Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 5:21:51 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Η KLEEMANN, η μεγάλη βιομηχανία του Κιλκίς, που αγκάλιασε όλο τον πλανήτη, γιορτάζει την 33η επέτειό της.

Διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) την Τρίτη 26 Ιουλίου κατά τις ώρες 8:00 με 13:30 στους οικισμούς Κορωνούδα, Επτάλοφο και Αναβρυτό για τις ανάγκες εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Συνελήφθησαν χθες (21 Ιουλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο Αφγανοί 19 και 23 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει και να μεταφέρουν τέσσερις άνδρες από τη Συρία που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 90τ.μ., στο 2ο όροφο, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, Σερρών 5, ανακαινισμένο, επιπλωμένο και με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Πληροφορίες: 23410-97519.

H BRIGHT COLORS Α.Ε.Ε.Ε., Εταιρία παραγωγής Masterbatches και  Compounds με εργοστάσιο στο Κιλκίς

Ζητά:

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 11:34

Προσλήψεις 67 ατόμων στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Δήμος Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη 67 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων.

Για 7 με 8 μέρες θα έχουμε αυξημένες θερμοκρασίες και στα νησιωτικά αλλά κυρίως και στα ηπειρωτικά τμήματα της Ελλάδας και μάλιστα στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και στο νομό Κιλκίς ο υδράργυρος θα αγγίξει και τους 41-42 βαθμούς Κελσίου.

Για τρίτη χρονιά στην καρδιά της πόλης των Αθηνών, στο ΖΑΠΠΕΙΟ  διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της χώρας. Για τέσσερις ημέρες , από Πέμπτη 7 έως Κυριακή 10 Ιουλίου, συγκεντρώθηκαν οι σπουδαιότεροι εκπρόσωποι  της αθηναϊκής γαστρονομικής σκηνής και χιλιάδες λάτρεις του καλού φαγητού.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (21-7-2022)

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουλίου μέσα σε δασικές ρεματιές κοντά στο χωριό Κάτω Ποταμιά Κιλκίς.