Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 5:15:34 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, για πυρκαγιά σε μονοκατοικία στον οικισμό της Πλαγιάς του δήμου Κιλκίς.

Η φωτιά ξέσπασε στις 2:25 τα ξημερώματα και απλώθηκε γρήγορα στη μονοκατοικία λόγω των εύφλεκτων υλικών, αφού επρόκειτο για παλιά κατοικία με ξυλοκατασκευές εσωτερικά, ξύλινα πατώματα και καλαμωτές στην σκεπή της. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, καίγοντας ολοσχερώς το σπίτι.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-11-2022)

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς της 16ης Οκτωβρίου 2022 από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης και με αφορμή την επανεκλογή μου ως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς και ως εκπροσώπου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, θα ήθελα να απευθύνω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στη διαδικασία των εκλογών και σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, εκφράζοντας έτσι τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών της 16ης Οκτωβρίου 2022 του Ιατρικού Συλλόγου Ν.Κιλκίς από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 239538/08-11-2022 απόφαση, συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στις 15 Νοεμβρίου 2022 και συγκροτήθηκε σε σώμα  ως εξής:

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 14:11

Δωρεάν rapid tests σε Σπουργίτη Φύσκα και Ανθόφυτο

Συντάκτης:

Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την ερχόμενη εβδομάδα σε τρεις οικισμούς του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο του υγειονομικού ελέγχου του πληθυσμού έναντι της Covid – 19.  

Ειδικότερα, υγειονομικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

Διακοπή ρεύματος προγραμματίζει ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) την ερχόμενη Τρίτη 22 Νοεμβρίου στους οικισμούς Βάθη και Άνω και Κάτω Θεοδωράκια από τις 8:30 έως τις 12:30 λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Σε δύο προτάσεις  με τις οποίες επιδιώκεται να δοθεί βιώσιμη λύση στο μείζον πρόβλημα του κορεσμού των ηλεκτρικών δικτύων και ταυτόχρονα να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις και τους επενδυτές, να επενδύσουν σε νέους φωτοβολταϊκούς σταθμούς ενισχύοντας τη συνολική ενεργειακή θωράκιση, κατέληξε η συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς, στις 15/11/2022, παρουσία του Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς, Χρήστου Καραθόδωρου, μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου  του Φορέα και επιχειρηματιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (17-11-2022)

Αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων για την ασθένεια του διαβήτη ο Δήμος Κιλκίς διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα τη Δευτέρα 14η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, κλήθηκαν και συμμετείχαν οι μαθητές των Γυμνασίων της πόλης και παρακολούθησαν με προσοχή την ομιλία της παιδιάτρου της παιδιατρικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς  Αναστασίας Γαβριηλίδου, επικεντρωμένη στα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης αυτής.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι για αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος από τις 9:00 έως τις 12:00 στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Χρυσόπετρα, Λαοδικηνό, Πυργωτό, Περιστέρι και Φανάρι, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.