Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 4:03:01 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Βραβείο Τουριστικής Αριστείας στην επιχείρηση “Κτήμα Χατζηβαρύτη” της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που διακρίθηκε στο θεσμό της Τουριστικής Αριστείας στο πλαίσιο του αντίστοιχου έργου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Περιφέρεια  Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της φετινής «Philoxenia».

Εταιρεία παραγωγής υφασμάτων στην Βιομηχανική περιοχή Νέας Σάντας - Κιλκίς, ζητά να προσλάβει άμεσα Συνεργάτη για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Αποθήκης - Καθημερινών Λειτουργιών.

 Απαραίτητα Προσόντα:  

Το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς, συγχαίρει θερμά τον κ. Αδάμ Χριστοδουλίδη, αντιπρόεδρο του Συνδέσμου μας, για την εκλογή του στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον Δήμο Κιλκίς.

«Αποτίουμε και φέτος την υπέρτατη τιμή και σεβασμό σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τους θεματοφύλακες της πατρίδας, του έθνους, της εδαφικής μας ακεραιότητας.

        Τιμούμε την ανεκτίμητη συμβολή τους στην ιστορική πορεία του Ελληνισμού αλλά και τους αμέτρητους ήρωες που θυσιάστηκαν για τη δική μας ασφάλεια, πρόοδο και ανεξαρτησία.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης πραγματοποιήθηκε στην Ξηρόβρυση Κιλκίς το πρωί της Κυριακής 20 Νοεμβρίου για τους πεσόντες μαχητές αγωνιστές του χωριού και για τα 47 γυναικόπαιδα που σφαγιάστηκαν από συνεργάτες των κατακτητών στις 20 Νοεμβρίου 1946.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (19-11-2022)

Αν χρησιμοποιείτε Τζάκι ή Σόμπα Καυσόξυλων:

  • Να καθαρίζετε την καπνοδόχο ανελλιπώς, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο για να μη φράζει από την καπνιά. Παράλειψη καθαρισμού, προκαλεί ανάφλεξη της καπνιάς μέσα στον καπναγωγό. Αυτή η ανάφλεξη μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατες ζημιές στην εστία, στον καπναγωγό και στην «όλη κατασκευή» του τζακιού. Υπάρχει, επίσης, σοβαρός κίνδυνος για όλο το σπίτι, ειδικά στα σπίτια με ξύλινη στέγη όταν ο καπναγωγός διέρχεται μέσα απ’ αυτή, χωρίς να έχει γίνει σωστή εγκατάσταση και μόνωση με πυράντοχο «αδρανές» υλικό (μονωτικά).

‘’Η κυβερνοασφάλεια στην καθημερινότητά μας: Αναγκαιότητα ή Επιλογή;’’ είναι το θέμα της εξαιρετικά επίκαιρης ενημερωτικής ημερίδας που διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τ.Δ. Κιλκίς.  

Συνελήφθησαν χθες (17 Νοεμβρίου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας και ένας ανήλικος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 6 αλλοδαπούς, εκ των οποίων η μία ανήλικη, με σκοπό τη μεταφορά τους προς μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Συνελήφθη χθες (17 Νοεμβρίου 2022) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 4 κιλών και 190 γραμμαρίων, ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.