Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 6:22:05 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (9 Ιουνίου 2020) το πρωί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 11:05

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστεί όσους βοήθησαν

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η Διοίκηση, του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει από καρδίας τις ευχαριστίες του προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κιλκίς, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, το Εμπορικό Επιμελητήριο Κιλκίς, το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του τόπου, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, που αθόρυβα, καθένας με διαφορετικό τρόπο, από διαφορετική σκοπιά και ανάλογα με τις δυνάμεις του, συνεισέφεραν τα μέγιστα για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου μας με τα απαραίτητα εφόδια για την ενίσχυση και διατήρησή του σε κατάσταση ετοιμότητας, για την αντιμετώπιση της εμφάνισης και διασποράς του πρωτόγνωρου για τα παγκόσμια δεδομένα ιού COVID-19.

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 21:38

Άρση καραντίνας στη δομή της Νέας Καβάλας στο Πολύκαστρο

Συντάκτης: Eidisis.gr

Σήμερα ανακοινώθηκε, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Μετανάστευσης και Ασύλου, ότι αίρεται ο πλήρης περιορισμός κυκλοφορίας στη δομή φιλοξενίας της Νέας Καβάλας, μετά τον επανέλεγχο τόσο του αρχικού ύποπτου κρούσματος όσο και του δειγματοληπτικού ελέγχου που έγινε σε 350 από τους διαμένοντες, κάτι που αποκάλυψαν οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ από το βράδυ της Κυριακής.

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 13:35

Επανεκκίνηση για το ΚΚΣ Κιλκίς με όλα τα μέτρα προστασίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Από τη Δευτέρα 1/6/20 υποδεχόμαστε σταδιακά τους ωφελούμενους του προγράμματος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης μετά από απολύμανση του κτηρίου και των λεωφορείων μας, τις απαραίτητες αλλαγές διαρρύθμισης του χώρου μας, ενημέρωση του προσωπικού σχετικά με τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της εγκυκλίου που εστάλη στο Κέντρο.

Συνελήφθη στις 8 Ιουνίου 2020, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 5 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Αρνητικά σε κορονοϊό έχουν βγει όλα τα δείγματα που πάρθηκαν από το καμπ φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών της Νέας Καβάλας Κιλκίς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του eidisis.gr και τα 356 δείγματα που πάρθηκαν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την περασμένη Πέμπτη από τους μετανάστες και τους εργαζόμενους στο καμπ βγήκαν αρνητικά σε κορονοϊό.

Εσωτερικά το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση. Δερμάτινο σαλόνι που καθαρίζεται/ενυδατώνεται κάθε χρόνο.
Εξωτερικά σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση, λόγω κλειστού garage, με ετήσιο γυάλισμα/κέρωμα.

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 13:36

Αρνητικά ακόμη 35 δείγματα από το καμπ της Νέας Καβάλας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Μετά τα πρώτα 100 αρνητικά δείγματα σε κορονοϊό που εξετάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε πως και τα επόμενα 35 δείγματα που εξετάστηκαν από τους μετανάστες που φιλοξενούνται στη δομή της Νέας Καβάλας βγήκαν αρνητικά.

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 22:29

Προσφορά εργασίας σε βιομηχανία της Νέας Σάντας ν. Κιλκίς (5-6-2020)

Συντάκτης: Eidisis.gr

Eταιρεία παραγωγής υφασμάτων στην Βιομηχανική περιοχή Νέας Σάντας - Κιλκίς, ζητά να προσλάβει άμεσα Βοηθό Λογιστή.

Απαραίτητα Προσόντα

προϋπηρεσία στα κάτωθι :  

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 7 μηνών και όχι πέραν της 31-12-2020.

Ολη η προκήρυξη: