οντάριο στον Καναδά έχουν μερικές συμβουλές προστασίας του σπιτιού από τη φωτιά στο δάσος.

Εξαερώθηκε το 12,2% του πληθυσμού του ν. Κιλκίς μέσα σε μια δεκαετία, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Δεύτερος -μετά τις Σέρρες- σε μείωση πληθυσμού στην Κεντρική Μακεδονία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-7-2022)

Χειροπέδες σε 17χρονο Πακιστανό για διακίνηση μεταναστών πέρασαν χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς αστυνομικοί της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.