Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 4:16:03 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

  • Συνελήφθη χθες (15 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 73,4 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και χρηματικό ποσό 1.150 ευρώ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-11-2022)

Ποινή φυλάκισης έξι ετών, μετατρέψιμη προς τρία ευρώ ημερησίως επιβλήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε πρώην προϊστάμενη της ΔΟΥ Κιλκίς που κρίθηκε ένοχη για υπεξαίρεση και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ζημιά που προκλήθηκε στο ελληνικό ανέρχεται συνολικά σε 320.000 ευρώ ενώ τα αδικήματα φέρεται να τελέστηκαν από τον Οκτώβριο του 2011 έως και το Δεκέμβριο του 2013.

Ζητείται νέος να εκπαιδευτεί σε πλεκτικές μηχανές για μόνιμη απασχόληση. Γνώσεις ηλεκτρολόγου/μηχανικού θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Να έχει ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και να είναι κάτοχος διπλώματος ΙΧ.

Η ομάδα ρομποτικής RGB της ακαδημίας Microstudies Robotics μετά την επιτυχία της τον Ιούνιο στον πανελλήνιο αθλητικό διαγωνισμό ρομποτικής MRC της HERO στο Ηράκλειο. Κατέκτησε την πρώτη και δεύτερη θέση και προκρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής Robotex, όπου θα ταξιδέψει στις 24 Νοεμβρίου στο Tallinn της Εσθονίας με τα ελληνικά χρώματα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-11-2022)

Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Στην πόλη του Κιλκίς:

1. Ώρα 8:00: Έπαρση της σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 15:53

Συνάντηση Αποφοίτων Εξαταξίου Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς

Συντάκτης: Eidisis.gr
Την  Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12 το μεσημέρι, σκεφτήκαμε να ονειρευτούμε πως ήμασταν πριν 50 χρόνια, καθισμένοι στα θρανία της τάξης που αποφοιτήσαμε το μακρινό 1972.
 
Από το Συντονιστικό Συμβούλιο του έτους

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-11-2022)