Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 4:02:46 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η MMBS S.A. αναζητά ανειδίκευτους εργάτες/εργάτριες για την περιοχή Γιαννιτσών.

Καθήκοντα θέσης:

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Χρήστος Χατζημλάδης, απευθύνει Ανοιχτή Επιστολή σε όλα τα Μ.Μ.Ε.,  με σκοπό να ενημερώσει το κοινό της Π.Ε.  Κιλκίς για τις δύο (2) υποτροφίες που κατάφερε να εξασφαλίσει το Επιμελητήριο στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου, στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επέβαλε πρόστιμο σε γυναίκα για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε απορρίμματα σε υπαίθριο χώρο, στον δήμο Κιλκίς.

Ένα ζευγάρι συνέλαβαν αστυνομικοί τα ξημερώματα του Σαββάτου σε συνοριακή περιοχή του Κιλκίς, για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 18 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος από τις 8:30 έως τις 14:30 στους οικισμούς Γερακαριό, Δίβουνο, Σπουργίτη, Φύσκα, Βάθη και Θεοδωράκια λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής

Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο Κοινοτικό Κατάστημα Χωρυγίου όπου θα βρίσκεται υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από τις  9:00 έως τις 14:30.

Εκστασιασμένοι από την πρωτιά που κατέκτησαν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Nεανικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Ευρώπης, το GEN-E 2022 του JA Europe, που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας, είναι οι μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, που με τη «Microgreens Magicgreens» κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τον τίτλο της καλύτερης μαθητικής «start up» της Ευρώπης για το 2022.

Στις 28.06.22 υλοποιήθηκε στο Πολύκαστρο, στο παράρτημα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Επιμορφωτική Κιλκίς, το σεμινάριο με θέμα «Πρώτες βοήθειες και βασική υποστήριξη της ζωής (ΚΑΡΠΑ) σε ενήλικες και παιδιά».

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς στο 2Ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς για την βράβευσή του ως η καλύτερη μαθητική επιχείρηση της Ευρώπης:

Ναι, τα παιδιά του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς τα κατάφεραν στο Ταλίν και πήραν το Ευρωπαϊκό κύπελλο της Καινοτομίας! Εκπροσώπησαν την Ελλάδα και πήραν επάξια την πρωτιά στο διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης 14 Ιουλίου, κάνοντας περήφανο το Κιλκίς και την Ελλάδα. Αυτό είναι το Κιλκίς!